начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

Катаджия глоби началника си

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Катаджия глоби началника си

Мнениеот kalahan2008 » 17 Яну 2009, 15:05

Катаджия от Кремона, в Северна Италия, глоби началника си поради неправилно паркиране на автомобила.

Новината за храбрата постъпка на катаджията бе оповестена от местен общински съветник, който уточни, че нарушението е извършено пред самото полицейското управление.

Само преди няколко дни началникът на управлението Франко Кяри, който е глобен за неправилното паркиране, призова за по-строги мерки срещу всички нарушители на правилника за движение и безкомпромисно поведение от страна на катаджиите.

Кяри поиска да бъдат налагани и глоби на полицаите, които по време на служба паркират колите си в забранени зони.

Дисциплинираният катаджия без да му мигне окото наложи 38 евро глоба на началника си и сложи лепенката за глобата на предното стъкло на автомобила на Кяри. Катаджията призова началника да бъде пример за останалите граждани.

"Наистина има издадена заповед да ме глобят. За съжаление това не е първата ми глоба за подобен вид нарушение....какво ще правя, ще си платя глобата както всички останали граждани", каза Кяри по повод глобата за неправилно паркиране.

Кога ще ги стигнем...италианците... :mrgreen:
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Re: Катаджия глоби началника си

Мнениеот REVOLUTION » 17 Яну 2009, 15:07

kalahan2008 написа:Катаджия от Кремона, в Северна Италия, глоби началника си поради неправилно паркиране на автомобила.

Новината за храбрата постъпка на катаджията бе оповестена от местен общински съветник, който уточни, че нарушението е извършено пред самото полицейското управление.

Само преди няколко дни началникът на управлението Франко Кяри, който е глобен за неправилното паркиране, призова за по-строги мерки срещу всички нарушители на правилника за движение и безкомпромисно поведение от страна на катаджиите.

Кяри поиска да бъдат налагани и глоби на полицаите, които по време на служба паркират колите си в забранени зони.

Дисциплинираният катаджия без да му мигне окото наложи 38 евро глоба на началника си и сложи лепенката за глобата на предното стъкло на автомобила на Кяри. Катаджията призова началника да бъде пример за останалите граждани.

"Наистина има издадена заповед да ме глобят. За съжаление това не е първата ми глоба за подобен вид нарушение....какво ще правя, ще си платя глобата както всички останали граждани", каза Кяри по повод глобата за неправилно паркиране.

Кога ще ги стигнем...италианците... :mrgreen:

NIKOGA!
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот Logan » 31 Яну 2009, 17:43

Applause за катаджията.
А на въпроса кога ще ги стигнем ? Отговор - :lol:
Logan
Потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 11 Фев 2009, 15:12

А аз съм свидетел как началникът на едно РПУ глоби шофьора си:
" -Васко, бързо карай за Враца!
- Слушам др. полковник!
-Васко, защо не спазваш знаците?
-Нали бързаме др. полковник...
-Защо караш с превишена скорост бе Васко?
-Ами да не закъснеем, др.полковник...
-Пристигнахме навреме Васко, и то много навреме. Има половин час до съвещанието. Имаш ли кочан кърнетки?
-Имам др. полковник.
-Скъсай за 20 лева./Васко ги скъсва/-5 са за нарушените знаци, 5 лв- за превишената скорост, 5 лева за шофиране без колан и 5 лева за непрекъснатата линия..."
При отчитането на домакина Васко трябва да плати скъсаните кърнетки.
Ivailo5rov
Активен потребител

Назад към Общи дискусии