начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

Моля Ви, колега

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Моля Ви, колега

Мнениеот Гост » 20 Фев 2009, 00:20

Тогава да довърша цитата :)
gudio написа:ivan_lawyer ...Пише като прекалил с бърбъна герой на Чандлър и наистина е забавен, но според мен, нещата ще се развият зле-е-е-е-е.... :(

"...А вие пиете ли, г-н Марлоу?
-Ами, като стана дума...
-Не бих искала да наема детектив, който приема алкохол под каквато и да е форма.Не одобрявам дори цигарите.
-А, може ли да си обеля един портокал?
Чух рязкото поемане на въздух в другия край на жицата.
-Поне се дръжте като джентълмен!
-В такъв случай, ви съветвам да се обърнете към Академичния клуб. Чух, че са им останали един - двама джентълмени, но едва ли ще ви допуснат до себе си.
И затворих.
Предприетата стъпка бе в правилната посока, но не бе достатъчна. Трябваше за заключа вратата и да се скрия под бюрото...
...-Така не се говори по телефона - остро ме смъмри тя.- Засрамете се!
-Срам ме е, но от честолюбие не го показвам. Влезте.
-Ако аз разговарям по такъв начин с пациентите на д-р Зъгсмит- продължи тя-положително ще изгубя мястото си. Той много държи да разговарям учтиво с тях, дори с най-трудните.
-Как е старият? Не съм го виждал от времето, когато паднах от покрива на гаража.
...Вдигнах запалена клечка към лулата и издухах дим към нея.Тя се отдръпна намръщено.
-Ако ме наемете, наемете ме такъв, какъвто съм.Ето ме пред вас.Ако си въобразявате, че ще намерите проповедник сред нашего брата, много се заблуждавате..."

Р.Чандлър "По- малката сестра"
Гост

Мнениеот ianeva » 20 Фев 2009, 01:50

kalahan2008 написа:Колега ivan_lawyer, странното Ви чувство за хумор е интересно, но ми идва малко в повече. Само Вашите странни изказвания чета из форума. Ще съм Ви благодарен, ако използвате малко по-нормален начин на изразяване или ако просто понамалите активността си из темите.
А, и ако може, когато ругаете наляво и надясно вамприте-ЧСИ, нека да е с конкретни имена, факти и данни, иначе се получава ала-Керелов - плюеш всички и покрай сламата гори и сеното.

kalahan2008, за едно не мога да не Ви благодаря: след всяка моя разбита илюзия, ставам сякаш по-мъдра ... Иван лойър ли е проблема? Да давал конкретни имена? Вие защо не сте дал конкретно име, като сте визирал адвоката на банката в следващи свои постинги по тази тема? Идвало Ви в повечко? Че то нашего брата адвоката ако ревне тук във форума от какво му идва "в повечко", трябва направо да ....
Аз на Иван/Ян адвокат не съм, ама освен бирниците ЧСИ, човекът нееднократно и адвокатите е визирал и то с доста негативна конотация, ама никой не писна ... Какво ви става, хора? И най-читавият сред читавите /това в моите очи и никак не ме интересува кой какво ще си измисли, не го познавам лично/, gudio, и той?
Сал една cruel_la остана, пък тя май и адвокат не е била или поне не е записано в аналите ...
п.п. kalahan2008 все още помня онзи момент, в който имаше обявена кампания за подпомагане на деца и други нуждаещи се в различни сайтове ... Имаше един питащ, който каза, че пратил смс, но отговор така и нямаше. И на въпроса му отговорихте единствено Вие, макар това да бе в разрез с Ваши лични преживявания. Та по този повод, това е за Вас:
Ти, който чуждата беда
не гледаш без страдание,
изслушай скромната вода,
дошла при теб с послание ...

п.п. 2: по съвсем друт повод е писано, но реших, че е подходящо ...
От чалга до чалга разликата е огромна и, Слава Богу, аз нямам идея каква е
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот kalahan2008 » 20 Фев 2009, 02:18

Ето това мнението на Иван адвоката за ЧСИ:
Но специално какво да кажем за администрирането на жалбите - преди направо слагаха папката в бюрцето - идва едни колега на справка и съдията ехидно му казва - "Жалбичката ли? - Никога няма да я придвижа". А става въпрос за запор и принудително изпълнение върху лек автомобил.
Другите случаи са високомерно отношение, към длъжници по несъдебни изпълнителни основания, особено когато не са окончателни, второинстанционни решения, при положение, че не е окончателен съдебен акта и прочее.

Търговете са изцяло нагласена работа.

Има частни (честни) съдебни изпълнители, които дори нямат достъп до кантората си.
Цялата им система е направена, за да смазва предварително шансовете за някаква справедливост.
Отпред на офиса стои една бабанка, която ти отговаря - няма я съдийката.
Пощата й не работи - пуснеш жалба, след 6-7 месеца се дотътря някакъв отговор.
Работят с пазарни оценители, които са набор на Закона за гражданското съдопроизводство.
Отделно от това, май имат контакти в съда, защото при очевидни основания жалбите се оставят без уважение.

Да не говорим, че обезпечителните заповеди ги нямат за нищо.

Съдо-изпълнителя е обучено агресивно куче (с извинение към породата на булдога), което има за цел да захапе.
Кого да захапе - няма за цел.
Захапва по команда.

Доколкото разбирам, той винаги говори с обобщения - всички ЧСИ са маскари.

А това - мнението му за адвокатите:
Адвоката трябва да пречупва така изкусно светлината, че да разпръсква съмнения и неувереност. Иначе за какво да сме адвокати, бе колеги.

По принцип адвокатите се борим за правда и свобода

Ако на вас ви е смешно, на мен не ми е. И не виждам къде говори за адвокатите в смисъл "всички са маскари" :roll:
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот gudio » 20 Фев 2009, 02:38

:roll: Интересно, защо точно тази вечер / нощ / утрин :oops: :wink: го няма самия ivan_lawyer, не само в тази тема, но и във форума :roll: :?:
Или наистина е прекалил с бърбъна, или... :roll:
Не искам да гадая, но още веднъж ви казвам - Калахан беше прав да отвори темата - колегата Иван/Ян/Жан-Валжан и т.н. прекалява с ругатните си към едно прохождащо съсловие, което тепърва се нуждае от "encourаgement". Казах, че "не искам да гадая" - да не стане като с Керелов - неуспял кандидат-нотариус, неуспял кандитат-деловодител в съда в Страсбург, неуспял евро-чиновник, неуспял кандидат-съдия, неуспял... сега успешен критикар на всичко де що мърда в Булгаристанскя "правен мир". Да се кефиш, че са пребили съдебен изпълнител, ама той, видиш ли, бил измамник, а, а-у-у-у-у, ппредставете си, на всичкото отгоре - бил частен :evil: , ама кройно време е да се сложи край на безобразията на тия частници, дето "гоблен, ушит от пълноценен мъж" оценяват за 10,00 лв. :evil:
Ianeva, Вие, гоблен, ушит от мъж или от баба му, там... нещо после пак Ян-Иван-TheLawyer обясни, бихте ли си купили на търг с явно наддаване по новия ГПК, за колко лева и къде ше си го закачите ?
ОВЧЕДУШИЕТО :evil: на форумното население тотално ме скандализира :!: :!: :!: ТОЧНО ТАКА СЕ КЕФЕХТЕ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ НА "ЛЮТИЯ" :evil: :evil: :evil:
В Булгаристан по традиция се уважава пиянщината, хулиганството, хайдутлукът, агресията (словесно и физическа)- възпитанието, умереността, обноските - се осмиват и считат за слабост и за недостатъци. Радвайте се на Иванчо, кефете се максимално :evil:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот ianeva » 20 Фев 2009, 02:41

"Адвокатите най-много помагаме на престъпността, но и адвокатите най-много помагаме срещу престъпността." - не е най-позитивното, не е и единствено такова, но е донякъде правдиво. Примери 1 и 2 са се случвали и ще продължават да се случват, просто зависи чий и какъв точно е интереса, но ако предпочитате да заровим глава в пясъка, няма проблем. Мърша има навсякъде, това мисля е неоспоримо.
п.п. Нямам негативно отношение към ЧСИ, напротив, просто съм в почуда относно озлобленението, което не е само спрямо колегата. Как да е, аз своите изводи ги направих.
Лека вечер!
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот gudio » 20 Фев 2009, 03:01

8) Ще цитирам за "лека нощ" по памет и в свободен текст един мой любим автор - Джеръм Клапка ( :!: да, така се казва - единоверец на "Лютия" е :lol: ) Джеръм от "Трима на бумел" - "Страхотен водопад .... гърми, трещи, пръска... какво би направил германецът, ако види това чудо на природата ? Ами, ще извика полиция..." :lol: :lol: :lol:
Какво би направил ivan_lawyer, ianeva и другите ?
Звучи ви смешно и естествено германецът да бъде глупак, нали ? :wink:
Имаше един Петко Бочаров, той какво казваше... :wink:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот ianeva » 20 Фев 2009, 03:05

gudio написа::roll:
Не искам да гадая, но още веднъж ви казвам - Калахан беше прав да отвори темата - колегата Иван/Ян/Жан-Валжан и т.н. прекалява с ругатните си към едно прохождащо съсловие, което тепърва се нуждае от "encourаgement". Казах, че "не искам да гадая" - да не стане като с Керелов - неуспял кандидат-нотариус, неуспял кандитат-деловодител в съда в Страсбург, неуспял евро-чиновник, неуспял кандидат-съдия, неуспял... сега успешен критикар на всичко де що мърда в Булгаристанскя "правен мир". Да се кефиш, че са пребили съдебен изпълнител, ама той, видиш ли, бил измамник, а, а-у-у-у-у, ппредставете си, на всичкото отгоре - бил частен :evil: , ама кройно време е да се сложи край на безобразията на тия частници, дето "гоблен, ушит от пълноценен мъж" оценяват за 10,00 лв. :evil:
Ianeva, Вие, гоблен, ушит от мъж или от баба му, там... нещо после пак Ян-Иван-TheLawyer обясни, бихте ли си купили на търг с явно наддаване по новия ГПК, за колко лева и къде ше си го закачите ?
ОВЧЕДУШИЕТО :evil: на форумното население тотално ме скандализира :!: :!: :!: ТОЧНО ТАКА СЕ КЕФЕХТЕ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ НА "ЛЮТИЯ" :evil: :evil: :evil:
В Булгаристан по традиция се уважава пиянщината, хулиганството, хайдутлукът, агресията (словесно и физическа)- възпитанието, умереността, обноските - се осмиват и считат за слабост и за недостатъци. Радвайте се на Иванчо, кефете се максимално :evil:

Не си спомням да съм споменала някъде, че Лютия или Иван Лойър особено много ме радват, особено първия! :evil: И нещо друго, Калахан, поне според мен, /ама коя съм аз, част от овчедушното племе, което уважава пиянщината, хулиганството, хайдутлукът, агресията (словесно и физическа) :twisted:, колко жалко, че и Вие, по принуда естествено, сте част от това пусто и презряно племе/, не беше прав да поставя тази тема. Като не му харесва, има лични съобщения, така всъщност започва и темата му, с лично обръщение. В този форум, явно, винаги сме длъжни да четем за нечии душевни терзания, по възможност през единствено и само собстевената си призма.
Казах го и ще го повторя, че нямам против гилдията ви, така че тези изречения с прохождащата професия си ги спестете. За мен, лично, сте полезни, поне до момента, като не - има и ДСИ. Но не тръгнах избирателно да оплювам ЧСИ, без имена, естествено /щото така я свърши Вашият подопечен и не за първи път :!:/ и не видях други колеги тук да правят това. Имате право на собствена интерпретация, само не ми/ни вменявайте неща, които поначало са ми чужди...
п.п. Ще Ви разочаровам вероятно, но нямам интерес към гоблените, независимо от кого са бродирани, така че ще оставя това Ви питане без отговор.
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот gudio » 20 Фев 2009, 03:12

ianeva написа: Ще Ви разочаровам вероятно, но нямам интерес към гоблените, независимо от кого са бродирани, така че ще оставя това Ви питане без отговор.

Анджък де, ама според ivan_lawyer пълчища от хора имат жизненоважен интерес от тези гоблени и не може те да се пускат на продажба с начална цена 10,00 лв. :wink:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот ianeva » 20 Фев 2009, 03:15

gudio написа:8) Ще цитирам за "лека нощ" по памет и в свободен текст един мой любим автор - Джеръм Клапка ( :!: да, така се казва - единоверец на "Лютия" е :lol: ) Джеръм от "Трима на бумел" - "Страхотен водопад .... гърми, трещи, пръска... какво би направил германецът, ако види това чудо на природата ? Ами, ще извика полиция..." :lol: :lol: :lol:
Какво би направил ivan_lawyer, ianeva и другите ?
Звучи ви смешно и естествено германецът да бъде глупак, нали ? :wink:
Имаше един Петко Бочаров, той какво казваше... :wink:

А това, за жалост, взе да прилича на празни мисли на един празен човек. Ще го отдадем на "други фактори"
п.п. и това "гърми, трещи, пръска" по ми прилича на Алеко, отколкото на Джером К. Джером, но е възможно и да греша, адвокатите сме така, не сме ЧСИ все пак ...
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот Гост. » 20 Фев 2009, 03:26

:roll: Нямаше да се намесвам в дискусията ви, но сега те прочетох 8)
ОВЧЕДУШИЕТО :evil: на форумното население тотално ме скандализира :!: :!: :!:

и щото съм част от това форумно население...
Обикновено имаш чудесно чувство за хумор, ала да ме прощаваш- тази вечер си груб :!: А грубостта ти е адресирана към всички ни.
И аз съм скандализирана от този ти пост- в цялост, но кой ме пита и това дава ли ми право публично да правя заключения за мимолетното ти избухване..
Ми да си спретнем един другарски съд, а? Да го разпнем- него или всеки дръзнал да напише нещо тук. Кой от всички ни е безгрешен, та пръв да хвърли камъка? 8)
Ако имаш проблем с нечие изказване- разрешавай го, но не намесвай и овцете.
Разумен човек изглеждаш...

И от кога настана тази делба на гилдии във форума?!? 8)
Гост.
Старши потребител

Мнениеот gudio » 20 Фев 2009, 03:40

:D "Празните мисли..." са гениални (онези, де, на Дж.Клапка :lol: ). Ще го извадя, сканирам и пейстна, щом се съмнявате в достоверността, онова от "Трима на бумел" :lol: :lol: Въпросът е, че и "Клапка" не е подходил сериозно към нещата... Аз, понеже съм "франкофон" ( а ние, цялото Булгаристан, благодарение на президента Желю, както знаем, принадлежим към тази общност :wink:), дълго време, като "истий франкофон", се отнасях "пейоративно" към германската "диаспора", но след като поработих с германци (`щото французи в нашия вилает - "нъц" :cry: ) бързо-бързо си преработих мнението (а и прочита на "Клапка") по въпроса. Смешно е, ама... да извикаш полиция, когато явно нещо необикновено се случва - това е нормалната реакция на добрия "зоон политикон" (няма гръчка азбука тук, за пореден път усещам липсата й :evil: ). За капак на всичко и като наказание Божие, дъщеря ми взе, че се събра с едно германче (реално - от по-бедно от моето, дори - представете си, семейство :lol: ), ама и от контактите със "зетко", съвсем ми се обърна представата за тия уж "пословични глупендери на Ойропата" :cry: :cry: Така, че, радвайте се на Литман, на Иавн, на Хайдут Сидер, на Златко Баретата, на Братята Галеви, на Братята Маргини, България, наш`та майка юнашка все юнаци е раждала, н`ъл тъй ? :wink: :lol: :lol: :lol:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот ianeva » 20 Фев 2009, 04:03

До последното изречение, всичко беше добре. Или не всичко. Аз никога не съм смятала немците за глупендерите на Ойропата, все си мислех, че белгийците са /и сега не знам какво е обяснението/. Причината е в Немската гимназия, която завърших, и заради която твърде крехката ми тогава :) психика твърде рано се сблъска с нЕкои автори, които коренно промениха нашио мироглед. Иначе с немци съм работила и си отговорих и на въпроса защо привидно студените немци /змии били, езикът им бил грозен и т.н./ всъщност са много социално насочени и ориентирани и много, много по от някои, по дефиниция такива, държави. Аз определено не съм франкофон, френски така и не успях да науча, дано не е късно, но пък харесвам някои други техни неща /и не само тези, които Наполеон е успял да ... хм, открадне/.
п.п. Наистина, до последното изречение в постинга, там където се намеси отново някаква протомутренска нагласа, която Вие явно съзирате в мое/наше :roll: лице, прочетох интересни неща. А, да и за достоверността не знам дали е точно, съмнявам се в точният изказ. По-скоро ми заприлича на "До Чикаго и назад" точно в тези три глагола ...
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот gudio » 20 Фев 2009, 05:07

ianeva написа:До последното изречение, всичко беше добре. Или не всичко. Аз никога не съм смятала немците за глупендерите на Ойропата...

:!: А точно в последното изречение е работата. За да бъда сериозен, прочетох отново Вашите 5 мнения в тази тема, отделно прочетох и другите..., НО НЕ ОТКРИХ изложена причина, поради която подкрепяте ivan_lawyer. :!: Подкрепата е... просто защото той е "лошото момче, което отива където си иска", докато добрите момчета (или "дебелите отличници с очила" :lol: ) "отиват само в рая" :wink:
Тази "патология", смея да твърдя с увереност, защото съм расъл в 4 държави и то в ранна "попивателна" възраст, е характерна САМО за БЪЛГАРСКАТА ЖЕНА - да налита на мутрата, на простака, на арогантния, да си пада по престъпника, по "девиантния" (туй в социално, не в сексуално отношение :wink: ), макар че той "пие, бие и пари не носи", тя да му носи синините от побоищата, които й нанася и после чинно да му носи "колетчета" в затвора :evil: да плаща на адвокати, да понася щетите от запор върху 1/2 от "наличността по банкови сметки СИО", които са на нейно име и се пълнят само от нейната заплата... :? :|
Тази патология явно важи и за целия народ, който акламира и се прекланя пред нахалството, пред Байганьовщината... пред тези, които се държат неприлично, нахално и просташки...
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 20 Фев 2009, 09:59

Темата я отворих не заради правя разделение на гилдиите, на мнение съм, че във всяка професия си има много големи професионалисти, както и "черни овце", и да, и межу ЧСИ има такива, няма спор, и сред адвокатите, и сред съдии, прокурори, публични изпълнители и т.н.
Защо не съм бил разискавал с Иван на ЛС - та аз на няколко пъти съм му казвал из темите, но никаква реакция. Продължаваше да нарича ЧСИ "изроди" (това буквално са му думите, не ми се търси сега темата, че напоследък всяко второ мнение във форума е негово).
Нямам негативно мнение по отношение на гилдията на адвокатите като цяло, а дадох конкретни примери как генерализациите спрямо ЧСИ въз основа на отделни случаи спокойно могат (при добро/не съвсем добро желание) да се направят за всяка друга гилдия, вкл. и адвокатската. Когато адвокатът защитава длъжника, оказва натиск да му вдигнеш запора на заплатата, на банковата сметка, възбраната на имота, ПАМ-а и т.н. С две думи - защо закачаме и притесняваме клиента му. Когато е на страната на взискателя - защо не сте направили това и онова и т.н., като посочих само едни от най-фрапиращите примери (за несеквестиуемостта и привилегита на Държавата), защо не сте го направили тук и веднага и т.н. И в АДВ беше същото - имаш няколко хиляди дела и се очаква да се занимаваш с всички едновременно. Не може когато имаш 20 други взискатели да се занимаваш само с делата на единия, не можеш всичко да вършиш на момента, трябва технологично време, борба с институциите и т.н., и не става за мързел, корупция и некадърност. Отвън нещата изглеждат много лесни, но отвътре не са. Единия ден си на страната на длъжника, утре ще си на страната на взискателя. Трябва да има баланс на интересите, а не да се изпада в крайности и генерализации. Това е моето мнение по въпроса, виждам, че много колеги защитиха Иван, затова просто се оттеглям, а вие си го защитавайте. Аз използвах моето право на отговор/мнение/защита.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот miriam » 20 Фев 2009, 10:17

Колега Калахан , каква е тази настойчива фиксация и болезненост?
Някой си бил писал непочтително срещу нещо си?!
Щеше да е смешно , ако не беше вече тъжно. В края на краищата никой не ви е осукал ръкавите да си вършите работата на живо и да браните кредитори , длъжници или там когото прецените с позволените Ви от закона и съвестта средства-а тук е само форум и хората пишат -кой за разтуха , кой за забава , кой от зор.И кой колкото разбира, може и знае.
Лично аз смятам , че не е здравословно да правите чак такова сливане на виртуалното с реалното.....
Впрочем , ако някъде съм прочетена в аспект да защитавам нещо , то е в насока че всеки има право да изразява позиция , стига да има такава. Вие казахте вашата , останалите тяхната.Атрактивното забавлява и позволява релакс. Ако нещо съм си изкълчила от скука , имам избор да отида на масажист , на нагревки , на кинезитерапевт , на билкар на баячка или на врачка.
На ваше място бих обмислила изписаното....
miriam
Потребител

Мнениеот ianeva » 20 Фев 2009, 12:54

gudio написа:
ianeva написа:До последното изречение, всичко беше добре. Или не всичко. Аз никога не съм смятала немците за глупендерите на Ойропата...

:!: А точно в последното изречение е работата. За да бъда сериозен, прочетох отново Вашите 5 мнения в тази тема, отделно прочетох и другите..., НО НЕ ОТКРИХ изложена причина, поради която подкрепяте ivan_lawyer. :!: Подкрепата е... просто защото той е "лошото момче, което отива където си иска", докато добрите момчета (или "дебелите отличници с очила" :lol: ) "отиват само в рая" :wink:

За последен път, защото видях персонална насоченост: не съм изразявала подкрепа, а изразих мнение, че нищеният тук човек, като всеки друг, стига да не нагрубява, да успява да разсмее, па макар и с крайно правно неориентирани постинги, има своето място в този форум. Не го възприемам нито като лошото, нито като доброто момче, а като, знам ли, зевзек, който успява по някакъв начин да ме развесели така, че да релаксирам. Когато ме е шокирало нещо в изказването му, съм обръщала внимание и на това и то в самата тема, по повод конкретен постинг /щом сте попрехвърлил по диагонал мненията ми, надявам се сте видял и това/. Ако Вие считате, че той е зловреден спамер, поне в този раздел имате правомощията да изтриете или поправите мненията му по Ваша угода, все пак сте всенароден модератор. Искрено се надявам, че няма да претърпи метаморфоза и да се превърне в подобие на Многоликия. Това е.
п.п. "Разрезът по gudio" на българската жена смятам да пропусна, както трябваше да сторя и с цялата тема ...
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот satir » 20 Фев 2009, 13:27

ianeva, да вадим ли шпагата :?:
никой да не закача ianeva :!: oооти....... чалаф по шарото :idea:
чш.. мацка. ако тлебе да шлитам некой шфилькай
Последна промяна satir на 21 Фев 2009, 07:19, променена общо 1 път
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот satir » 20 Фев 2009, 13:34

абе хишници, нов пост Ф5 и 8 нови прегледа у секунда...... 8)
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот Melly » 20 Фев 2009, 13:45

Уфффф, не мислех да се включвам, ама ме сърби клавиатурата, та ....нека си задоволя "физиологичната" потребност :D

Янева, не приемай директно казаното от Гъдьо. Ако имаше налице и други включили се (напр. аз) същият поток от недоволство би се изсипал върху ми.

Проблемът е, че липсва желание да се приемат различията. А всеки натиск върху инакомислещите естествено ескалира. И настава една битка между "лошите" и добрите - мани, мани, бегай!

А каква повсеместна грижа настана - явлението Ванко да не се изроди в явлението Лютко, а? :wink:

Все едно медицината да напредне така, че да е възможно да се изолира "лошия ген " от ДНК на родителя, за да получим идеален продукт на живата природа :idea: До колкото ми е известно няма Нобелист, а и не се насърчава подобен род разработка.....

Не ми се иска да вярвам, че Lex.bg ще е пионерът в подобна област на познанието. :oops:

П.П. По друг начин казано, за всяко нещо си има чалъм, но се иска да е налице позитивно мислене и ЖЕЛАНИЕ :idea: Лично аз не изпитвам затруднения в общуването си с инакомислещите :lol:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 20 Фев 2009, 14:00

satir на 20 Фев 2009 12:34 pm
абе хишници, нов пост Ф5 и 8 нови прегледа у секунда...... 8)

:roll: Виновата- един от тях е мой. Признат грях... сещаш се. :lol:
Не за друго- очаквам да се появи Пророка и да сведе до нас/ незнаЮщи неверници такива/ лексовата воля, да разкрие значението на взаимоотношенията, разобличавайки греха, в очакване и ние неверниците да прозрем неговите последици... :lol:

Сега сериозно- надявам се, че колегата ще си вземе бележка от постовете в тази тема. А ние ще извиним Балуев за ... умората.
Гост.
Старши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии