- Дата и час: 16 Дек 2024, 13:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
trash
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: спам
" и сам да съм, че се бутам."
прави ми впечатление, че към некои усери обръщението Г-н се използва почти от всички. вАзмутен съм и огОрчен. към мен никой не се обръща така. искам и аз па.
требе ли да се прекръстим на Господин Сатир? Та, когато и който иска да се обърне към мен, да е принуден да ползва тая учтива форма. а? а?? А???
прави ми впечатление, че към некои усери обръщението Г-н се използва почти от всички. вАзмутен съм и огОрчен. към мен никой не се обръща така. искам и аз па.
требе ли да се прекръстим на Господин Сатир? Та, когато и който иска да се обърне към мен, да е принуден да ползва тая учтива форма. а? а?? А???
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
прави ми впечатление, че към некои усери обръщението Г-н се използва почти от всички
Т`ва е, щото тези Усери, Убикновено са с никнейм съдържащ фамилно име. Ако ти беше "satirov", т`ва щеше да означава, че се възприемаш сериозно и оттам - Убръщението шеше да е г-н Сатиров Та не го възприемай като уважение/неуважение, де
-
mi_lena - Потребител
Извинявам се, че се меся - една молба.
Може ли за тези, които са си сложили "....ова" в ника поради некои съображения, за известни удобства - не " сериозни", да не се титуловат занапред "госпожи", че май не приличам никак... на "госпожа " и все ще се обръщам назад
Та може ли само за господата да остане традицията
Може ли за тези, които са си сложили "....ова" в ника поради некои съображения, за известни удобства - не " сериозни", да не се титуловат занапред "госпожи", че май не приличам никак... на "госпожа " и все ще се обръщам назад
- kpavlova
- Активен потребител
mi_lena написа:прави ми впечатление, че към некои усери обръщението Г-н се използва почти от всички
Т`ва е, щото тези Усери, Убикновено са с никнейм съдържащ фамилно име. Ако ти беше "satirov", т`ва щеше да означава, че се възприемаш сериозно и оттам - Убръщението шеше да е г-н Сатиров Та не го възприемай като уважение/неуважение, де
Другарко Ми_лена,
/другарко, оти тука у ф0р0м0 си другаруваме, не от носталгия.../
Не, че нещо, но... не мога да се съглася с подобни твърдения. Ние, satir-ите, в частност аЗ, сме с древногръцки произход. Така че -ов нема как да ми се тури отзад така де, да се притури към ника ми.
И, как така не се приемам сериозно? Я виж колко препинателни знака слагам у постовете си! Това ако не е сериозно?! Е, са.... може да не са секи къде требе, но факта говори, че искам да бъда максимално точен и правилно разбран. А това си е много сериозно начи.
kpavlova написа:Извинявам се, че се меся - една молба.
А вие ляляляля кпавлова /ляляля щото не знам как да се обърна към вас, без да се почувствате засегната/, много се надявам да не приличате на господин, ама много.
Моля ви, разсейте това потресаващо съмнение в мен!
"С любов и омерзение."
Г-н Сатир
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Разсейвам съмнението, момиче съм си , просто "госпожа" е някак си ...титла, признание, призвание И съм си в единствено число/ т.е. "Вие"- сега намирам повод да го кажа на всички, публично - нема нужда, нищо че имам "...ова" /.А сега трябва да ви напусна, защото ще ме изхвърлят ведно с уреда
- kpavlova
- Активен потребител
от otatoo на 22 Яну 2009 07:51 pm
откога те чакам да ми паднеш бе, киртак
Т`ва ми дава повод да попитам (портрета на стената, демек аватара, го видях). Но твоят ник от Тато (Бог да го прости) ли идва, или имаш бизнес с татуировки
-
mi_lena - Потребител
бе казах ти че си киртак. огледай се да видиш "отклонения"!!!
толко сичко се отклонява, че ако европа реши да си върне отклоненото жална ни майка...
п.с. да, имам бизнес с татуировки, и с други неща, имам бизнес с всичко. целия бизнес е мой! другите само си мислят че имат бизнес. имат дръжки1
отклонения, отклонения, отклонения...!
да не е посмеял некои да ми противоречи!
е ги ония, братленца.... опънаха ми се и хоп! следствийце....
толко сичко се отклонява, че ако европа реши да си върне отклоненото жална ни майка...
п.с. да, имам бизнес с татуировки, и с други неща, имам бизнес с всичко. целия бизнес е мой! другите само си мислят че имат бизнес. имат дръжки1
отклонения, отклонения, отклонения...!
-
otatoo - Младши потребител
от otatoo на 23 Яну 2009 05:36 am
Добре, че ме предупреди. Ей сега се връщам от оръжейния магазин. Купих си "Калашников".
-
mi_lena - Потребител
|
|