начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Искам да лиша

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Искам да лиша

Мнениеот alepu1968 » 30 Окт 2013, 20:08

Здравейте! Собственик съм на имот-апартамент-50 кв.м.и къща с двор -1 дек.Имам две дъщери.Искам да препиша имота само на едната дъщеря ,без другата да има право да оспорва. Исках да направя завещание ,но се оказа ,че не задоволява исканията ми и затова се обръщам към вас за помощ.Благодаря ви предварително!
alepu1968
Нов потребител

Re: Искам да лиша

Мнениеот ivan_lawyer » 30 Окт 2013, 21:01

Имате три варианта, към 100% сигурност, с опасността приживе да напуснете имотите.

Чиста продажба - но трябва да платите сума равна на данъчна оценка по банков ред.

Право на ползване във Ваша полза, с продажба-приписване, с издръжка и гледане.

Дарение, но ако се оспори дъщерята ще плати парично 1/4 на другата Ви дъщеря.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Семейни казуси