начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Здравно осигуряване+вноски=държавен рекет и безумство

Дискусии и предложения по проекти за закони

Мнениеот непримирим » 09 Фев 2006, 15:52

ами дайте тогава всеки да организира и подготви в града си протест и да се уговорим за един ден и час и всички заедно да изразим недоволството си в отделните градове>така даже ще научат повече хора че има възможност да се борят за правата си
непримирим

Мнениеот непримирим » 09 Фев 2006, 15:53

ами дайте тогава всеки да организира и подготви в града си протест и да се уговорим за един ден и час и всички заедно да изразим недоволството си в отделните градове>така даже ще научат повече хора че има възможност да се борят за правата си
непримирим

Мнениеот Сенатор Палпатин » 10 Фев 2006, 16:43

Непримирим-ти си прав(от София ли си?)!Нека координираме действията си във форума.Линч за паразитите в касата и поликлиниките!Хубаво е да се създаде отделен уеб-сайт за тази цел,ако има някой пекан по въпроса нека направи нещо за каузата-предлагам да се казва:www.anti_nzok.bg или може и com или както е там по домейн!
Сенатор Палпатин

Мнениеот непримирим » 10 Фев 2006, 17:12

ne sym ot sofiq.От варна съм и сматам да предприема следното:
незнам дали ще има ефект,занм само че ще ми е трудно да осъществя идеята си сам но поне ще опитам -смятам да разпечатам покани и да ги залепя по входовете като приканя всички длъжници да се отзоват в определен ден и час с цел вземане на решение за образуване на дружество защитаващо правата ни,определяне основните насоки на действията му и избиране на органи .Вярно е че няма гаранция за успех и ще ми излезе малко пари но ако не пробваме няма как да стане.моля ако има някой от варна който е съгласен с предложението и желае да помогне или има някакви други идеи да остави координати ........надявам се че все още има хора желаещи да търсят правата си ..........идеята за сайта също е хубава но за съжаление нямам познания в тази област .......ако някои се заеме с направата на такъв сайт ще бъде голям напредък ........
поздрави на всички будни българи
непримирим

Мнениеот непримирим » 10 Фев 2006, 17:12

незнам дали ще има ефект,занм само че ще ми е трудно да осъществя идеята си сам но поне ще опитам -смятам да разпечатам покани и да ги залепя по входовете като приканя всички длъжници да се отзоват в определен ден и час с цел вземане на решение за образуване на дружество защитаващо правата ни,определяне основните насоки на действията му и избиране на органи .Вярно е че няма гаранция за успех и ще ми излезе малко пари но ако не пробваме няма как да стане.моля ако има някой от варна който е съгласен с предложението и желае да помогне или има някакви други идеи да остави координати ........надявам се че все още има хора желаещи да търсят правата си ..........идеята за сайта също е хубава но за съжаление нямам познания в тази област .......ако някои се заеме с направата на такъв сайт ще бъде голям напредък ........
непримирим

Мнениеот непримирим » 10 Фев 2006, 17:13

непримирим

Мнениеот непримирим » 10 Фев 2006, 17:13

непримирим

Мнениеот Лорд Сидиъс » 12 Фев 2006, 17:12

Непримирим,утре ще публикувам на форума един телефон на един лекар от Пловдив,който е организирал гражданско обединение "Противовес",което се бори с недомислиците на този ялов закон и своеволията на касата.Трябва все пак да го попитам за съгласието му,разбира се!Иначе идеята ти е отлична,ето така се прави гражданско общество!За съжаление повечето будни българи могат да се срещнат в Интернет,но не и по улиците!Ще се държим в течение!
Лорд Сидиъс

Мнениеот Капитан Нида » 13 Фев 2006, 18:22

Съзнанието на българина трябва да се промени!Необходима е обща солидарност с проблемите на болшинството,а смея да твърдя,че "неосигурените" са БОЛШИНСТВО!Време е вече да се сложи край на този рекет!!!
Капитан Нида

Мнениеот Генерал Пиет » 14 Фев 2006, 17:37

Абе хора,в България нали все още има стадиони и площади?!?
Какво чакате,още!?Дайте да ги почваме тези паразити и да им смачкаме кратунките!!!Стига са ни пили кръвчицата!Това,което се извършва в сферата на здравеопазването е само едно действие от зловещата драма на ГЕНОЦИДА,който се извършва над целокупния български народ!!!
Генерал Пиет

Мнениеот Гост » 15 Фев 2006, 02:58

В НАИ-СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ СЕ КОНФИСКУВА БАЩИНИЯТА.ЗАТВОРЕТЕ СИ О4ИТЕ И СИ ГО ПРЕДСТАВЕТЕ!....................ГНУСНО Е!
Гост

Мнениеот Гридо » 15 Фев 2006, 17:29

Трябват предсрочни избори или нови бунтове по улици и площади,както през 1997-ма!Нека се обединим на 3-ти март и излезем с исскания за предср.избори,защото,както е тръгнало само с приказки нема да се оправим!
Гридо

Мнениеот иво » 15 Фев 2006, 21:28

ПОЗДРАВ ЗА ИДЕЯТА ТИ,ГРИДО!
иво

Вън паразитите(НЗОК) от нашето тяло(българския народ)

Мнениеот Джаба Хатянина » 16 Фев 2006, 16:43

Иво и останалите-радвам се,че има такива като вас във форума,с вас,като че ли не всичко е още загубено.Не трябва да се толерира едно примиренческо и робско мислене в масите.Тези изроди не са направили нищо съществено за здравето на хората,че сега да си искат парите за осигуровките и то със задна дата(естествено,че няма да обявят,че има т.нар. 5 годишна давност,защото не им изнася).Просто това е още един начин тази жълто-синьо-червена измет да си напълни партиийните каси-разбирай джобовете!Знаете ли как онзи мерзавец Гайдарски нарече "неосигурените"-"един милион неосигурени маргинали",за които това шибано правителство било дало 5 милиона лв.,а не споменава,че за Иракската мисия са дали към 5 милиарда....Е,и при това положение,ако още може да търпим да ни наричат както си щат,повече не виждам какво му трябва на този народ?!Докога ще търпи?Или е правилно,че българинът много търпи,но прикипи ли му....!Дайте да се организираме,повтарям на 3 Март нека засвидетелстваме своя бойкот относно паразитите!
Джаба Хатянина

Мнениеот ИВО » 16 Фев 2006, 19:49

СИГУРЕН СЪМ,4Е СТЕ СИ ЗАДАВАЛИ ВЪПРОС:''КАКВО Е ОСИГУРЕНО НА ОСИГУРЕНИТЕ?''ОСИГУРЕНИТЕ И ТЕ ДА СИ ОТВОРЯТ О4ИТЕ!
ИВО

Мнениеот Чюбака » 17 Фев 2006, 16:04

На осигурените е осигурен един такъв,как да го опиша,един чепат [/color][color=red][size=18]сувенир[/size] е осигурен!Затова се налага изводът,че този закон е сбъркан и ненужен още в самото му начало!Затова на [color=red]3 Март [/color]всички пред паметника на [size=18]Левски[/size],за да засвидетелстваме своята готовност да пометем паразитите!
Чюбака

Мнениеот синът на Чюбака » 17 Фев 2006, 16:06

На осигурените е осигурен един такъв,как да го опиша,един чепат сувенир е осигурен!Затова се налага изводът,че този закон е сбъркан и ненужен още в самото му начало!Затова на 3 Март всички пред паметника наЛевски,за да засвидетелстваме своята готовност да пометем паразитите!
синът на Чюбака

Мнениеот Пако » 17 Фев 2006, 16:25

Паразитите са навсякъде!Нека на 3-ти бъдем единни!По-добре кръв да се лее,ама да не стоим наведени!
Пако

Битки..

Мнениеот tvalchev » 24 Фев 2006, 01:08

Здравейте!

Ами аз заведох с познати една такава борба.
Ако мога да споделя впечатления:
Много хора говорят (почти всики - съгласни с нас) - малко хора вършат.
Нека това не звучи, като обвинение, а - като обяснение.

Завел съм дело пред ВАС, по един много наболял въпрос, който засяга практически всички които имат намерение, да живеят в БГ, въпреки че на пръв поглед не изглежда така.
Въпросът засяга образованието. А от него - следва и "всичко", което ще живее из тази земя утре.

В момента готвим и дело срещу НОИ и глупавите разпоредби на ЗЗО.

След като толкова хора се изказват по тази тема, нека да се свържем по-ползотворно и да направим поне малки стъпки към по-добрата България.

Само с приказки няма да стане.
Видяхме, как отново ни замазаха очите с т.н. "поправки на Конституцията".
Отрязаха 90 на сто от полезните предложения.
При това - не просто предложения, а изисквания на ЕС!!!

Направо недоумявам, как някой си вярва, че такива мърлячи и лъжци, каквито се показваме, ще ни приемат в ЕС?! - И, какво ще правим там?

Моите координаити са поставени из 2-3 теми из форума, които пуснах по повод делото пред ВАС.
Ако иска някой, да се свържем - има ги.

Има и няколко сайта, които разработват отдавна тази тематика и съсредоточават узрели послания и по-дейни хора.

Поканени сте.
tvalchev
Младши потребител

Предишна

Назад към Обсъждане на законопроекти