начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

Писмо до мен от някой от форума?!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Писмо до мен от някой от форума?!

Мнениеот ma99card » 11 Фев 2009, 21:56

Нямам идея с какво и кого толкова съм обидил или съм го играл аз обиден, че някой да ми праща съобщение на пощата. Днес се регистрирах и пуснах тема по мой правен проблем. Не съм твърдял обратното, даже напротив - лаик съм в правото и се надявах тук да разбера нещо. ОК - стига думи - ето какво получих на пощата си (от което не съм се обидил - просто мисля, че е просташко) от adesillo@abv.bg :
До нахалното говедо с ник ma99card в Lex.bg
Ивайла Вълкова до ma99
Драги ....... ,
Какво си се разпищолил по форумите ? Ти че си селски тарикат е пределно ясно , ама и ........ ли си ?
Че кой и с какво ти е длъжен на тебе бе малоумнико , че си правиш и на обиден ?
Какво искаш да демонстрираш - че си простак и нахалник - успехът ти е ЗАВИДЕН !
Кретен нещастен... вземи си смени чипа, че е изгорял и дава на късо !
И за поздрав ето ти приложени един по-здрав и още нещо
http://i540.photobucket.com/albums/gg35 ... itled2.jpg
И повече да не си се появил във форума, че и лично посещение ще ти изпратя да те ръкоположи в ранг "върховен ........ " , ,малоумнико!

П.П. Вероятно са ми изпратили твърде интересна картинка, но за съжаление тя вече е изтрита и дори аз не успях да и се насладя.
ma99card
Младши потребител

Re: Писмо до мен от някой от форума?!

Мнениеот ma99card » 11 Фев 2009, 22:04

П.П.П. Заради многото кавички в писмото към мен не съм успял да го публикувам в пълния му блясък. Снимката обаче успях да видя - ако модераторите тук позволят - ще можете и вие:

http://i540.photobucket.com/albums/gg35 ... itled2.jpg
ma99card
Младши потребител

Мнениеот fani_i » 11 Фев 2009, 23:57

Не си слагайте кахър за писмото, ако се поразходите из форума, ще разпознаете и изпращача, просто сте съвсем "пресен" и не Ви е още направил впечатление.
Моят съвет е да не го приемате лично, то наистина не е :wink:
Снимката не посмях да погледна :D
fani_i
Потребител

Мнениеот DEKAH » 12 Фев 2009, 00:25

мейла ви е изпратен от един общ познайник, който явно няма никаква друга работа, освен да се заяжда с хората.

Всеки във форума знае как се казва въпросния господин адвокат от Пловдив.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот nqgoll » 12 Фев 2009, 10:04

Като ти е неприятно - има една опция за заличаване от форума ... :wink: :idea:
nqgoll
Нов потребител

Мнениеот punisher » 12 Фев 2009, 11:40

Аз нямам представа кой ви е писал.На мен не ми е известен този колега.И не мога да разбера какво е провокирало неговото поведение.Дали вие самият не сте понаписали нещо на някого или знам ли..???
Вчера вие всъщност бяхте питащият по темата за блокирането на сметката.Помислете дали вашият случай и вашите действия не са свързани с някого.И вероятно сам ще си отговорите.

NB !Аз продължавам да твърдя,че фирмите трябва да се консултират с адвокати,а не по форумите.И една от причините е конфиденциалността.А това не може да го очаквате при питане във форумите.Понякога дори и простото питане предизвиква агресия.Нещо,което сега чак ще осъзнаете,като вероятна ваша грешка.
Никого не оправдавам,но в крайна сметка всяко действие води до последици.Ако бяхте взели решение да си платите за консултация и проучване на
случая ви с колега,може би нямаше да се стигне до този мейл.
punisher
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer3 » 12 Фев 2009, 15:32

Приятелю, не знам дали трябва да ти обясня, че форума е обществено място - разбирай го като буквално значение - "форум", което вероятно е от гръцки или италиански език и означава място в центъра на града, където древните жители са се събирали именно с тази цел - всеки да изкаже мнението си по даден наболял въпрос, така че не се учудвайте - има и "кибици", има и страсти, има разбира се всякакви характери.
Правилното поведение във форума, не се отличава от нормалното, възпитано поведение на един обикновен, не махмурлия човек.
АОх, защо съм и бира пил снощи - събуждам се и нищо ми няма, нито жената, нито компютъра, нито телевизора, нито мобифона, даже и кантората ми я няма.
ivan_lawyer3
Потребител

Мнениеот donchev » 12 Фев 2009, 16:21

Колегата просто си го е изкарал на възмутения гражданин. Разбираемо е, след многобройните муфтаджии навъртащи се около канторите и правните форуми.
donchev
Потребител

Мнениеот ma99card » 12 Фев 2009, 16:38

Не знам защо някой се е регистрирал до твърде близкия на моя ник ме99card и пуска по-горе постове от него.

Вчера се регистрирах и споделих с мой приятел това. Той ми каза, че няма смисъл и вероятно няма да открия отговор на въпросите си, тъй като тук повечето стояли да си мерят.. кой е по-голям буквояд и може да цитира членове от разни наредби. За съжаление се оказа почти прав. Е, все пак аз съм категорично против категоричните мнения :D и мога да кажа, че тук има и хора, които се опитаха да ми помогнат.
Има и други обаче (уви, това не може да се оправи само с администраторски права.. по скоро е въпрос на култура и възпитание),на които не им харесват моите постове. Моля чуждоговорящите да разгледат други подобни форуми, където споделянето на проблеми (в случая от правно естество) е съвсем нормално - така хората се опитват да си помогнат, а и същевременно да научат нещо.
За мен твърдението, че някой трябва да се консултира (ясно разбирано от тук - да си плати) за подобен на моя случай е малко нелепо. Колко хонорар някой адвокат ще ми иска, при условие, че аз ще внеса 220 лв и нещата ще се оправят? Ще се опитам сам да се справя с или без чужда помощ, а колегите Ви, които са "опряли" до хонорари от хора подобни на мен.. хм.. нищо не мога да твърдя за тях освен, че далеч няма да стигнат в правото.

Не ми е приятно да получавам заплащителни и просташки мейли (станаха вече 4) от лица, които по някакъв начин дразня тук и нямат смелостта да ми пишат директно във форума. Имам достатъчно самочувствие и убеденост, че притежавам граждански права и съм готов да си ги търся и за това, то не се страхувам от тях. Все пак казах - неприятно ми е това, така че моето присъствие в този сайт приключи. Всичко добро!
Калоян
ma99card
Младши потребител

Мнениеот ceko1969 » 12 Фев 2009, 16:52

Калояне извинете за любопитството, но кой е Марин.......?
ceko1969
Младши потребител

Мнениеот ivan_lawyer3 » 12 Фев 2009, 17:28

Странни птици кацат в последно време - първо, що не ми отговаряте, после що ми отговаряте.
Явно месеца на Водолея е труден за повечето хора, знам ли какво.
Я какъв виц ми хрумна - Запис на телефонния секретар - Адвокатът почина. За съболезнования натиснете единица, за ругатни - 2, за споделяне на радостта -3, за група - 4.
ivan_lawyer3
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 12 Фев 2009, 19:01

Не, някой се прави на дядо Господ според мен, но явно наистина има акъл или и двете неща заедно. Одобрявам.
Според воденото от мен проучване в новаторската област на компютърните схеми, явно патентното право на интернет доставчика не позволява сандвича да бъде без подправки. Съжалявам за Езоповския език, но нали знаете в България, споровете се разрешават с желязо в челото (винкел Т-образен, увит във вестник, за да не причинява разрезни рани и телесни наранявания, временно опасни за здравето, прониквания в коремната кухина).
Имате ли, огънче?
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот donna » 12 Фев 2009, 19:06

:D Иване тия дни нещо ти става ,чудя се и не мога да те разбера и да те преведа не се казва те образен винкел ,а се казва ТЕ ОБРАЗЕН ПРОФИЛ -питай за това инженерите. :mrgreen:
donna
Старши потребител

Мнениеот mi_lena » 12 Фев 2009, 19:17

Донна, Иван всъщност твърди (но с Езповски език ;)) същото, което и ти, че Лютият всъщност е желан катализатор на форумната активност.
Добре ли се изразих, Иване?
Аватар
mi_lena
Потребител

Мнениеот donna » 12 Фев 2009, 19:21

:D
donna
Старши потребител

Мнениеот 111222333 » 12 Фев 2009, 19:42

Ако приемем, че цитираното писмо наистина има такъв заплашителен и обиден текст, само ще кажа, че е въпрос на 1 мейл до администраторите на абв.бг и те вероятно ще предоставят аипи-то на лицето с арогантото писмо. А от там нататък с аипи адреса е елементарно да се достигне до компютъра, от които е изпратена заплахата... Второ аипи адреса на подателя може да се намери, като кликнете върху "сорс на писмото"(при мейл бг така се нарича, при абв бг е възможно да е др , но задължително го има)- така и сам ще видите аипи адреса на изпратилия писмото. В полето сорс на писмото освен аипи адреса има и доста др полезна информация...
А изпратилия писмото вероятно е наясно с определени текстове от определени нормативни актове (като пример -за обида, а и НЕ САМО, но и по др тестове с по-сериозни последици ... . И нека изпратилия писмото да се моли получилия писмото да не се консултира с адвокат по НП, защото е възможно да получи съвет какво и как да предприеме. А една мярка по 78а си е проблем за упрж на опрд професии...
111222333
Младши потребител

Мнениеот 111222333 » 12 Фев 2009, 19:52

И оше нещо, доколкото разбирам писмото е изпратено до имейл,а не като форумно лично съобщение. Как ли изпращачът е узнал мейлът на човека? Когато се регистрираш във форума си оставяш мейл, и как ли изпращачът е узнал този мейл?
В цитираното писмо изпращачът си е направил поща с женско име. До там ли е стигнал "столикия", че да си слага женски псевдоними. И дали се ограничава само до псевдоними?
111222333
Младши потребител

Мнениеот daniina » 12 Фев 2009, 20:02

:D :D :D :D :D :D :D :D white gosling :D :D :D :D :D
daniina
Нов потребител

Мнениеот Djidzafka » 12 Фев 2009, 20:03

mi_lena написа:И понеже съм с Експлорър и не мога да правя корекции и добавки - каква е разликата между ivan_lawyer и ivan_lawyer3?

REVOLUTION написа:
Djidzafka написа:едно съветче към адв. Иван Трети - сложи си нещо яко в подписа освен имейл адреса - колко пъти се бъркам с другия адв. Иван :roll: - днес най после направих разликата :lol:

А? :?: :?: :?: :?: :?: Ам те не са ли един и същ чуляк :?: :!: :lol:

Тъкмо реших, че съм наясно кой кой е и Революцията пак ми обърка мислите :roll:
Аватар
Djidzafka
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 12 Фев 2009, 20:20

Регистрирах се в този форум, наистина поради обективна необходимост и съм доволен от общуването си.
С малки, но допустими възражения.
Но все пак и Кока - кола е била в началото малко опушено котле и така нататъка.
И сам си се забавлявам достатъчно.
Все пак - Иван Адвокат е името ми, а Иван Адвокат 3 е регистрирано като мое второ име по повод на грешката ми при регистрирането в специализирания раздел - мислех си, че в мен е грешката, а то паролата била по заявка.
Но така или иначе все още съм жив.
Абе, никаква държава - даже килърите на са точни, к`во да говориме.
Два часа да ги чакам, бе аз да не съм глупак, бе.
ivan_lawyer
Старши потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии