Започва да ме е срам, че съм от Плевен. Макар да нямам никаква вина... Мисля, че на това момче преди десетина години му правих запор на много акции от големи фирми и тогава му се чудех, че е толкова млад и ги има. Стана ми ясно, че той просто е сламен човек. Не съм сигурен обаче, дали е същият.
Все пак, който и да е той, е подставено лице и обслужва нечия лична политика в правораздаването.
Голям резил.
Тези хора, които са се възползвали, не са имали толкова пари да платят, а някой друг е платил заради тях, та да го обслужват, както им нареди...
Гадно...
- Дата и час: 15 Дек 2024, 20:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ВСС+Плевенската връзка - резил, а?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: ВСС+Плевенската връзка - резил, а?
На мен ми е интересно друго. Ако се окаже, че е лобирано за точно определени назначения на магистрати, дали тези магистрати ще си подадът отставки?
Или пък ще бъдат уволнени от ВСС?
На всички е ясно как стават назначенията, конкурсите и т.н. Кога ще спре всичко това?
Или пък ще бъдат уволнени от ВСС?
На всички е ясно как стават назначенията, конкурсите и т.н. Кога ще спре всичко това?
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
А пък днешният случай направо ме заби в земята! Не съм и помислял за Велков, при условие, че за него нищо не се забелязваше пред блясъка на някои други, които дори не се крият. Стандарт, фукня, власт - с изпъчени гърди. И всичките кандидати за шефове. Има двама-трима достойни за такива и точно те не са кандидати. Парадоксите нямат край...
Между другото медиите се опитват отново да манипулират. Правят се опити да се свърже арестуването на Велков с делото за мелницата в Славяново. Няма връзка и най-вероятно там виновните са си виновни. И всеу пак онова дело е в съда и снъдът ще се произнася независимо от становището на прокуратурата.
Между другото медиите се опитват отново да манипулират. Правят се опити да се свърже арестуването на Велков с делото за мелницата в Славяново. Няма връзка и най-вероятно там виновните са си виновни. И всеу пак онова дело е в съда и снъдът ще се произнася независимо от становището на прокуратурата.
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Днес трябва да започне делото, заради което се говори, че е направен номер на Георги Велков.
Като си помисли човек, и това е възможно. Дори много хора са убедени.
Днес на четвъртия етаж в съда беше пълно с журналисти. Делото било почнало, обвинението се поддържало от трима прокурори. Ако се окаже вярно съмнението за постановка с цел възпрепятствяне на правосъдие, жалко за България. Говори се също, че подсъдимите нямало да се отърват лесно и само амбицирали системата да заработи по-старателно. Май има връзка случаят Велков със случая с мелницата в Славяново, въпреки, че виновните са си виновни. Точно те били опитвали чрез случая Велков да се отърват.
Като си помисли човек, и това е възможно. Дори много хора са убедени.
Днес на четвъртия етаж в съда беше пълно с журналисти. Делото било почнало, обвинението се поддържало от трима прокурори. Ако се окаже вярно съмнението за постановка с цел възпрепятствяне на правосъдие, жалко за България. Говори се също, че подсъдимите нямало да се отърват лесно и само амбицирали системата да заработи по-старателно. Май има връзка случаят Велков със случая с мелницата в Славяново, въпреки, че виновните са си виновни. Точно те били опитвали чрез случая Велков да се отърват.
- Ivailo5rov
- Активен потребител
леко движение по въпроса....http://www.dnes.bg/obshtestvo/2009/12/10/krasio-se-okaza-s-badjanak-delili-temida.82290 24 милиона премии
-
justmy - Потребител
http://www.legalworld.bg/show.php?storyid=18871- пак се прочухме
- Ivailo5rov
- Активен потребител
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/02/18/dvama-uronvat-prestija-na-vss-gyrmiat-zaradi-krasio.86377#commentsМагистрат,това звучи .....гордо;но не и в....България.
-
justmy - Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|