начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

СТЕНАТА НА СРАМА

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот bay4o » 11 Юни 2008, 11:07

Е, със 120 килца, вместо плочки отпред имам една голяма, теракотена, ама за тежест - тежа си.
А девойчетата - ще се научат, всяко нещо с времето си.
bay4o
Потребител

Мнениеот donna » 11 Юни 2008, 13:59

spammer13 написа:
donna написа: ......, мислиш ли ,че ще фанеш око :idea:

Абе, и око хващам и ухо хващам, а и на някой врата му прекършвам, кога требе !... :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ще си поредния отворко набутан в кучи ....г.............з :twisted:
Ти виждал ли си врат или завиждаш ,че при твойте 120 кг май ти се губи тая част от тялото :D
Ама като те повъртя на шиш върху огъня може и да ти се постопи лойта :D :D :D :D :D :D
donna
Старши потребител

Мнениеот Clavdivs. » 11 Юни 2008, 14:28

Абе ще се вземете Вий накрая... :wink:

Малко БДСМ семейство ама хайде.... Ха целувайте ръка!

Наздраве!!!
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот Гост. » 11 Юни 2008, 15:16

del
Последна промяна poli_g на 13 Юни 2008, 02:42, променена общо 1 път
Гост.
Старши потребител

Мнениеот d_d » 11 Юни 2008, 15:20

Това е младежка организация към БСП.
Съкращение от Българска Демократична Социалистическа Младеж.

Залага се на традиционните им партийни ценности : дисциплина, демократически централизъм /подчиненост/, понасяне на несгоди и страдания /мазохизъм/ заради светлото бъдеще, и най-вече - налагане на "партийни наказания".

Няма да пускам картинки, че ще загубим детската аудитория !

БДСМ
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене

БДСМ (на английски: BDSM) е абревиатура, състояща се от имената на следните три съставляващи: BD (Bondage & Discipline — Връзване и Дисциплина (Възпитание)), DS (Domination & Submission — Доминиране и Подчинение) и SM (Sadism & Masochism — Садизъм и Мазохизъм). Това е субкултура, основаваща се на еротичния обмен на власт, нетрадиционни форми на сексуални отношения, базирани на ролеви игри на господство и подчинение. Освен това, в БДСМ се предполага спазването на определени рамки — принципите за Безопасност, Доброволност и Разумност (възприета е абревиатурата от английските думи Safe, Sane, Consensual — SSC).
Физиологически БДСМ е основана на опитите да се повиши нивото на възбуда на човека за сметка на съзнателното нарушаване на едни или други социално-детерминирани условия или табу. :lol: 8)
Последна промяна d_d на 11 Юни 2008, 15:26, променена общо 2 пъти
d_d
Потребител

Мнениеот donna » 11 Юни 2008, 15:21

Clavdivs. написа:Абе ще се вземете Вий накрая... :wink:

Наздраве!!!

:D :D :D Е как ще стане хем дебел ,хем дърт ,хем ми лази по нервите ,не ми е тип :D :D :D
donna
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 11 Юни 2008, 15:23

del
Последна промяна poli_g на 13 Юни 2008, 02:41, променена общо 1 път
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Melly » 11 Юни 2008, 15:35

Наздраве!!!

Не мога да се въздържа и аз да споделя, че отдавна ми намирисваше на нестандартна свалка, но си го обясних с новото време - нали сме в ХХІ век, какво пък? :roll: :roll: :roll:

НЕКА ПРИЕМЕМЕ РАЗЛИЧНОТО, и скоро да очакваме СЪГЛАСИЕТО НА МЛАДОВЗЕМЦИТЕ,
а ние да се ориентираме към "ИЗБОР" на КУМОВЕ,
тъй като отсега е ясно , че няма да могат сами да се справят... :wink:

ЗА ТЯХ: Аде-е-е-е на СЛУКА И ДА ВИ Е ПО ВОДА! !!!! :D :D :D :D :D

НАЗДРАВЕ и от мен!
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот satir » 11 Юни 2008, 15:41

poli_g написа:

Наздраве!!!

:roll: :roll: :roll: да поспамя малко..... :lol: :lol: :lol: :lol: отново...
Искам тълкуване, въпреки, че не съм заинтересована страна- какво е БДСМ? - сатир : ти този въпрос сериозно ли???
гледам, гледам.... :!: да не сте смеяли да си посегнете!!!!! :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот vili_spasova » 11 Юни 2008, 16:07

Не мога да се сдържа и цитирам автобиографията на Бранислав Нушич:

."........Между брака, от една страна, и затвора, казармата и училището, от друга, има още една съществена разлика, която изключва всякакво сравнение между тия така различни институти. И училището, и казармата, и тъмницата имат определен срок, докато в брака няма никакъв срок. Знаейки например колко години трае обучението в училище, ти напъваш сили и най-после свършваш. А щом докопаш дипломата — сбогом, училище. Така ей с казармата, където със закон е определен точно срокът на службата. Така е най-после и в затвора. Осъждат те, произнасят ти присъдата и макар тя да е тежка, ти знаеш срока и виждаш края на мъчението си, колкото и далечен да е той. А в брака няма такъв срок. Затова много добре разбирам оня нещастник, който на двадесет и петата годишнина от женитбата си, т.е. на своята сребърна сватба, произнесъл пред жена си следната реч: „Виждаш ли, жено, ако преди двадесет и пет години, в деня на нашата сватба или, да кажем, на другия ден, те бях убил, вече да съм отлежал двадесет години затвор и от пет години да съм свободен. А сега!…“
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот satir » 11 Юни 2008, 16:16

Melly написа:

Наздраве!!!

Не мога да се въздържа и аз да споделя, че отдавна ми намирисваше на нестандартна свалка, но си го обясних с новото време - нали сме в ХХІ век, какво пък? :roll: :roll: :roll:

НЕКА ПРИЕМЕМЕ РАЗЛИЧНОТО, и скоро да очакваме СЪГЛАСИЕТО НА МЛАДОВЗЕМЦИТЕ,
а ние да се ориентираме към "ИЗБОР" на КУМОВЕ,
тъй като отсега е ясно , че няма да могат сами да се справят... :wink:

ЗА ТЯХ: Аде-е-е-е на СЛУКА И ДА ВИ Е ПО ВОДА! !!!! :D :D :D :D :D

НАЗДРАВЕ и от мен!
от мене децата и гардероба... 8) аиде да е хаирлия!!!
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 11 Юни 2008, 16:22

Ах, сладурчета, развеселихте ме :D
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот satir » 11 Юни 2008, 16:39

bebitor написа:Ах, сладурчета, развеселихте ме :D

весело ти е на тебе а младоженята треска ги тресе.... :evil:
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот diaida » 12 Юни 2008, 00:49

spammer13 написа:Модераторите да преместват "изтритите мнения" в темата СТЕНАТА НА СРАМА
ДА (защо)
НЕ (защо)

Вижте резултатите
.................................................................................................................................
Гласувах с " НЕ " !
АРГУМЕНТИ :

1 . Там ще отидат най-точните отговори на нахалните простаци , " въ просители" ...
Защото простотията и нахалството , наглостта и безпардонието са на почит във форума !
И когато кажеш на някой нахален простак, че е такъв- "умните" модератори го изтриват !...
А когато аз им го казвам- това за мене изобщо не е срамно !
Напротив ! Гордея се !!
Защото истината трябва да се казва в очите !

Отделен е въпроса, че вместо да изчезнат тези истини ще бъдат запазени, но на мене не ми пречи да ги пусна отново и след като са изтрити !... :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

2. [ size=18]Много по-правилно би било да НЕ СЕ ОТГОВАРЯ на нахални " въ просители" и да се подчертае , че това е последица от собственото му поведение !

И аз бих искал да призова МИСЛЕЩИТЕ колеги за следното :

1. Преди да отговаряте на който и да било въпрос , погледнете как " въ просителят " се обръща към вас , като търси безплатна консултация !
Липсата на обръщение , липсата на елемента на молбата , заповедния тон , мисля , че са демонстрация на неуважение ,демонстрация на нахалство...
И в такива случаи се замислете дали не е прав колегата, който казва :
Akademika написа:Дойдохме си на думата , Андрешковците мразят юристите , но това не им пречи да кесят тук и да крънкат безплатни консултации. Че и обиждат.....

2. Преди да отговорите на който и да било въпрос ,погледнете за какво става дума и преценете дали питащият е наистина затруднен или има възможност да получи нужната му консултация по друг ред и начин...
Замислете се върху казаното от колегите :
potrebitel написа:"странни" хора са собствениците на ПОРШЕТА !
странни са и "странностите" им !
вероятно има адвокат - но пак по нашенски,да "попита" , безплатно да спечели ,безплатно да си вземе обезщетението , абе к'вото ще да е-но да е безплатно !.........
ама и адвокатите са "странни" - собственикът НЕ се интересува и не пита във форума от една седмица но адвокатите отговарят....отговарят....
за това има странни собственици на Поршета !

zelen написа: .....този форум не е към социалното министерство - адвокатите продават съвети - в министерството на Масларова може би е различно
нещата се промениха на 10.11.1989- ако не сте разбрала-сверете си часовника !

3. Преди да отговорите на който и да било въпрос погледнете профила на " в просителя " - ако има пуснати повече от две теми , това е "симптом" , че това е поредния келипирджия , който иска да присвоява чужд труд, знания и опит...
А това си е подигравка към вашето желание да помогнете на наистина нуждаещи се ! ...

4. Преди да отговорите на който и да било въпрос погледнете дали той не е поставен от някой било брокер , било търговец , от някой който на ваш гръб иска да трупа печалби, като злоупотребява с добрите ви намерения.
Такива хора , считам, че демонстрират неуважението си към труда ви и не заслужават вашата помощ и подкрепа ...
Изрично искам да подчертая, че всички тези призиви НЕ КАСАЯТ въпросите на колегите , на които и аз съм се старал да помагам когато и с каквото мога !...
Но мисля, че всички трябва да се замислим сериозно (е които могат де ... :wink: ) за пореден път и върху мненията на колегите :

razli4na написа:danika, ще си позволя да Ви допълня. Библейският текст е: "Не хвърляйте бисерите на свинете, защото ще се обърнат и ще Ви изкалят". Тука вече следва Вашия "ужас". Моите уважения!

ares написа:Абсолютно съм съгласен kaka_vida.
Всички гилдии си пазят хляба- и нотариуси и съдии и т.н.
Адвокатите сме единствените, които вредят на самите себе си при това с някакво мазохистично удоволствие.

d_d написа:Колеги, а можете ли да си отговорите какво ни кара да отговаряме на въпросите ?
...............................................................................................................
Може би като отговаряме , ние се стараем да се покажем колко сме добри ?!? Но на кого по дяволите го показваме ? На собственика на хотел, който не иска да плати една устна консултация ? Или на някоя реститутка, която е бясна на поредния си адвокат, че съдът не и е възстановил още един магазин ?

Помагаме на хора, които след като получат съвети във форума, започват да обиждат всички юристи. Защо ?
И как човек да не се сети за онази хубава поговорка " Не е луд тоя дето яде зелника ......."

Никак не е трудно да разбереш кога въпроса е зададен от колега - виж колко съобщения е публикувал този човек и какво е питал преди. Тогава пак решавай дали ще му помогнеш.
[/size]

ХАПЧЕТОООООО![/color] :shock: :shock: :shock: [color=red]ПАК НЕ Е ПИЛ ХАПЧЕТООО!
ИзображениеИзображение
Изображение
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот d_d » 12 Юни 2008, 09:14

Това ми хареса :
Изображение

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
d_d
Потребител

Мнениеот bay4o » 12 Юни 2008, 10:05

При цялото ми уважение към модовете, бих искал най - любезно да ги запитам, поради каква причина е изтрито съобщението ми от вчера към икиндия, когато пожелах на младите, като се Аресват, да се вземат и пожелах горчиво. Постът ми не е бил обиден, унизителен или обществено неудобен. Виждам, че и по една друга тема имам изтрито мнение. Ако постовете се трият, за да се ползват като тухли, от които да се изгради стената на срама, моля.
bay4o
Потребител

Мнениеот Melly » 12 Юни 2008, 10:43

bay4o написа:При цялото ми уважение към модовете, бих искал най - любезно да ги запитам, поради каква причина е изтрито съобщението ми от вчера към икиндия, когато пожелах на младите, като се Аресват, да се вземат и пожелах горчиво. Постът ми не е бил обиден, унизителен или обществено неудобен. Виждам, че и по една друга тема имам изтрито мнение. Ако постовете се трият, за да се ползват като тухли, от които да се изгради стената на срама, моля.

Моите уважения и от мен, модове,
Но бива ли така :roll: :roll: :roll:

Довечера да се съберете на "петминутка" и да порицаете оногова, който е дръзнал да опетни Вашето име :lol: :lol: :lol: :lol:

И, НАЗДРАВЕ - няма да се карате, я !
Со кротце, со благо и малко .........со дръвце.....

ТОЙ ЩЕ СЕ ПОПРАВИ :wink:
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот satir » 12 Юни 2008, 10:47

Melly написа:
bay4o написа:При цялото ми уважение към модовете, бих искал най - любезно да ги запитам, поради каква причина е изтрито съобщението ми от вчера към икиндия, когато пожелах на младите, като се Аресват, да се вземат и пожелах горчиво. Постът ми не е бил обиден, унизителен или обществено неудобен. Виждам, че и по една друга тема имам изтрито мнение. Ако постовете се трият, за да се ползват като тухли, от които да се изгради стената на срама, моля.

Моите уважения и от мен, модове,
Но бива ли така :roll: :roll: :roll:

Довечера да се съберете на "петминутка" и да порицаете оногова, който е дръзнал да опетни Вашето име :lol: :lol: :lol: :lol:

И, НАЗДРАВЕ - няма да се карате, я-я-я-я !

ТОЙ ЩЕ СЕ ПОПРАВИ :wink:

тц... няма :idea:
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот gudio » 12 Юни 2008, 11:07

:shock: Не съм аз :!: :!: :!: Не съм трил съобщения в тази тема !
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот satir » 12 Юни 2008, 11:23

gudio написа:

:shock: Не съм аз :!: :!: :!: Не съм трил съобщения в тази тема !
Xa... Xa... Xa.................................................................
Аватар
satir
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии