Кантората от 60 кв.м ми ще я чистиш по 3 пъти на ден.
|
|
advokat_nikolov написа:Ей,селянче,един ден ще ми лъскаш "Армани"-то.![]()
advokat_nikolov написа:Ей,селянче,един ден ще ми лъскаш "Армани"-то.![]()
gudio написа:advokat_nikolov написа:Ей,селянче,един ден ще ми лъскаш "Армани"-то.![]()
Е-е-е-ех, провинциализмът лъсна "като въшка на чело"
Какви 60,00 кв. метра
Какво е това копторче
![]()
![]()
![]()
Иди виж билдингите на "Георгиев, Тодоров и ко.", "Батков, Стоев Ботев...", "Борислав Боянов и ко.". Горкият Николов - топ-адвокат в...
![]()
![]()
60 (шестдесет
![]()
) кв. метра кантора...
portokal написа:60 кв.м. ще му е площта на приемната за граждани.
Личният кабинет - още толкова.
cruel_la написа::lol:![]()
Забравих.Все се каня, по повод визията, да те поздравя с нещо. Не намерих в "мъжки", вариант, обаче...
http://www.hulite.net/modules.php?name= ... &sid=43406
gudio написа:Виж, сега, Николов, дай отсега да помислиш сериозно и предвидливо за локацията и ситуацията на адвокатската ти кантора60 кв.м. - забрави
минимум 600,00 (шестстотин цяло и нула стотни) квадратни метра ще ти трябват.
Град![]()
Мисля, че и Благоевград става - в най-скоро време, докато завършиш, вече ще бъде квартал на София. Моите уважения към Плевен, но той скоро няма да стане квартал на София, а най-вероятно застрояването ще го достигне чак след 20 години. Няма смисъл да чакаш дотогава - "южните квартали" (топ-брокерска пазарна ниша) на София, със сигурност ще включват и Благоевград само след 2-3 години, предвид настоящия възходящ тренд на застрояване
Давай - търси отсега - ще бъдеш Доналд Тръмп на застрояването - имот сега в Благоевград ще бъде равен на имот в южните престижни райони на столицата, само след 3 години
![]()
|
|
Потребители разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 66 госта