начало

ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност

e- mail

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

e- mail

Мнениеот S-D-P » 19 Фев 2004, 09:06

Знае ли някой има ли начин съдебните решения да се проверяват по електронната поща без да се ходи до архивата в съда. И знае ли някой сайта на Благоевградски окръжен съд?
S-D-P

Re: e- mail

Мнениеот VV » 19 Фев 2004, 09:25

Вижте в раздел "Съдилища" на lex.bg!
VV

Мнениеот Гери » 19 Фев 2004, 10:49

Колега такава услуга предлага мисля само ВОС :)

http://www.consult-bg.com
Гери

Мнениеот S-D-P » 19 Фев 2004, 15:58

В съдилища в лекс имеилите не са актуални
S-D-P

Мнениеот donna2 » 19 Фев 2004, 17:07

ето ти телефона на деловодството на Благоевградския окръжен съд , служитерките са мнго любезни аз поне съм доволна тъй като бях от много далеко бяха така любезни да ми отговорят на въпросите така и да ми изпратят исканите от мен документи ,в молбата пишеш......... моля да ми бъде изпратено по пощата еди каквоси поради голямата отдалеченост на съда от местоживеенето ми или от седалището на ищеца/ответника

073/89835
успех
donna2
Потребител

Назад към Общи дискусии