начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Оспорване

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Оспорване

Мнениеот xara » 17 Фев 2006, 14:04

Моля,не обръщайте поста ми в тема за шеги.
Питам сериозно и се надявам да получа отговор.
Преди 7 месеца се разведох по взаимно съгласие.Но нито беше взаимно съгласие,нито аз или съпруга ми имаше желание.Имах връзка с мъж,който след дълъг тормоз буквално ме принуди да се изнеса от семейното жилище и да се разведа възможно най-бързо.Наложи ми се със болка в душата да убеждавам съпруга си как всичко е приключило и т.н.,за да не го замесвам.След всичкото това време вече почти се откъснах от този човек и искам да поправя нещата.
Може да ви звучи налудничаво,но и такива неща се случват.
xara

Мнениеот Гост » 17 Фев 2006, 14:11

Ако това, което пишете е истина отстрани изглежда комично, но на Вас сигурно не Ви е смешно. Мисля, че проблем нямате - просто сключете нов брак със съпруга си.
Гост

Мнениеот Никой » 17 Фев 2006, 15:34

А Вашия съпруг как понася тази ситуация? Много ми е интересно.
Никой

Re: Оспорване

Мнениеот Гост » 17 Фев 2006, 15:57

xara написа: Питам сериозно и се надявам да получа отговор.

И аз сериозно питам - какъв е въпросът ви?
Гост

Назад към Семейни казуси