начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

ИНТЕРНЕТ зависимост

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: ИНТЕРНЕТ зависимост

Мнениеот diaida » 10 Яну 2009, 03:37

Като цяло всяка зависимост е вредна, но да погледнем реално на нещата ...
Например колко неща вършим в интернет? Например, четем книги, слушаме музика, гледаме филми, играем на игри, общуваме, търсим информация (четем вестници, списания, гледаме новини и т.н.). Ето от там и времето, прекарано в интернет е дълго. Представете си колко време щеше да ни трябва да изтичаме до "Славейков", да разгледаме целия пазар за нещо по-ново, после да си купим вестниците и списанията (и то, не всички), да ги прочетем, да отворим Большая русская енциклопедия и да потърсим, онова дето ни трябва и т.н.
Та, няма ли времето да е същото, дори и повече от това, което прекарваме в интернет.
Няма как да не ползваме точно интернет, след като е:
1) по-евтино
2) по-бързо
3) по-удобно
Дори, само тези три неща го правят незаменим.

Тук, обаче не става дума за геймъри, хейтъри, хакери и др. деформации. Те са си в отделна категория и тя е проблемната!
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 10 Яну 2009, 03:59

advokat__nikolov на 10 Яну 2009, 01:32
Поли, та ти цитираш интернет законодателство ???????? Но това е невероятно ! Ти си прочела и можеш да цитираш "законодателството" на един форум ??? Какво ли би казал проф. Долапчиев за това ? Аз съм трогнат от това ! Като тръгна другия път за държавата ще похваля един български юрист с какво се занимава цял ден !

Поли, не се сърди, даже и не посмявай да се сърдиш, а приеми, че просто трагедията е пълна ! Давай да оправяме какафонията, докато е още време !

Ох, Николов...ти кой курс беше?!?
И още ли не можеш да правиш разлика между договор и правна норма?

п.п. Слушам и чинно изпълнявам повелята- няма да се сърдя, само позволи да се разсмея. :lol: :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 10 Яну 2009, 21:32

Ох, Поли, та ти не можеш да правиш разлика между обект на защита и обект на деяние, а си тръгнала на мен да обясняваш. :D :D :D

И ти си една от тях, нали, от интернет сектата. Гледам не излизаш от интернет, имате поне в 15 форума ( даже и във форум за птици :shock: )

на 14 май ще ти честитя РД :D :D :D Гледам по-млада си от майка ми с около 5-6 години. Даже знам къде работиш, но нали съм джентълмен и.... :lol: !
advokat__nikolov

Мнениеот Гост. » 10 Яну 2009, 22:10

Ей младежо, въпреки да съм любезна, наложително е да ти напомня следното, което следва добронамерено да приемеш и да си навреш в онази кухина, която носиш на раменете си:
Фъстък, изобщо не се вълнувам от душевните ти терзания и правни напъни.
Но като бъдещ юрист- опитай да докажеш изложените от теб факти и ще поднеса публично извиненията си към меркантилната ти особа.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 10 Яну 2009, 22:17

Така като гледам, Никсън е тръгнал да разконспирира всички из форума. Палимсест, Поли...кой ли е следващият :?: :wink:
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 10 Яну 2009, 22:40

Ако имаме търпение, а той достатъчно парици дадени му от тате, може и да разберем... :lol: :roll:
Колеги, моля да се отнасяте към човека сериозно! :lol:
Нагърбил се е с непосилна задача. :wink:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот diaida » 10 Яну 2009, 23:51

от advokat__nikolov на 10 Яну 2009, 20:32
И ти си една от тях, нали, от интернет сектата. Гледам не излизаш от интернет, имате поне в 15 форума ( даже и във форум за птици :shock: ) !

... Николов, отпусни тази душа и престани да ни броиш часовете в нета, питиетата и броят на вдишванията! :D Да не се превърна в един момент, не в майка ти, а във вуйчо ти ... и да прескоча до Благоевград и да ти тегля едно конско и после един бой, за целта ще си нося табуретка и метлата с дълга та дръжка (с която, така или иначе не се разделям) :lol: :lol: :lol:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот satir » 09 Фев 2009, 19:54

такова животно, като интернет зависимост нема!
има нужда от информация и комуникация. сещам се, как в училище си пишехме бележки с усерите от класа :-D... и тва ако не е чат, всеки го е птравил с изключение на зубърите- естествено..... ехей.... чата е измислен много преди интернета....... аз от тогава съм си спамер :mrgreen: имах един тефтер, който летеше от единия край на масата до другия..... MIRC-ата семки да яде :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии