- Дата и час: 16 Дек 2024, 01:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
СТЕНАТА НА СРАМА
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
81 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Е, със 120 килца, вместо плочки отпред имам една голяма, теракотена, ама за тежест - тежа си.
А девойчетата - ще се научат, всяко нещо с времето си.
А девойчетата - ще се научат, всяко нещо с времето си.
- bay4o
- Потребител
spammer13 написа:donna написа: ......, мислиш ли ,че ще фанеш око
Абе, и око хващам и ухо хващам, а и на някой врата му прекършвам, кога требе !...
Ще си поредния отворко набутан в кучи ....г.............з
Ти виждал ли си врат или завиждаш ,че при твойте 120 кг май ти се губи тая част от тялото
Ама като те повъртя на шиш върху огъня може и да ти се постопи лойта
- donna
- Старши потребител
Това е младежка организация към БСП.
Съкращение от Българска Демократична Социалистическа Младеж.
Залага се на традиционните им партийни ценности : дисциплина, демократически централизъм /подчиненост/, понасяне на несгоди и страдания /мазохизъм/ заради светлото бъдеще, и най-вече - налагане на "партийни наказания".
Няма да пускам картинки, че ще загубим детската аудитория !
БДСМ
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене
БДСМ (на английски: BDSM) е абревиатура, състояща се от имената на следните три съставляващи: BD (Bondage & Discipline — Връзване и Дисциплина (Възпитание)), DS (Domination & Submission — Доминиране и Подчинение) и SM (Sadism & Masochism — Садизъм и Мазохизъм). Това е субкултура, основаваща се на еротичния обмен на власт, нетрадиционни форми на сексуални отношения, базирани на ролеви игри на господство и подчинение. Освен това, в БДСМ се предполага спазването на определени рамки — принципите за Безопасност, Доброволност и Разумност (възприета е абревиатурата от английските думи Safe, Sane, Consensual — SSC).
Физиологически БДСМ е основана на опитите да се повиши нивото на възбуда на човека за сметка на съзнателното нарушаване на едни или други социално-детерминирани условия или табу.
Съкращение от Българска Демократична Социалистическа Младеж.
Залага се на традиционните им партийни ценности : дисциплина, демократически централизъм /подчиненост/, понасяне на несгоди и страдания /мазохизъм/ заради светлото бъдеще, и най-вече - налагане на "партийни наказания".
Няма да пускам картинки, че ще загубим детската аудитория !
БДСМ
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене
БДСМ (на английски: BDSM) е абревиатура, състояща се от имената на следните три съставляващи: BD (Bondage & Discipline — Връзване и Дисциплина (Възпитание)), DS (Domination & Submission — Доминиране и Подчинение) и SM (Sadism & Masochism — Садизъм и Мазохизъм). Това е субкултура, основаваща се на еротичния обмен на власт, нетрадиционни форми на сексуални отношения, базирани на ролеви игри на господство и подчинение. Освен това, в БДСМ се предполага спазването на определени рамки — принципите за Безопасност, Доброволност и Разумност (възприета е абревиатурата от английските думи Safe, Sane, Consensual — SSC).
Физиологически БДСМ е основана на опитите да се повиши нивото на възбуда на човека за сметка на съзнателното нарушаване на едни или други социално-детерминирани условия или табу.
Последна промяна d_d на 11 Юни 2008, 15:26, променена общо 2 пъти
- d_d
- Потребител
Clavdivs. написа:Абе ще се вземете Вий накрая...
Малко БДСМ семейство ама хайде.... Ха целувайте ръка!
Наздраве!!!
Е как ще стане хем дебел ,хем дърт ,хем ми лази по нервите ,не ми е тип
- donna
- Старши потребител
Clavdivs. написа:Абе ще се вземете Вий накрая...
Наздраве!!!
Не мога да се въздържа и аз да споделя, че отдавна ми намирисваше на нестандартна свалка, но си го обясних с новото време - нали сме в ХХІ век, какво пък?
НЕКА ПРИЕМЕМЕ РАЗЛИЧНОТО, и скоро да очакваме СЪГЛАСИЕТО НА МЛАДОВЗЕМЦИТЕ,
а ние да се ориентираме към "ИЗБОР" на КУМОВЕ,
тъй като отсега е ясно , че няма да могат сами да се справят...
ЗА ТЯХ: Аде-е-е-е на СЛУКА И ДА ВИ Е ПО ВОДА! !!!!
НАЗДРАВЕ и от мен!
-
Melly - Старши потребител
гледам, гледам.... да не сте смеяли да си посегнете!!!!!poli_g написа:Clavdivs. написа:Абе ще се вземете Вий накрая...
Наздраве!!!
да поспамя малко..... отново...
Искам тълкуване, въпреки, че не съм заинтересована страна- какво е БДСМ? - сатир : ти този въпрос сериозно ли???
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Не мога да се сдържа и цитирам автобиографията на Бранислав Нушич:
."........Между брака, от една страна, и затвора, казармата и училището, от друга, има още една съществена разлика, която изключва всякакво сравнение между тия така различни институти. И училището, и казармата, и тъмницата имат определен срок, докато в брака няма никакъв срок. Знаейки например колко години трае обучението в училище, ти напъваш сили и най-после свършваш. А щом докопаш дипломата — сбогом, училище. Така ей с казармата, където със закон е определен точно срокът на службата. Така е най-после и в затвора. Осъждат те, произнасят ти присъдата и макар тя да е тежка, ти знаеш срока и виждаш края на мъчението си, колкото и далечен да е той. А в брака няма такъв срок. Затова много добре разбирам оня нещастник, който на двадесет и петата годишнина от женитбата си, т.е. на своята сребърна сватба, произнесъл пред жена си следната реч: „Виждаш ли, жено, ако преди двадесет и пет години, в деня на нашата сватба или, да кажем, на другия ден, те бях убил, вече да съм отлежал двадесет години затвор и от пет години да съм свободен. А сега!…“
."........Между брака, от една страна, и затвора, казармата и училището, от друга, има още една съществена разлика, която изключва всякакво сравнение между тия така различни институти. И училището, и казармата, и тъмницата имат определен срок, докато в брака няма никакъв срок. Знаейки например колко години трае обучението в училище, ти напъваш сили и най-после свършваш. А щом докопаш дипломата — сбогом, училище. Така ей с казармата, където със закон е определен точно срокът на службата. Така е най-после и в затвора. Осъждат те, произнасят ти присъдата и макар тя да е тежка, ти знаеш срока и виждаш края на мъчението си, колкото и далечен да е той. А в брака няма такъв срок. Затова много добре разбирам оня нещастник, който на двадесет и петата годишнина от женитбата си, т.е. на своята сребърна сватба, произнесъл пред жена си следната реч: „Виждаш ли, жено, ако преди двадесет и пет години, в деня на нашата сватба или, да кажем, на другия ден, те бях убил, вече да съм отлежал двадесет години затвор и от пет години да съм свободен. А сега!…“
Не си въобразявай!
- vili_spasova
- Потребител
от мене децата и гардероба... аиде да е хаирлия!!!Melly написа:Clavdivs. написа:Абе ще се вземете Вий накрая...
Наздраве!!!
Не мога да се въздържа и аз да споделя, че отдавна ми намирисваше на нестандартна свалка, но си го обясних с новото време - нали сме в ХХІ век, какво пък?
НЕКА ПРИЕМЕМЕ РАЗЛИЧНОТО, и скоро да очакваме СЪГЛАСИЕТО НА МЛАДОВЗЕМЦИТЕ,
а ние да се ориентираме към "ИЗБОР" на КУМОВЕ,
тъй като отсега е ясно , че няма да могат сами да се справят...
ЗА ТЯХ: Аде-е-е-е на СЛУКА И ДА ВИ Е ПО ВОДА! !!!!
НАЗДРАВЕ и от мен!
-
-
bebitor - Активен потребител
bebitor написа:Ах, сладурчета, развеселихте ме
весело ти е на тебе а младоженята треска ги тресе....
-
[/size]spammer13 написа:Модераторите да преместват "изтритите мнения" в темата СТЕНАТА НА СРАМА
ДА (защо)
НЕ (защо)
Вижте резултатите
.................................................................................................................................
Гласувах с " НЕ " !
АРГУМЕНТИ :
1 . Там ще отидат най-точните отговори на нахалните простаци , " въ просители" ...
Защото простотията и нахалството , наглостта и безпардонието са на почит във форума !
И когато кажеш на някой нахален простак, че е такъв- "умните" модератори го изтриват !...
А когато аз им го казвам- това за мене изобщо не е срамно !
Напротив ! Гордея се !!
Защото истината трябва да се казва в очите !
Отделен е въпроса, че вместо да изчезнат тези истини ще бъдат запазени, но на мене не ми пречи да ги пусна отново и след като са изтрити !...
2. [ size=18]Много по-правилно би било да НЕ СЕ ОТГОВАРЯ на нахални " въ просители" и да се подчертае , че това е последица от собственото му поведение !
И аз бих искал да призова МИСЛЕЩИТЕ колеги за следното :
1. Преди да отговаряте на който и да било въпрос , погледнете как " въ просителят " се обръща към вас , като търси безплатна консултация !
Липсата на обръщение , липсата на елемента на молбата , заповедния тон , мисля , че са демонстрация на неуважение ,демонстрация на нахалство...
И в такива случаи се замислете дали не е прав колегата, който казва :
Akademika написа:Дойдохме си на думата , Андрешковците мразят юристите , но това не им пречи да кесят тук и да крънкат безплатни консултации. Че и обиждат.....
2. Преди да отговорите на който и да било въпрос ,погледнете за какво става дума и преценете дали питащият е наистина затруднен или има възможност да получи нужната му консултация по друг ред и начин...
Замислете се върху казаното от колегите :potrebitel написа:"странни" хора са собствениците на ПОРШЕТА !
странни са и "странностите" им !
вероятно има адвокат - но пак по нашенски,да "попита" , безплатно да спечели ,безплатно да си вземе обезщетението , абе к'вото ще да е-но да е безплатно !.........
ама и адвокатите са "странни" - собственикът НЕ се интересува и не пита във форума от една седмица но адвокатите отговарят....отговарят....
за това има странни собственици на Поршета !zelen написа: .....този форум не е към социалното министерство - адвокатите продават съвети - в министерството на Масларова може би е различно
нещата се промениха на 10.11.1989- ако не сте разбрала-сверете си часовника !
3. Преди да отговорите на който и да било въпрос погледнете профила на " в просителя " - ако има пуснати повече от две теми , това е "симптом" , че това е поредния келипирджия , който иска да присвоява чужд труд, знания и опит...
А това си е подигравка към вашето желание да помогнете на наистина нуждаещи се ! ...
4. Преди да отговорите на който и да било въпрос погледнете дали той не е поставен от някой било брокер , било търговец , от някой който на ваш гръб иска да трупа печалби, като злоупотребява с добрите ви намерения.
Такива хора , считам, че демонстрират неуважението си към труда ви и не заслужават вашата помощ и подкрепа ...
Изрично искам да подчертая, че всички тези призиви НЕ КАСАЯТ въпросите на колегите , на които и аз съм се старал да помагам когато и с каквото мога !...
Но мисля, че всички трябва да се замислим сериозно (е които могат де ... ) за пореден път и върху мненията на колегите :razli4na написа:danika, ще си позволя да Ви допълня. Библейският текст е: "Не хвърляйте бисерите на свинете, защото ще се обърнат и ще Ви изкалят". Тука вече следва Вашия "ужас". Моите уважения!
ares написа:Абсолютно съм съгласен kaka_vida.
Всички гилдии си пазят хляба- и нотариуси и съдии и т.н.
Адвокатите сме единствените, които вредят на самите себе си при това с някакво мазохистично удоволствие.d_d написа:Колеги, а можете ли да си отговорите какво ни кара да отговаряме на въпросите ?
...............................................................................................................
Може би като отговаряме , ние се стараем да се покажем колко сме добри ?!? Но на кого по дяволите го показваме ? На собственика на хотел, който не иска да плати една устна консултация ? Или на някоя реститутка, която е бясна на поредния си адвокат, че съдът не и е възстановил още един магазин ?
Помагаме на хора, които след като получат съвети във форума, започват да обиждат всички юристи. Защо ?
И как човек да не се сети за онази хубава поговорка " Не е луд тоя дето яде зелника ......."
Никак не е трудно да разбереш кога въпроса е зададен от колега - виж колко съобщения е публикувал този човек и какво е питал преди. Тогава пак решавай дали ще му помогнеш.
ХАПЧЕТОООООО![/color] [color=red]ПАК НЕ Е ПИЛ ХАПЧЕТООО!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
При цялото ми уважение към модовете, бих искал най - любезно да ги запитам, поради каква причина е изтрито съобщението ми от вчера към икиндия, когато пожелах на младите, като се Аресват, да се вземат и пожелах горчиво. Постът ми не е бил обиден, унизителен или обществено неудобен. Виждам, че и по една друга тема имам изтрито мнение. Ако постовете се трият, за да се ползват като тухли, от които да се изгради стената на срама, моля.
- bay4o
- Потребител
bay4o написа:При цялото ми уважение към модовете, бих искал най - любезно да ги запитам, поради каква причина е изтрито съобщението ми от вчера към икиндия, когато пожелах на младите, като се Аресват, да се вземат и пожелах горчиво. Постът ми не е бил обиден, унизителен или обществено неудобен. Виждам, че и по една друга тема имам изтрито мнение. Ако постовете се трият, за да се ползват като тухли, от които да се изгради стената на срама, моля.
Моите уважения и от мен, модове,
Но бива ли така
Довечера да се съберете на "петминутка" и да порицаете оногова, който е дръзнал да опетни Вашето име
И, НАЗДРАВЕ - няма да се карате, я !
Со кротце, со благо и малко .........со дръвце.....
ТОЙ ЩЕ СЕ ПОПРАВИ
-
Melly - Старши потребител
Melly написа:bay4o написа:При цялото ми уважение към модовете, бих искал най - любезно да ги запитам, поради каква причина е изтрито съобщението ми от вчера към икиндия, когато пожелах на младите, като се Аресват, да се вземат и пожелах горчиво. Постът ми не е бил обиден, унизителен или обществено неудобен. Виждам, че и по една друга тема имам изтрито мнение. Ако постовете се трият, за да се ползват като тухли, от които да се изгради стената на срама, моля.
Моите уважения и от мен, модове,
Но бива ли така
Довечера да се съберете на "петминутка" и да порицаете оногова, който е дръзнал да опетни Вашето име
И, НАЗДРАВЕ - няма да се карате, я-я-я-я !
ТОЙ ЩЕ СЕ ПОПРАВИ
тц... няма
-
bay4o написа:При цялото ми уважение към модовете, бих искал най - любезно да ги запитам, поради каква причина е изтрито съобщението ми от вчера към икиндия, когато пожелах на младите, като се Аресват, да се вземат и пожелах горчиво. Постът ми не е бил обиден, унизителен или обществено неудобен. Виждам, че и по една друга тема имам изтрито мнение. Ако постовете се трият, за да се ползват като тухли, от които да се изгради стената на срама, моля.
Не съм аз Не съм трил съобщения в тази тема !
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
Xa... Xa... Xa.................................................................gudio написа:bay4o написа:При цялото ми уважение към модовете, бих искал най - любезно да ги запитам, поради каква причина е изтрито съобщението ми от вчера към икиндия, когато пожелах на младите, като се Аресват, да се вземат и пожелах горчиво. Постът ми не е бил обиден, унизителен или обществено неудобен. Виждам, че и по една друга тема имам изтрито мнение. Ако постовете се трият, за да се ползват като тухли, от които да се изгради стената на срама, моля.
Не съм аз Не съм трил съобщения в тази тема !
-
81 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|