начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

ЗУТ-лекции

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

ЗУТ-лекции

Мнениеот viki_viki » 08 Май 2007, 11:28

Много Ви моля трябват ми спешно лекции по ЗУТ!Моля пращайте ми ги на viki_eneva@abv.bg!Благодаря
viki_viki
Младши потребител

Re: ЗУТ-лекции

Мнениеот milenaaa » 08 Май 2007, 14:44

viki_viki написа:Много Ви моля трябват ми спешно лекции по ЗУТ!Моля пращайте ми ги на viki_eneva@abv.bg!Благодаря

Че защо са ти лекции,нали има Закон оттам мисля,че ще ти е по-добре да четеш.
Успех
milenaaa
Потребител

Мнениеот georgi07 » 08 Май 2007, 16:20

Не съм съгласен с горното мнение, че в ЗУТ всичко пише.Към закона има няколко съществени наредби.Впрочем за кой университет и преподавател става дума?
georgi07
Потребител

Мнениеот cleo » 08 Май 2007, 19:17

Много странен въпрос. Поне за мен!
Какво значи лекции по ЗУТ???
Да не би да са сменили тотално делението на правните отрасли по настоящем в университетите?
Аз едно време не съм изучавала дисциплина ЗТСУ.
Явно всичко се променя твърде бързо.
Като разясните какво е лекции по ЗУТ, може ли да хвърлите като пост във форума част от една такава лекция.
Извинете любопитството ми, но ми е много интересно що за чудо е това.
Може би г-н Савин Ковачев (чест и почитания) е сътворил най-накрая и нова учебна дисциплина.
Аватар
cleo
Потребител

Мнениеот niq » 08 Май 2007, 21:51

:D съвет и от мен- има изобилна съдебна практика както по приложението на ЗУТ, така и по приложението на нердбите , а за лекции...???....ако имаш предвид коментари на закона , то отново бих казала ,че има също доста изписано!!!
успех!!!
niq
Младши потребител

Мнениеот pleasure » 01 Ное 2007, 12:25

Колеги, препоръчайте ми добър коментар на ЗУТ...явно само със закона не мога да се справя. Мисля, че има такъв коментар на Владимир Петров, но определено е изчерпан...ако сте попадали на нещо добро...ще ви бъда задължена.... :oops:
pleasure
Младши потребител

Назад към Лекции и материали