- Дата и час: 16 Дек 2024, 01:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
СТЕНАТА НА СРАМА
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
81 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
СТЕНАТА НА СРАМА
Здравейте на всички форумци,
Приканвам ви към участие в настоящата Петиция, която има цел и насоченост към ръководството на форума, същото да вмени на модераторите задължение да прехвърлят всяко оразано мнение тук. Тази тема ще изпълнява функцията на "КОШЧЕ".
Надявам се по този начин да се постигне необходимия баланс - от една страна дискусиите ще бъдат прочиствани от излишни "контактни точки ", а от друга - подобни "бисери" ще бъдат съхранени, но задължително трябва да бъде запазена автентичността им. Което ще рече: без никаква външна модераторска намеса.
Надявам се новата тема да изиграе роля на превантивна мярка към всеки, който си е позволил да прекрачи границата на допустимото поведение.
А, защо не и тук, на това място, всеки да има възможност да си каже каквото и както желае.
ЗАЩОТО,
НЯМА НУЖДА ДА СИ СКРИВАМЕ ГЛАВИТЕ КАТО ЩРАУСИТЕ - безразличието е пагубно за всяко общество,
ВСЕКИ ОТ НАС ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН ВЪЗПРИЕМА РЕАЛНОСТТА, и по тази причина не може да очакваме да сме еднакви,
НЕ ВСИЧКИ ПРИЕМАТ ДА ГЛЕДАТ ПРЕЗ "КРИВОТО ОГЛЕДАЛО" СВЕТА,
И не на последно място,
Мисля, че така ще въдворим известен ред във форума.
ЛЕКА ВЕЧЕР! и
УСПЕХ!
Приканвам ви към участие в настоящата Петиция, която има цел и насоченост към ръководството на форума, същото да вмени на модераторите задължение да прехвърлят всяко оразано мнение тук. Тази тема ще изпълнява функцията на "КОШЧЕ".
Надявам се по този начин да се постигне необходимия баланс - от една страна дискусиите ще бъдат прочиствани от излишни "контактни точки ", а от друга - подобни "бисери" ще бъдат съхранени, но задължително трябва да бъде запазена автентичността им. Което ще рече: без никаква външна модераторска намеса.
Надявам се новата тема да изиграе роля на превантивна мярка към всеки, който си е позволил да прекрачи границата на допустимото поведение.
А, защо не и тук, на това място, всеки да има възможност да си каже каквото и както желае.
ЗАЩОТО,
НЯМА НУЖДА ДА СИ СКРИВАМЕ ГЛАВИТЕ КАТО ЩРАУСИТЕ - безразличието е пагубно за всяко общество,
ВСЕКИ ОТ НАС ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН ВЪЗПРИЕМА РЕАЛНОСТТА, и по тази причина не може да очакваме да сме еднакви,
НЕ ВСИЧКИ ПРИЕМАТ ДА ГЛЕДАТ ПРЕЗ "КРИВОТО ОГЛЕДАЛО" СВЕТА,
И не на последно място,
Мисля, че така ще въдворим известен ред във форума.
ЛЕКА ВЕЧЕР! и
УСПЕХ!
Последна промяна Melly на 20 Авг 2009, 11:22, променена общо 2 пъти
-
Melly - Старши потребител
Не знам дали "лютият" е баннат отново (нещо поизчезна), но Вие успешно го замествате (а откривам и някакви прилики в словореда, въпреки, че липсват множеството картинки и емотикони). Добро начало е в "стената на срама" или "кошчето" да се сложи Ваше мнение. Ако обаче бяхте поразгледали форума преди да скачате да пишете, щяхте да установите, че такива теми "кошче" има обособени почти във всеки раздел. Нали "мълчанието" беше там отговора... Вместо това започват безкрайни безсмислени излияния
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
Винаги съм се чудела защо нямаме дума в българския безМислена. Е-е-е, де го П.Славейков с драснипаликлечката. Ама бай дъ уей.Друга тема!
- eklekti4kata
- Потребител
eklekti4kata написа:Винаги съм се чудела защо нямаме дума в българския безМислена. Е-е-е, де го П.Славейков с драснипаликлечката. Ама бай дъ уей.Друга тема!
Винаги съм си мислел, че това е "лексема", предлагана от Александър Теодоров-Балан
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
-
gudio - Активен потребител
А аз - от Иван Богоров. При това съм чела, че той предлагал само "огниво", а драснипалниклечката била подигравка от противниците на идеята.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
Здравейте колеги, с днешна дата,
Отново повечето от Вас подхождат несериозно.
Темата няма за цел да изследвате мотивите, които са ме подтикнали да я оповестя, нито сте ангажирани да давате квалификации.
РАМКАТА Е ЯСНА:
Всеки, който упражнява правото си на глас в анкетата, трябва да го мотивира:
ДА (защо?) .................. следва аргумент;
НЕ (защо?) .................. следва аргумент,
Което означава, че анкетата НЕ Е АНОНИМНА.
Чудно ми е как не го разбрахте.
Та нали всички сте юристи
Колкото и да Ви е неприятно, мога да кажа само едно:
За сега само гласовете на Poli_g и на Spammer 13 са действителни.
За онези от Вас, които са гласували анонимно, се допуска да допълнят с аргументи позицията си.
Лек и успешен ден!
Отново повечето от Вас подхождат несериозно.
Темата няма за цел да изследвате мотивите, които са ме подтикнали да я оповестя, нито сте ангажирани да давате квалификации.
РАМКАТА Е ЯСНА:
Всеки, който упражнява правото си на глас в анкетата, трябва да го мотивира:
ДА (защо?) .................. следва аргумент;
НЕ (защо?) .................. следва аргумент,
Което означава, че анкетата НЕ Е АНОНИМНА.
Чудно ми е как не го разбрахте.
Та нали всички сте юристи
Колкото и да Ви е неприятно, мога да кажа само едно:
За сега само гласовете на Poli_g и на Spammer 13 са действителни.
За онези от Вас, които са гласували анонимно, се допуска да допълнят с аргументи позицията си.
Лек и успешен ден!
-
spammer13 написа:Melly написа: За сега само гласовете на Poli_g и на Spammer 13 са действителни.........................................................................
Лек и успешен ден!
ДА Spammer13,
Когато казваш нещо, трябва да "гледаш" другия в очите.
Надявам се да съм разбрана.
Лек ден на всички!
-
spammer13 написа:Първо там трябва да попаднат всички излияния на групировката "Скара бира"
Аааа сакън Лютий!!! И групировката е "Бира-Скара"... Бирата на първо място.... това е особеното в нашата идеология...
Пък и отчитай, че в групировката има крила... не всички са лютофоби...
Наздраве!!!
Мели - да вземете да си смените ника на "ЦИК" ? Определяте действителни гласове нещо ала-бала.... Споко... Данко Хаирсъзина и останалите сега варят кокалите ама и те ще дойдат на "избори"
- Clavdivs.
- Потребител
Clavdivs. написа:
.....Мели - да вземете да си смените ника на "ЦИК" ? Определяте действителни гласове нещо ала-бала.... Споко... Данко Хаирсъзина и останалите сега варят кокалите ама и те ще дойдат на "избори"
Еее, имате великолепно чувство за хумор, Clavdivs !
Наздраве и от мен!
Макар, че е малко раничко, но защо пък не - за обяд, човек да не си позволи мъъъничко удоволствие
-
страхотно се разсмях с мнението на Clavdivs.
Наистина страхотно чувство за хумор. Ами заставам зад мнението на poli_g. Аз също считам, че всичко тук е за разпускане и наистина когато имам време влизам да почета или да се посмея с Вас (но не на Вас). Не приемайте толкова на сериозно форума, та чак да има стената на срама и т.н...Нека всяко мнение да си седи по темата за която е оставено, мястото му е там! затова гласувам с НЕ
Наистина страхотно чувство за хумор. Ами заставам зад мнението на poli_g. Аз също считам, че всичко тук е за разпускане и наистина когато имам време влизам да почета или да се посмея с Вас (но не на Вас). Не приемайте толкова на сериозно форума, та чак да има стената на срама и т.н...Нека всяко мнение да си седи по темата за която е оставено, мястото му е там! затова гласувам с НЕ
- kali75
- Потребител
Не.
Защото щом нещо е изтрито, то е изтрито, за да го няма.
Няма нужда хорските изтрещявания (в една или в друга посока) да остават за спомен.
Няма нужда хорските изтрещявания (в една или в друга посока) да остават за спомен.
Петък е време за приятелите. Джони, Джак, Джим и всички останали.
-
ocean - Потребител
... много пъти......Melly написа:Clavdivs. написа:
.....Мели - да вземете да си смените ника на "ЦИК" ? Определяте действителни гласове нещо ала-бала.... Споко... Данко Хаирсъзина и останалите сега варят кокалите ама и те ще дойдат на "избори"
Еее, имате великолепно чувство за хумор, Clavdivs !
Наздраве и от мен!
Макар, че е малко раничко, но защо пък не - за обяд, човек да не си позволи мъъъничко удоволствие
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
spammer13 написа:ykovachev написа:Защо "НЕ":
4. Защото във всеки подраздел може да се обособяват теми от рода на "Пейнтбол - Х с/у У" - не съм го правил, но виждам, че работи. Защото инак тая стена може да надмине и Великата китайска.
Хубав ден на всички!
А пейнтбол срещу модераторите на разддела ще може ли ?
Тогава ще трябва да се срещнеш с мен ,а срещата с мен е меко казано не от най приятните
- donna
- Старши потребител
spammer13 написа:donna написа:
Тогава ще трябва да се срещнеш с мен ,а срещата с мен е меко казано не от най приятните
Леле, колко се уплаших !....
Че и на среща ли ме каниш ?
Ама аз не съм леко момче!...
Кажи речи 120 кила съм...
Като си 120 кг беж на фитнес , щото то инък маса тежи има и др. негативни последици .
- donna
- Старши потребител
spammer13 написа:donna написа:
Като си 120 кг беж на фитнес , щото то инък маса тежи има и др. негативни последици .
А-а-а, фитнеса си го карам по три пъти на седмица...
Пък за позитивните последици от килцата ми - най-много да те смачкам като насекомо...
При толкова лой , разплут като пихтия и задъхващ се като стар москвич , мислиш ли ,че ще фанеш око
- donna
- Старши потребител
ocean написа:Не.
И моето мнение е същото.
- Biby
- Потребител
Категорично НЕ!
Кой ще определя кое да е на стената? Нали ще е субективно, хора сме все пак, а после юристи.Всяко мнение е дадено по конкретна тема, нека си стои там, където му е мястото. Едно изречение, извадено от контекста, може да придобие съвсем друг смисъл.... А за това си има медии
Кой ще определя кое да е на стената? Нали ще е субективно, хора сме все пак, а после юристи.Всяко мнение е дадено по конкретна тема, нека си стои там, където му е мястото. Едно изречение, извадено от контекста, може да придобие съвсем друг смисъл.... А за това си има медии
- Gabi1
- Потребител
Как със 120 кила на фитнес, бре, колега, мъжете требе си тежим на мястото.
Може и да съм се разсеял, ама стената на срама/плача/жалейката за кого ще я строите: за питащи, дето ви идва с кеф да им посочите вратата, или за форумци, дето също с кеф ви идва да им посочите вратата?! За първите - да, съгласен съм. За съфорумците - не. Щото, поне както аз разбирам нещата, тук не сме се събрали адвокат Х, ЧСИ У, съдия Z, прокурор N , а сме се регнали във форум за юристи - да питаме, да отговаряме, да разпускаме, а не да си мерим...тогите.
Лек ден, колеги.
Може и да съм се разсеял, ама стената на срама/плача/жалейката за кого ще я строите: за питащи, дето ви идва с кеф да им посочите вратата, или за форумци, дето също с кеф ви идва да им посочите вратата?! За първите - да, съгласен съм. За съфорумците - не. Щото, поне както аз разбирам нещата, тук не сме се събрали адвокат Х, ЧСИ У, съдия Z, прокурор N , а сме се регнали във форум за юристи - да питаме, да отговаряме, да разпускаме, а не да си мерим...тогите.
Лек ден, колеги.
- bay4o
- Потребител
bay4o написа:Как със 120 кила на фитнес, бре, колега, мъжете требе си тежим на мястото.
Аз съм за мъжете да си тежат на мястото!
Моят единствен тежи има - няма 110 -115 кг. и не му давам да отваря дума за сваляне на килограми - като кожено диванче ми е - много хубаво гушка и топли в дългите зимни вечери - а пък лятото държи хладно
Поздравявам всички мъже, които си тежат на мястото
Не си въобразявай!
- vili_spasova
- Потребител
81 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|