atakuvam написа:krikrikri написа: .За съжаление,продукцията на юридическите факултети в България към настоящия момент е на незадоволително ниво.Имам познати,дипломирали се юристи,които нямат необходимите знания........................................................Успех на всички,лека вечер!
След като и НЕюристите са достигнали до този извод, мисля, че няма какво да се коментира !...
Многото "факултети " , "кантони " и " кантонерки " произвеждат недоносчета!
И не защото възпитаниците са виновни за това- няма кой да ги учи !...
И с определена цел се нароиха доценти и професори - пеперудки , които не са на по-високо ниво от средностатистическия студент-четвъртокурсник от преди 20 години...
И едва ли някой ще оспори, че липсват аналози на такива преподаватели като Ал.Кожухаров , Мишо Андреев , Витали Таджер , Ал.Янков, Лиляна Ненова , Л. Василев ...
Добре че не питат такива като вас кое да закрият и кое да открият!?!
Ако питаха трябваше да анулират дипломите на всички завършили право ОСВЕН ДИПЛОМАТА НА ЛЮТИЯ, шерения , циклофрения или някой друг ник, дето си е плеснал ! А, и да закрият всички кантори, освен неговата.
Уж с интелигентни хора се говори в този форум, а има такива, дето ще умрат от кеф от факта, че русенци ще учат право в Румъния и ги пращат къде ли не! Уж с юристи се говори, дето са учили история и въпреки това някои продължават да разпарчальосват държавата ни на области, общности, гилдии и какво ли още не!
Ей, на едно нещо не се научихме - поговорката "Не е важно аз да съм добре, а комшията да е зле!" е изяла главата както на интелигентните хора, така и на шопарите, дето я прилагат! Не на народното събрание, а на челата трябва да си го татуираме, за да се оправим като нация - СЪЕДИНЕНИЕТО, ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! За това като видите в България кипърски, гръцки и македонски студенти с право можете да им завидите, защото си помагат и са сплотени и затова успяват!
Хайде да върнем Княжество България и източна Румелия, какво ще кажете?!
ЮРИСТИ и НЕЮРИСТИ ... Боже с коя ръка да се КРЪСТЯ?!
ИМА ХОРА - БЪЛГАРИ ВСЕКИ ЦЕНЕН В СОБСТВЕНАТА СИ СФЕРА И ПОЗНАНИЯ ...
Едно е сигурно - за всички тях трябва да е удобно да посещават учебни заведения в близост до населените им места и това се прави ЗА УДОБСТВО НА СТУДЕНТИТЕ!
Като завършат - всеки с късмета и възможностите си! ...
КАКВИ СА ТЕЗИ БОЛШЕВИШКИ ПРОСТОТИИ?!