начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Отказване от дете?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отказване от дете?

Мнениеот ??? » 02 Окт 2005, 14:05

Може ли да стане такова нещо? Мже ли майками или баща ми да се откажат от мен с Държавен весник или както и да е по друг начин?Това ме плаши много. И те ме плашат.
???

НЕ!

Мнениеот gery » 02 Окт 2005, 14:09

Не, не могат! Това схващане битува от години, но в действителност няма такава правна възможност! Така, че само ви плашат!
В действителност в царска България е имало такава възможност, но някъде от 1930-1940 год. е премахната! Така, че спокойно!
gery
Потребител

Мнениеот галина » 02 Окт 2005, 15:08

Колкото и да ви плашат, не се плашете! :lol: Това просто по нашето действащо право не може да стане! И защо/поради каква причина ви плашат с това/?Вие винаги ще останете тяхно дете,както и те ваши родители!
галина

Назад към Семейни казуси