Много ми е интересно едно.
Ако влезнеш в магазин на Пикадили и пробваш нещо , да кажем желиран бонбон , могат да те глобят с 30 лева. Възможно ли е това и законно ли е?
Ако е законно , по кой закон те са прави?
- Дата и час: 16 Дек 2024, 18:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Интересно........
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Интересно........
Не се бъзикайте с колегите от Варна - опасни са.
Имах едно дело с колега от Варна, разбира се, много трудно, но победих.
Интелекта на варненци е висок, имат основателно самочувствие.
А, дано да им натресат столицата у Варна.
Имах едно дело с колега от Варна, разбира се, много трудно, но победих.
Интелекта на варненци е висок, имат основателно самочувствие.
А, дано да им натресат столицата у Варна.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
не отклонявай темата, ами кажи какво стана с апартамента и извънбрачното посегателство -парира ли го? нави ли се баща ти , и изобщо накъде се развиха нещата?
иначе за пикадили, какво да ти кажа , отваряй си очите на 4 докато крадеш желебони
спомена се варна , а там е намерено свързващото звено , първата маймуна която се е изправила на задните си крака и е рекла "наздравИи"
- miriam
- Потребител
наистина ми е интересно дали имат право да налагат такива глоби. Чиста доза любопитство.
- openyoureyesopen
- Младши потребител
не, разбира се. "очевидна маловажност"
и глоби не се налагат от търговците, за щастие.
и глоби не се налагат от търговците, за щастие.
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Разбира се, че не може. Могат да наказват само работниците си, но не и останалите граждани. Последните се накзват от съда или от административно- наказателните юрисдикции.
Тия за кви се мислят бе, ех, че нямам адвокатски права, как ще ми цакат, ще ги спукам тия.
Тия за кви се мислят бе, ех, че нямам адвокатски права, как ще ми цакат, ще ги спукам тия.
- advokat__nikolov
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|