начало

Изслушват кандидатите за конституционен съдия след седмица Изслушват кандидатите за конституционен съдия след седмица

Тя бирата е като фъстъците

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Тя бирата е като фъстъците

Мнениеот Clavdivs. » 02 Юли 2007, 15:51

Тя бирата е като фъстъците /и китовете/ - докато не я свършиш, не можеш да се спреш :D
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот ianeva » 02 Юли 2007, 15:57

Браво-о-о! Ура!
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот nezret » 02 Юли 2007, 16:00

Това е престъпление при "необходимо съучастие", ако не е нахално" къде ще е местопрестъплението?" , за да се включим. :D
nezret
Потребител

Мнениеот nezret » 02 Юли 2007, 16:25

Ехо, колеги , нищо не казвате?!?!
Да разбирам ли че това е послания само за ВИП членове на съответната масонска или илюминатска юридическа ложа.
Описаното от вас "деяние" макар и съставомерно на НК на Саудитска арабия при това наказуемо със смърт, е интересно и определено моята скромна практика(бири и сърчица) е при необходимо съучастие, трябва поне 2 съизвършители, иначе не е интересно, а най добре 22- ма. Квалифициран състав .
Но от хора на форума до сега не съм се срещал, или поне аз не се сещам.
nezret
Потребител

Мнениеот razli4na » 02 Юли 2007, 16:53

danika, ще си позволя да Ви допълня. Библейският текст е: "Не хвърляйте бисерите на свинете, защото ще се обърнат и ще Ви изкалят". Тука вече следва Вашия "ужас". Моите уважения!
razli4na
Активен потребител

Мнениеот razli4na » 02 Юли 2007, 17:04

danika, самият цитат е толкова красноречив, че няма какво да му се допълни или отнеме.
Ако хвърляме бисерите на свинете, те не могат да ги оценят, защото изобщо не разбират стойността им. Нещо повече, те изобщо не знаят какво да правят с тях. Това, което със сигурност следва, обаче е, да се обърнат и да ни окалят. Виждаме го всеки ден в практиката и във форума.
Който има уши да слуша, нека слуша... пак мъдро библейско слово.
razli4na
Активен потребител

Мнениеот helene » 02 Юли 2007, 17:49

Колеги, защо се дразните толкова от неюристите във форума??? Мене лично изобщо не ме дразнят!
helene
Потребител

Мнениеот policai » 02 Юли 2007, 23:44

danika написа:....... Така, де, защо да хвърляме правните си бисери директно във форума, та да ги четат и неюристи. Или още по-лошо - хора със средно или основно образование. Ужас :twisted: :twisted: :twisted:

:shock: Верно ли, тук влизат и хуманоиди, без висше юридическо образование??? :shock:
:shock: Ми как влизат? :shock: Интернет не ползвазваме ли само юристите :shock: И то само след като ни заплащат влизането тук?! :shock:

:( Баси, докъде я докарахме, допускат се хора в космоса, в генното инженерство, в квантовата физика, дори и в проектиране на отходната катализация на фекалните води на Царево, които нямат юридически ценз???!!! :shock:
:shock: Явно е, че краят на света е близо!!! :D 8)

:) Определено, иде краят, иде и то по жицата... :lol: :wink: 8)
...полицай, наистина е призвание...
policai
Потребител

Мнениеот genius75 » 03 Юли 2007, 14:39

Все не мога да се начудя на нас - юристите. Започваме добре, хубава дискусия, а накрая винаги ни избива на скандал. Честно казано нямам намерение да се вписвам в групичката на бираджиите. Аз приятели си имам, дори и сред юристите. Други луди не ми трябват и тези са ми достатъчни!
genius75
Потребител

Мнениеот genius75 » 03 Юли 2007, 14:41

между другото и аз бях с друг ник, но незнайно защо се възгордях и взех че го смених!
genius75
Потребител

Мнениеот bay4o » 04 Юли 2007, 13:16

Интересно ми е в този форум и когато имам време, влизам. Интересуват ме мненията на колегите по разни казуси. Проблемите са се неюристите, които не просто искат съвет или второ мнение, а тези, които искат квалифицирана помощ, процедура, разбита по стъпчици и изобщо искат цялата им работа да им бъде свършена без нито лев хонорар. А когато някой откаже да им пише, започват с обидите по адрес на форумците. :evil: За това и предпочитам повече да чета, отколкото да пиша във форума.
bay4o
Потребител

Мнениеот Gabi1 » 05 Юли 2007, 14:15

Не е виновна полицията като цяло, виновни са отделни хора вътре в нея.
Май Сталин го беше казал "Всичко опира до кадрите".... :lol:
Най-общо погледнато, сме на една страна - защита на закона, макар с различни функции. Трябва да се уважаваме взаимно.
А иначе - простаци много. Дано да има ефект "раздухването".....
Gabi1
Потребител

Мнениеот juli.di » 05 Юли 2007, 16:18

Благодаря на колегата karanedeff!
Много ме трогна :D Направи празникът ми още по-хубав! Благодаря!
Ценен човек си ти :!:
Преди да поискаш, помисли какво си дал!
Аватар
juli.di
Потребител

Мнениеот sharenkov_g » 05 Юли 2007, 16:30

Честито! - и от мен
sharenkov_g
Потребител

Мнениеот apk76 » 05 Юли 2007, 16:43

juli.di
честит рожден ден! :)
повече незабравими мигове !!!
apk76
apk76
Потребител

Мнениеот fidji » 05 Юли 2007, 17:33

Честит рожден ден и от мен! Желая Ви здраве, хубаво време и щастливи случайности, докато пиете шампанско, съзерцавайки рози!
Обяснете на мен- изостаналата, що е това "скайп", и как да се включа в него, че от четене на закони и търчане по институции да ги прилагам изоставам в компютърната си грамотност. От няколко дни следя темата, но нямам време да се включа. Стоя зад всяка дума на Лютия и приветствам идеята му за общество от професионалисти, разговарящи на професионални теми. Бих обобщила думите му така: " Не е луд, който яде баницата, луд е, който я дава". Не желая да бъда от лудите. Желая когато обсъждам професионален въпрос да зная, че това става между колеги- юристи, и до него нямат достъп неюристи/ с чиито казуси юристите се занимават точно защото те са хора с други професии, които пък хора решават проблемите и на юристите в техния си професионален кръг/. Какво лошо има в това? Намирам само и единствено добро. Естествено, форумът си остава открит и достъпен за всички желаещи. :lol:
fidji
Нов потребител

Мнениеот atanaspetrovmeister » 05 Юли 2007, 17:41

Уважаема, juli.di, моля за позволение да се включа между колегите, желаещи да Ви поднесем най-добрите си пожелания за щастлив живот и професионални успехи!
И...ако не възразявате, само едно съвсем скромно цвете, т.к. съм далеч от класата на колегата karanedeff

Изображение

а следващата бира е специален тост във Ваша чест-

Изображение

НАЗДРАВЕ!!! :D
Аватар
atanaspetrovmeister
Потребител

Мнениеот gudio » 10 Юли 2007, 09:55

lyutiyat, ако разгледаш моите много стари мнения, навремето доста грубичко се заядох с въпросната danika, но... :oops: :oops: по-късно умрях от срам, когато разбрах кой се крие зад този ник :oops: :oops: Сега рискувам две неща - да отнеса нейните ругатни или (по-лошото) тя да престане да влиза във форума, както например се случи с mi_lena, enigma и др. (дано не стане така). Недей да отблъскваш малкото читави юристи (а не адвокати с по година-две стаж) от форума !
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот gudio » 10 Юли 2007, 11:33

:oops: Щом сама реши да се разконспирираш... язък за "манипулативния" ми опит да се позова на "изчезналата" от форума mi_lena...
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот gudio » 10 Юли 2007, 11:36

:lol: Впрочем, лютият със сигурност, както навремето писа контрол, използва няколко ника, като с другите е кротък и колегиален, а с този... :roll: Сега пак ще спомене гардероба си :wink: , ама аз сериозно изразявам готовност да му закупя някоя дрешка :lol:
Аватар
gudio
Активен потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии