katerinakuch! Браво! Добре сте усвоила копирането! Хайде сега опитайте и мисленето... с цялото ми уважение към умението ви да си служите с компютъра, макар и по един доста досаден за околните начин!
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
plamen_penev написа:babyfoot ни разясни надълго и нашироко не само официалната версия, но и неща, които са ясни и известни... нямаше нужда, почитаема...
katerinakuch! Браво! Добре сте усвоила копирането! Хайде сега опитайте и мисленето... с цялото ми уважение към умението ви да си служите с компютъра, макар и по един доста досаден за околните начин!
poli_g написа:plamen_penev написа:babyfoot ни разясни надълго и нашироко не само официалната версия, но и неща, които са ясни и известни... нямаше нужда, почитаема...
Пенев, ставаш ми любимец!
poli_g написа:Ние сме повече, но явно някой не разбира от благи думи.
poli_g написа:
Бащата нацели един случаен участник в цялата тази схема- мен ако питаш- повече трябваше, какво се бута в купона, като не е канена.![]()
Освен това мисля, че тези двете дечица имат нужда от засилено, строго и безкомпромисно майчино присъствие, а виждам, че майка им е жена с характер и не би допуснала те да бъдат разглезвани.
daniela2008 написа:Би следвало прокуратурата да се самосезира и да образува наказателно производство срещу всички лица, опитали се да осуетят изпълнението на съдебно решение. Tова е истината. А пък сравняването на Германия с БГ е просто ужасяващо смешно.
poli_g написа:
Така, както и да го чета - е самата еманация на правната мисъл, колега.
poli_g написа:daniela2008 написа:Би следвало прокуратурата да се самосезира и да образува наказателно производство срещу всички лица, опитали се да осуетят изпълнението на съдебно решение. Tова е истината. А пък сравняването на Германия с БГ е просто ужасяващо смешно.
Посочете къде и как насочих да се извършва сравнение между България и Германия?
daniela2008 написа:Би следвало прокуратурата да се самосезира и да образува наказателно производство срещу всички лица, опитали се да осуетят изпълнението на съдебно решение. Tова е истината. А пък сравняването на Германия с БГ е просто ужасяващо смешно.
plamen_penev написа:Не знам дали забелязахте, че като че ли в този случай Хагската конвенция май е неприложима? На - човекът си имал писменото съгласие да води децата си в България докато любящата им майка е по ... бизнес дела по испанско.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта