начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

дело за родителски права на майката

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

дело за родителски права на майката

Мнениеот tancheto4876 » 13 Авг 2011, 23:32

Здравейте,моля помогнете как да постъпя,за да получа правата върху детето си.Случаят е следният,женена съм от 2,5 години имам син на 2 годинки,с мъжа ми не живееме заедно от 1,5 години,не се разбираме,детето го гледам аз,тои живее в София,аз и детето в Белоградчик.За тези 2 години го е взимал 3 пъти при него за около 10 дни.Тои е съгласен да ми даде развод,но не и детето,а в същото време не се интересува за него,свекър ми има пари и тои ме заплашва,че ще го вземе по другия начин,че ще ме изкара морално пропаднала и т.н.Мен лично ме притеснява,че сега ми свършва майчинството и оставам без лични доходи,не,че нямам пари,но формално излиза така,нямам и жилище на мое име,но може да се уреди,родителите ми имат няколко и може да ми прехварлят едно.И има ли отношение към делото,ако имам връска с мъж,не живея с него.Мъжът ми никога не се е грижил нито за мен нито за детето ми,когато съм имала нужда от нега заради детето,той се казваше оправяй се сама,бременна в 8 месец съм сглобявала секций и гардероби,защото,тои не иска,а и не може защото е все още пиян от вечерта.Та не се оплаквам,аз съм си виновна за избора си на мъж,но детето е кукличка,моето златенце и не искам да попада при баща си.Моля ви,посъветваите ме какво да направя,за да остане при мен.Благодаря ви предварително.
tancheto4876
Нов потребител

Re: дело за родителски права на майката

Мнениеот nk7702n » 13 Авг 2011, 23:50

Щом е на такава възраст детето, още повече и Вие сте се грижили досега за него, ако е момиченце - още по - добре, имате големи шансове да Ви присъдят родителските права. Но все пак е хубаво да си ангажирате колега адвокат и да се опитате да си гарантирате някакви доходи след изтичане на срока на майчинството, това също е от голямо значение.
nk7702n
Старши потребител

Назад към Семейни казуси