начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

dnk

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

dnk

Мнениеот koko lino » 06 Яну 2006, 16:53

Колеги, преди десет години бащата е водил дело за оспорване на бащинство. Тогава не се е правила ДНК експертиза. И към настоящит момент същият е убеден, че не е баща на детето. Иска да направи доброволно ДНК експертиза, но естествено майката /бившата му съпруга/ не е съгласна. Кажете ми вариант как мога и въобще мога ли да пусна молба за отмяна на влязло в сила решение по чл..231 от ГПК поради нови обстоятелства, а именно да се направи ДНК експертиза или ако има друг начин подскажете ми. Искам да отбележа, че тогава през 1996 г. делото е заведено в срок, но просто не са се правили тези експертизи.
Предварително благодаря!
koko lino

Мнениеот Гост » 08 Яну 2006, 14:12

такова абсурдно искане отдавна не съм чел :evil:
Гост

Мнениеот nikole » 20 Яну 2006, 15:47

Струва ми се, че и по 231 ГПК сте пропуснали всякакви срокове. Не съм сигурна откога в България се извършват ДНК експертизи, за да мога да Ви отговоря конкретно дали сте в срока по 231 или не!
nikole

Мнениеот Гост » 26 Яну 2006, 13:10

Май сте изпуснали и срока по чл.231 от ГПК.
Гост

Мнениеот Гост » 26 Яну 2006, 13:13

Колега, сигурно е, че са се правили през 1996г. такива експертизи и в България. Това, че на клиента ви тогава му се е досвидяло да я плати е друг въпрос. Сега да си плаща кротко издръжката.
Гост

Назад към Семейни казуси