начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Имам ли право на наследство в този случай?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Имам ли право на наследство в този случай?

Мнениеот blagovesta_yordanova96 » 13 Сеп 2016, 16:26

Здравейте. Въпросът ми е свързан с наследяване на недвижимо имущество - къща с дворно място, от страна на баща ми, която принадлежи на родителите му и е строена по време на брака им - тоест е и на двамата по 1/2. Баща ми, мир на праха му, има сестра, която към настоящия момент е разведена, с две деца. Не съм в добри отношения с баба ми и дядо ми, тъй като всеки мой опит за общуване с тях удря на камък, така да се каже, с леля ми пък изобщо не общувам. Какви са правата ми на наследство, при положение, че до момента нищо не е прехвърлено официално, по законен път. Благодаря предварително и ако има неясноти в обяснението ми, се извинявам, все още съм нова във форума. :roll: :-)
Experientia est scientia, scientia est potentia!
/Опитът е знание, знанието е сила!/
blagovesta_yordanova96
Нов потребител

Re: Имам ли право на наследство в този случай?

Мнениеот ivanov_p » 13 Сеп 2016, 18:39

Ако бабата и дядото умрат без да прехвърлят имота наследниците на баща ви ще получат половината.
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Семейни казуси