- Дата и час: 16 Дек 2024, 01:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся юристка за неангажираща връзка
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
66 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Търся юристка за неангажираща връзка
Аз пък търся юристка за неангажираща връзка, защото не ми стига интелекта за нещо по сериозно. Иначе бих и отдал всичката си енергия в поредица от бурни нощи:-)
- Иван Неангажето
Re: Търся юристка за неангажираща връзка
а слонче с хоботче да търсиш случайно
- donna2
- Потребител
Юристите винаги предлагат я договорче,я пълномощно...Хлъзгаво е без ангажимент.Пък и някои го правят и сутрин.
- ИНДИАНЕЦА
Всичко е в увертюрата, както е казвал Щраус, когато музата му е връзвала тенекия.......
- 666666
- Младши потребител
Stava pich,stiga "zakonat ti "da e tehnicheski dobar ,a paragrafite da ne sa "uvisnali"
- kolega
Ако не намериш, не се притеснявай, защото
ЦИТАТ:
"Жените ще станат излишни през 2005 заради силиконови заместнички?
04 февруари 2004, сряда 14:54
Японците обещаха, че ще залеят пазара с 1 милион силиконени мацки-роботи още през 2005 година - писа в . "Монитор". Това няма да са обикновените надуваеми кукли, а секскиборзи с вградени 40 емоционални състояния, и то все ласкави за мъжа.
Новите механизирани бамбини ще носят родовото име Актроиди и ще бъдат изградени предимно от силикон. Куклите ще изразяват 40 чувства и ще имат сравнително джобни размери - 158 см и тегло 30 кг. Откъм естетиката ще са перфектни, с компютърно програмирани пропорции на манекенки. Те ще могат да бъдат програмирани за всички дейности, с които се занимават обикновените домакини. Предвидени са и кукли-болногледачки, чийто външен вид няма да бъде толкова апетитен, за да не стряска възрастните. Механичните жени ще могат да бъдат програмирани за кратки разговори по телефона, както и да не се оправдават с мигрена, когато от тях се иска секс. Истинските жени обаче няма нужда напълно да се комплексират - от същата 2005 година ще бъдат пуснати в масова продажба машинките за оргазми. Сексуалната функция на мъжа бавно ще започне да залязва и той ще стане излишен биологичен вид. Вече е изобретена и изкуствена сперма."
ЦИТАТ:
"Жените ще станат излишни през 2005 заради силиконови заместнички?
04 февруари 2004, сряда 14:54
Японците обещаха, че ще залеят пазара с 1 милион силиконени мацки-роботи още през 2005 година - писа в . "Монитор". Това няма да са обикновените надуваеми кукли, а секскиборзи с вградени 40 емоционални състояния, и то все ласкави за мъжа.
Новите механизирани бамбини ще носят родовото име Актроиди и ще бъдат изградени предимно от силикон. Куклите ще изразяват 40 чувства и ще имат сравнително джобни размери - 158 см и тегло 30 кг. Откъм естетиката ще са перфектни, с компютърно програмирани пропорции на манекенки. Те ще могат да бъдат програмирани за всички дейности, с които се занимават обикновените домакини. Предвидени са и кукли-болногледачки, чийто външен вид няма да бъде толкова апетитен, за да не стряска възрастните. Механичните жени ще могат да бъдат програмирани за кратки разговори по телефона, както и да не се оправдават с мигрена, когато от тях се иска секс. Истинските жени обаче няма нужда напълно да се комплексират - от същата 2005 година ще бъдат пуснати в масова продажба машинките за оргазми. Сексуалната функция на мъжа бавно ще започне да залязва и той ще стане излишен биологичен вид. Вече е изобретена и изкуствена сперма."
- 666666
- Младши потребител
Бре бре бре... ама много чифтосване пада по форума бе... Колеги, ми оставете и за мене бре!
[%sig%]
[%sig%]
- slavi_kotarov
- Младши потребител
Ako sam juristka 120 kila 6te iska6 li neangajira6ta vrazka s men.Ve4e savsam otka4ihte
- desi01
За тази "неангажираща връзка" защо търсиш точно юристка. От други професии не може ли
- ednokratennik
- Младши потребител
темата болезнено прилича на една друга
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
! прилича, да...ама там поне като законна я търсят, казал си е човекът, че търси "за жена" !
а този тук...за нЕква свобода на словото говори, явно....намерил той пред кой да си доказва щенията !!!
а този тук...за нЕква свобода на словото говори, явно....намерил той пред кой да си доказва щенията !!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Е какво сега? Човекът честно си е казал преди 5 години за какво я търси тази юристка. Интересно ми е само дали за толкова време е успял да я открие
Завърти си очите и си погледни между ушите!
-
impressed - Младши потребител
Струва ми се, че е почти невъзможно да намерите такава юристка. Юристките са жени, които са много стойностни, знаят си цената и не са за всяка мъжка уста.
- katerinakuch
- Активен потребител
Верно е, такива сме , да се не знае
I have learned, that if one advances confidently in the direction of his dreams, and endeavors to live the life he has imagined, he will meet with a success unexpected in common hours.
- ralitsa
- Потребител
Момичета, да ви кажа и на мен ми се иска да вярвам и да се лаская с такива изказвания за юристките, но май съм срещала достатъчно примери, които не ме изпълват с такава гордост....Като гледам и що манекенки се кичат с диплома от юридически факултети, съвсем не ми се ще да разчитам на обобщенията...
Why are scientists replacing laboratory rats with lawyers? There are more lawyers than rats. Scientists can become emotionally attached to rats. And there are some things that rats will not do.
- lipstick
- Младши потребител
Lipstick, Вие ме учудвате с изказването си за манекенките! Прекрасно е, когато един човек е физически красив. Той се е родил такъв и трябва да го приемем като такъв. Не е виновен, че се е родил такъв. Можем само да му се радваме! Още по-прекрасно е, когато този човек е и духовно красив, образован и интелигентен, а такива хора все по-често се срещат. Аз познавам хора, които са много красиви както физически, така и духовно, а освен това са способни, а и добри професионалисти.
- katerinakuch
- Активен потребител
Нека понятието "манекен" не се приема като дума за хора с красива външност, а за особи, които използват физическите си данни като разменна монета и не се стараят да изпълнят със съдържание красивата си обвивка.
Далеч сам от мисълта да хуля хората с външна красота и да проявявам предразсъдъци спрямо тях. Изказването ми беше продиктувано от факта, че много момичета, които по мое мнение нямат данните за това, завършват юридически факултети с цел просто да се хвалят с юридическото си образование. А ако седнеш да беседваш по някой правен въпрос се чудиш какво имаш срещу себе си - колега или дилетант!
Иначе няма по-хубаво от това да си общуваш с хора, които освен логични и издържани съждения ти поднасят и радост за окото
Пример, който провокира такива изказвания е новата Мис България...
Далеч сам от мисълта да хуля хората с външна красота и да проявявам предразсъдъци спрямо тях. Изказването ми беше продиктувано от факта, че много момичета, които по мое мнение нямат данните за това, завършват юридически факултети с цел просто да се хвалят с юридическото си образование. А ако седнеш да беседваш по някой правен въпрос се чудиш какво имаш срещу себе си - колега или дилетант!
Иначе няма по-хубаво от това да си общуваш с хора, които освен логични и издържани съждения ти поднасят и радост за окото
Пример, който провокира такива изказвания е новата Мис България...
Why are scientists replacing laboratory rats with lawyers? There are more lawyers than rats. Scientists can become emotionally attached to rats. And there are some things that rats will not do.
- lipstick
- Младши потребител
И точно това беше 69 -тото мнение на Еднократеник,
Как ги правите тези нумерологии, явно съм още чирак.
Как ги правите тези нумерологии, явно съм още чирак.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
тая мацка- миската и за окото не е радост
как па ги избират, се най-калпавите???
как па ги избират, се най-калпавите???
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Ами НАРОДА я бил избрал! Пък именно НАРОДА протестира срещу нея в разните сайтове - facebook да речем...
- lipstick
- Младши потребител
66 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|