начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

наследтвен проблем

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

наследтвен проблем

Мнениеот янко » 10 Окт 2005, 14:24

Здравейте ! Имам нужда от помощ! Преди няколко години, баща ми почина и майка ми се ожени за друг мъж. Те продадоха апартамента и с парите си купиха къща. В момента те искат да я продадат, но не искат да ми наплатят моя дял, който имам от баща си. Искат направо да го прехвърлят на дъщери ми. Не ми дават нотариалния акт за къщата и не мога да рзбера каква точно част имам. Как мога да извадя копие от нотарилния акт и какво мога да направя за да си получа моя дял.Ще бъда много благодарен на всеки, който ми помогне
янко

Мнениеот Гост » 10 Окт 2005, 15:50

Доста объркан разказ, да Ви кажа. Казвате "продадоха апартамента". След смъртта на баща Ви ли? Тогава какво стана с Вашя дял? Или Вие заедно с тях продадохте апартамента и купихте къща? Направо нищо не се разбира.
Гост

Назад към Семейни казуси