начало

ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност

адвокат-чл.68 КТ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

адвокат-чл.68 КТ

Мнениеот 11111111 » 27 Фев 2003, 21:25

Имам въпрос и дано ми помогните!
Приеха ме в адвокатска колегия, срока ми за обжалване в момента тече.
Но започнах работа по чл.68 от КТ.
Какво да правя според Вас? Следва ли сега да се отписвам от адвокатската колегия? Кога настъпва вписване - в момента, в който ме приемат или от датата на плащане на вноските - влизане в сила на постановлението? Възможно ли е да ми бъде отложено вписването в АК?
11111111

Re: адвокат-чл.68 КТ

Мнениеот еветврт » 28 Фев 2003, 12:57

Ами трябва или да се отпишеш от клегията или да прекратиш трудовия си договор. Няма заначение, че е срочен. Незнам какво точно обжалваш в момента. Вписването неможе да бъде отложено. Такав е ЗАдв. След като изтече срочния трудов договор, трябва наново да си подадеш молба за вписване в колегията.
еветврт

Мнениеот Дижел » 01 Мар 2003, 07:40

Доколкото си спомням имаше някаква глоба за адвокат подписал трудов договор. Не съм чувал обаче някой да се е разделил с адвокатската си карта за такова нещо:)
Дижел

Мнениеот sindikat » 14 Мар 2003, 19:48

ostavi si maila i ste ti otgo vo ria
ne mi se pishe tuk
sindikat
Нов потребител

Мнениеот lili » 17 Мар 2003, 13:30

no zasto kolega, vashiat otgovor me valnuva mnogo. molia da go spodelite i s men - sinioka@yahoo.com
lili

Назад към Общи дискусии