начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Roditel na 4ujdenec

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Roditel na 4ujdenec

Мнениеот jrina- » 02 Окт 2005, 16:15

Аз сьм чужденец, сьпругьт ми е бьлгарин.Имам родител в чужбина, тя е вьзрастна жена, аз искам тя да живее при мен в Бьлгария. Какви документи са необходими за да стане това. Аз сьм рускиня и майка ми живее в Русия.
jrina-

Мнениеот praktika » 03 Окт 2005, 12:17

Настоящият форум не е безплатна правна консултация, но във вашия слуй наистина е добре да се посъветвате с адвокат.
praktika
Младши потребител

Re: Roditel na 4ujdenec

Мнениеот ivens » 03 Окт 2005, 12:55

jrina- написа:Аз сьм чужденец, сьпругьт ми е бьлгарин.Имам родител в чужбина, тя е вьзрастна жена, аз искам тя да живее при мен в Бьлгария. Какви документи са необходими за да стане това. Аз сьм рускиня и майка ми живее в Русия.
Прочетете "закона за чужденците в Р.България" там е уписани случаите.
ivens
Младши потребител

Мнениеот Гост » 16 Ное 2005, 04:00

ako ste postoqnno prebivava6t v stranata 4ujdenec ne e tolkova trudno i ne vi e neobhodim advokat !!!! Pitaite direktno v Policiq za 4ujdenci tam obiknoveno sa mnogo u4tivi i davat pulni ukazaniq
Гост

Назад към Семейни казуси