начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Развод, издръжка, гражданство, права

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Развод, издръжка, гражданство, права

Мнениеот hamstera_free » 22 Апр 2012, 10:51

Здравейте! Искам да Ви помоля за съвет и помощ. През 2000-та година сключих брак в Единбург с португалец. Живяхме заедно 3 месеца, след което се прибрах бременна в България, където и родих синът си. Съпругът ми никога не е стъпвал в България и не е имал интерес за детето. 5 години по късно се разведох в България. Аз не знаех последният му адрес и развода протече с адрес неизвестен от негова страна, без самият той да присъства. Развода беше на основата -дълбоко разстройство на физическа и психическа основа. Нимах никакъв контакт с него. Синът ми получава издръжка от държавата вместо от него. 12 години по късно- преди няколко дни се получи писмо от него, в което той иска развод. Вече имам негови координати. Развода ще му бъде изпратен. Бих желала да претендирам за издръжка за синът си вече от негова страна, както и детски добавки от Португалия, също и португалско гражданство. Аз се страхувам да комуникирам лично с него, и Ви моля за съдействие, помощ и адвокат. Кое е редно да направя? Предварително благодаря на всички.
hamstera_free
Нов потребител

Назад към Семейни казуси