начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

Интернет потребител

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Интернет потребител

Мнениеот schwarzwolf » 31 Юли 2013, 09:50

Здравейте,

Имам регистрация във Вести.бг но си развалих мнението за сайта и им писах да ми прекратят регистрацията (профила). Първо ми казаха че има бутон из настройките на профила и мога от там да си изтрия сам профила но това е лъжа, няма такова нещо и им го казах. След това ми казаха че трябвало да не ползвам 6 месеца пофила и щял да се изтрие но, това също е лъжа и го знам защото имам стар профил който не бях ползвал повече от 6 месеца и все още сие перфектно активен... и това им казах и ги питах по каква причина не може да ми изтрият профила веднага. Казаха ми само, че съм се съгласил с тези условия като съм си направил регистрация обаче в общите условия няма нищо такова. В общите им условия на точка 7.9 пише че потребителят може по всяко време и по негова преценка да прекрати регистацията си като заяви това писмено на даден e-mail.

Вече пратих молба и на точния адрес посочен в условята за тази цел. Въпроса ми е къде мога да се оплача ако отново откажат да прекратят регистрацията ми и ме баламосват с лъжи?

Благодаря предварително
(не съм сигурен за кой раздел е темата за това съм я пуснал тук)
schwarzwolf
Младши потребител

Re: Интернет потребител

Мнениеот nmitova » 01 Авг 2013, 16:52

Здравейте,

можете да подадете жалба в КЗП (Комисия за защита на потребителите).
nmitova
Потребител

Re: Интернет потребител

Мнениеот Standbay » 02 Авг 2013, 11:09

Виж се`а - прочиташ внимателно общите условия за ползване на сайта Вести.бг - като най-голямо внимание обръщаш на това какво е забранено :idea: След това почваш яко да спамиш като нарушаваш всякакви забрани - щом админа ти направи забележка, му казваш да върви на еди къде си - по твой избор, като се аргументираш че у нас има свобода на словото и така нататък - гарантирано - до ден два ще те банне и си готов. Може още да му се заканиш - че само да те банне или пък недай си боже да ти изтрие профила жална му майка 8)
Дай ми фактите, за да ти дам правото!
Аватар
Standbay
Потребител

Назад към Общи дискусии