zdraveite nadivam se da okliknete na ideiata mi a tia e slednata:
da se suberem tezi koito sme ot grada varna i tezi koito imat shelanie da doidat
za da organizirame edin shtur kupon iz varnenskite zavedenia za vsi4ki leksove
taka 4e da se otsramim kato gard nali sme morskata stolica
iskreno se nadiavam da odobrite i otkliknete na ideiata koiato bez remo nimashe da bude v moiata glava za koeto mu blagodaria
i vse pak edna pti4ka prolet ne pravi da se suberem pove4e pti4ki za edna golima prolet :)))))
s uvashenie :)))))))
- Дата и час: 12 Дек 2024, 05:10 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
sreshta na leksovete ot varna
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
13 мнения
• Страница 1 от 1
Re: sreshta na leksovete ot varna
Съгласен.
- hebigatsu
- Активен потребител
лятото ще съм там...нали имате намерение да повторите и да потретите дотогава ?!? :)))))))))))))))
- alfa
- Младши потребител
Ideqta e mnogo dobra.Moga da se wklu4a s desetina posledowateli.No trqbwa da sym uwedomena malko po-rano za da gi organiziram.Ako jelaete da se wklu4im s "udarniq" otbor samo swirnete.
Mail-a mi e keli4@abv.bg
Nablijawa i profisionalniq ni praznik.
Mail-a mi e keli4@abv.bg
Nablijawa i profisionalniq ni praznik.
- ka
- Младши потребител
Mnogo hubavo ste go izmislili no za sajalenie nemoga da doida - ot dalech sam! Priatno kuponiasvane!
- mari_bsu
- Нов потребител
Като страстна почитателка на слънцето, морето и веселбата аз също съм навита да взема участие на някоя от срещите в прекрасната морска столица, така че бройте и една карфичка ;-)
- karfi4ka
- Младши потребител
mnogo se radvam 4e she uspeem da se suberem no neka sega da napravim neshto konkretno da opredelim data za da se vidim
tezi koito imat vuzmoshnost i da reshim koga da pokanim kolegite ot stranata
neka da reliziara me neshtata po burzo :)))
leka rabota na vsi4ki
tezi koito imat vuzmoshnost i da reshim koga da pokanim kolegite ot stranata
neka da reliziara me neshtata po burzo :)))
leka rabota na vsi4ki
- iani
- Нов потребител
За iani.
На 18.03.2003 г. съм на дела в Апелативен съд гр.Варна, които предполагам, че ще приключат до 10.00 ч. след, което съм свободен за организационната среща.
Така или иначе съм си освободил целия ден за да се видя с колеги от Варна. Който има възможност за среща, нека ми се обади на тел.089/226943.
На 18.03.2003 г. съм на дела в Апелативен съд гр.Варна, които предполагам, че ще приключат до 10.00 ч. след, което съм свободен за организационната среща.
Така или иначе съм си освободил целия ден за да се видя с колеги от Варна. Който има възможност за среща, нека ми се обади на тел.089/226943.
- hebigatsu
- Активен потребител
Няма ли желаещи да се видим!?!?!?!? Мога да остана за среща и след работно време. Очаквам някой да се престраши за среща.
- hebigatsu
- Активен потребител
Много сте несериозни от Варна.
- hebigatsu
- Активен потребител
ideqta e 4udesna,no molq da bada uvedomena za mqstoto i 4asa na sre6tata,za da organiziram podkreplenie ot okolnostite na Varna:)))
- joicy
13 мнения
• Страница 1 от 1
|
|