начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Хайде и на мен някой да ми отговори!!!

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Хайде и на мен някой да ми отговори!!!

Мнениеот Анонимка » 06 Сеп 2004, 00:58

Вече за 3-ти път питам и никой не ми отговаря - просто глас в пустиня...... Интересува ме всякаква информация относно стажант-адвокатстването - такси /в САК/, правоспособност, възнаграждения /от адвоката-патрон или по друг начин/, държи ли се изпит слад 2-те години и т.н. - т.е. всичко, което знаете по темата. МОЛЯ ВИ!!! Помогнете ми с информацията, която имате!!!!! Важно ми е!!!!! Предварително Ви благодаря!

Р.S. Поне ми кажете къде сама да си намеря тази информация /само не и в ЗАдв. - там не пише нищо, за това за което питам/
Анонимка

Re: Хайде и на мен някой да ми отговори!!!

Мнениеот bgjurist » 06 Сеп 2004, 12:55

Ами, стажант-адвокатите са нещо ново, въведено в новия ЗАдв. Доколкото знам, след 2-те години се полага изпит пред ВАдвС. Досежно таксите, следва ВАдвС да издаде наредба. Възнагражденията на стажант-адвоката следва да се определят с договор между стажанта и патрона. Друго не съм следил, защото въпросът не ме касае.
bgjurist
Потребител

Мнениеот Йончев » 10 Сеп 2004, 17:19

пише душа, просто не четеш внимателно
Йончев

Мнениеот Ovcelyubec » 14 Сеп 2004, 15:30

taxata e analen sex vseki vtori den imineti neprekusnato!
Ovcelyubec

Назад към Взаимопомощ