- Дата и час: 12 Дек 2024, 08:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЗАЩО?...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
55 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: ЗАЩО?...
може само по една лимонада ,но това зависи в каква бутилка я предлагаш от 1л. или от по-малките
- donna
- Старши потребител
Кащяло само по една лимонада да пийними? Друго си е, да пийнем, да хапнем... само тез ТРИ работи...
- bgjurist
- Потребител
е ако сме гладни ще хапнем то е ясно
- donna2
- Потребител
И куги ши стани тъз убъъ рабутъ?
- bgjurist
- Потребител
де да знам май по другата седмица ще ходя до София имам малко работа
- donna2
- Потребител
Звънни на 0889 644 763 - дано само не съм делови (т.е., на дело)
- bgjurist
- Потребител
става и кого да търся там ще бъде голям майтап да търся някой с интернет инициали
- donna
- Старши потребител
Бря-бря!!!
Тук става интересно!?!
bgjurist - очаквам своевременно инф за обратния път на donna, за да направя и аз една лимонадена "засада" по Арабаконашки ;-))))
Па ако рачите да са сказвате гъдя жа я шоратье таа лимоната, мое и да са скиваме я! ;-))))
Тук става интересно!?!
bgjurist - очаквам своевременно инф за обратния път на donna, за да направя и аз една лимонадена "засада" по Арабаконашки ;-))))
Па ако рачите да са сказвате гъдя жа я шоратье таа лимоната, мое и да са скиваме я! ;-))))
- remo
от толково много писане за лимонадата днес така ми се припи че си купих и я изпих цялата
- donna
- Старши потребител
То и аз пих лимонада, но - с ръкийкъ (и сълатъ). А за donna - Търси Жельо Желев (без майтап!).
- bgjurist
- Потребител
Между другото -Честит 8-ми март!!! @--%--- И наздраве! >-I ;-)
- bgjurist
- Потребител
Защо ли имам странното усещане , че този форум е между дона и бгюриста.Айде бе хора и Асан е човек.
- гений 75
Ами, открий си и ти нова тема и - дерзай!!!
- bgjurist
- Потребител
55 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|