начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Препоръка на Бракоразводен Адвокат и мнение по развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Препоръка на Бракоразводен Адвокат и мнение по развод

Мнениеот adventum » 23 Яну 2016, 11:21

Здравей те ,Моля за съвет да ми препоръчате много добър или добър бракоразводен адвокат в Варна.Много ми е важно и спешно.
Ще съм много благодарен ако ми дадете съвет как да постъпя ,а ето и за какво става дума.
Съпругата ми подаде молба за развод.Аз не съм много съгласен защото имаме две деца на 4и 5 години .Имаме и ипотечен кредит който аз съм титуляр по заема –заема е сключен по време на брака.Аз много си обичам Децата грижа се за тях гледам цялото ми свободно време да прекарвам с Децата – всичко правя за тях. Също така не употребявам алкохол и цигари.
Въпросите ми са следните ?
Мога ли да се боря за правата върху Децата. Колко най-много мога да ги виждам през месеца – можели примерно две седмици аз две седмици тя.Аз вземам около 750 лева заплата имам заем от 250 лева , ако трябва да напусна жилището ще трябва да плащам и квартира около 250 лева ток вода и как ще плащам издръжка.Можели и двамата да останем да живеем в жилището .Мога ли да се боря за жилището.
adventum
Нов потребител

Назад към Семейни казуси