- Дата и час: 16 Дек 2024, 17:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Относно скритата камера
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Относно скритата камера
епа токо тъпотия на едно место... не е верно просто
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
И най-доброто село си има един Мунчо, респективно и най-добрия форум си има един хадвукат с кльомби.
Само ми е любопитно тоя хахо, като излезе с момиче /ако изобщо излиза/, пак ли дрънка такива простотии.
Само ми е любопитно тоя хахо, като излезе с момиче /ако изобщо излиза/, пак ли дрънка такива простотии.
- donchev
- Потребител
най-вероятно да, но знаеш ли колко тъпи мацки има ? ако им говориш умно немаш никакъв шанс
-
Има участнички, студентки, от тоя форум- питайте ги за мен, те ще ви обяснат.
Право, извор на енергия и мощ.
Правото е най-върховната, най-висшата наука ! И никой не може да избяга от правото, защото то го застига и връща при себе си.
Ако не вярваш- огледай се и прочети закона, ако не виждаш-ослушай се и чуй закона, а ако нито виждаш, нито чуваш-усети закона, като пропуснеш да си платиш данъците.
Само две неща на тоя свят могат да дават и да отнемат живот- Бога и Закона /вж. чл. 17 и чл. 18 ЗЛС/
Живот без Закон е квазиживот. Кому е нужен живот, ако той не е подчинен на закона и само на закона.
Следователно Бога дава живот, а Закона дава ПРАВО да живеем този живот.
Всичко е плод на фантазията ми
Право, извор на енергия и мощ.
Правото е най-върховната, най-висшата наука ! И никой не може да избяга от правото, защото то го застига и връща при себе си.
Ако не вярваш- огледай се и прочети закона, ако не виждаш-ослушай се и чуй закона, а ако нито виждаш, нито чуваш-усети закона, като пропуснеш да си платиш данъците.
Само две неща на тоя свят могат да дават и да отнемат живот- Бога и Закона /вж. чл. 17 и чл. 18 ЗЛС/
Живот без Закон е квазиживот. Кому е нужен живот, ако той не е подчинен на закона и само на закона.
Следователно Бога дава живот, а Закона дава ПРАВО да живеем този живот.
Всичко е плод на фантазията ми
- advokat__nikolov
не, не на фантазия а на откровена тъпотия. безсрамна, искам да допълня. аз, ако изтрисам такива улафщини ще ме е срам и от мене си
-
И пак следователно правото стои над медицината. Не лекарят спасява животи, а Закона спасява животи. Защото закона дава ПРАВО на лекаря да бъде такъв, Закона дава ПРАВО на този лекар да спасява животи.
И така, Закона признава правото на живот, Закона дава правото да се спасяват животи, Закона признава правото да се отнемат животи. Всичко останало е дело на Бога.
НЯМА СРАМНО, КОГАТО СТАВА НА ВЪПРОС ЗА ЗАКОНА.
Сатир, ти, ама въобще не знаеш защо си юрист.
За да опознаеш закона, трябва да се запознаеш с него метаюридически, а след това юридически.
Сеш се ?
И така, Закона признава правото на живот, Закона дава правото да се спасяват животи, Закона признава правото да се отнемат животи. Всичко останало е дело на Бога.
НЯМА СРАМНО, КОГАТО СТАВА НА ВЪПРОС ЗА ЗАКОНА.
Сатир, ти, ама въобще не знаеш защо си юрист.
За да опознаеш закона, трябва да се запознаеш с него метаюридически, а след това юридически.
Сеш се ?
- advokat__nikolov
Ба`си лудата работа то улавщини улавщини сопри се де....
Незнанието-не опрaвдава
Аз не съм адвокат.Аз съм ®Адвокат Николов®
Адвокатска къща "Пламен Николов & съдружници"
Nikolov Lawyer
Nikolov Lawyer
- advukat_nikolov
- Младши потребител
и на война, та та та та та та , па сопрат, нейсе тука като картечен огън изтепа сите живо со улавщини
Незнанието-не опрaвдава
Nikolov Lawyer
Nikolov Lawyer
- advukat_nikolov
- Младши потребител
Сатир, метафорично, приличаш ми на собственик на земя, обременена със суперфиция, т.е. собственик си на диплома (земя), без да притежаваш необходимите знания (суперфиция).
Метафорично казано, защото собственикът на земята, учредява тая суперфиция. Говорим за отрицателния момент, т.е. че не притежаваш знания (суперфиция), а само диплома (земя), но не и за положителния, т.е. да си учредил знанията си на суперфициара, като оставаш само с диплом, защото е невъзможно в нашия метафоричен случай.
Сеш се ?
Метафорично казано, защото собственикът на земята, учредява тая суперфиция. Говорим за отрицателния момент, т.е. че не притежаваш знания (суперфиция), а само диплома (земя), но не и за положителния, т.е. да си учредил знанията си на суперфициара, като оставаш само с диплом, защото е невъзможно в нашия метафоричен случай.
Сеш се ?
- advokat__nikolov
Адвукат Кольо написа:Сатир, метафорично, приличаш ми на собственик на земя, обременена със суперфиция, т.е. собственик си на диплома (земя), без да притежаваш необходимите знания (суперфиция).
Сеш се ?
занеми ме
Незнанието-не опрaвдава
Nikolov Lawyer
Nikolov Lawyer
- advukat_nikolov
- Младши потребител
Николов, дай и нас от туй дето го пушиш.
Само с четене и купуване на книги ако ставаше... трябва и акъл.
Интересно ми е какви оценки имаш в университета? Или преподавателите ти не са чели толкова колкото теб?
Само с четене и купуване на книги ако ставаше... трябва и акъл.
Интересно ми е какви оценки имаш в университета? Или преподавателите ти не са чели толкова колкото теб?
- chadel
- Потребител
Не знам защо си представих как адвоката мастурбира върху някое рядко правно издание.. примерно Planiol от 1930
Правен фетишист
Правен фетишист
- chadel
- Потребител
Незнанието-не опрaвдава
Nikolov Lawyer
Nikolov Lawyer
- advukat_nikolov
- Младши потребител
Имам предложение за хАдвукат Николов. Дочух, че професор Вучков щял да прави ново предаване - идеален си за него пич, направо страшна тв двойка бихте сформирали..Ще си се хвалите взаимно-той какви титли имал ти колко издадена и неиздадена литература си изчел..и те така И една лична молба към него - Моля те недей споменава много много, че си от Плевен..хората си правят грешни изводи..
- ppetkov
- Младши потребител
е шсе опикам начи........ казвай кво пушиш бе! питаха те вече.
-
Онова за асистентите (някои), може да е вярно, но може и да не е вярно - без коментар.
Никога не съм късан на изпит и никога съм нямал тройки. Пет и шест и тук-там некоя четворка, и то защото асистентът дето ги проверява...не искам да коментирам.
Сега какво пуша. Пуша бяло Виктори, една кутия на два дена. Пия Нес кафе 3 в 1 по три пъти на ден и чета сега за Неизпълнение от Кожухаров и Калайджиев. Ах какъв спор завихрят относно падежа и забавата при безсрочните задължения (вж. Изпълнение и при двамата).
Никога не съм късан на изпит и никога съм нямал тройки. Пет и шест и тук-там некоя четворка, и то защото асистентът дето ги проверява...не искам да коментирам.
Сега какво пуша. Пуша бяло Виктори, една кутия на два дена. Пия Нес кафе 3 в 1 по три пъти на ден и чета сега за Неизпълнение от Кожухаров и Калайджиев. Ах какъв спор завихрят относно падежа и забавата при безсрочните задължения (вж. Изпълнение и при двамата).
- advokat__nikolov
Ааааа не, за себе си реших. Няма да отказвам цигарите, не, няма дори да ги намалявам. Ако ги намаля ш'се чална като тоя и ш'ви дойдеме множко, двамата на един ф0р0м.
-
advokat__nikolov написа:Само две неща на тоя свят могат да дават и да отнемат живот- Бога и Закона
По аналогия:
"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." (Алберт Айнщайн)
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Знаете ли кои вкарахме в кошарата?
ir на 12 Мар 2009, 19:47
Ааааа не, за себе си реших. Няма да отказвам цигарите, не, няма дори да ги намалявам. Ако ги намаля ш'се чална като тоя и ш'ви дойдеме множко, двамата на един ф0р0м.http://learnfree.eu/what-is-lfu/langswitch_lang/bg
На тебе ако! Ма на мене оти?
solved
satir
Лично съобщениеICQ
ir на 12 Мар 2009, 19:47
Ааааа не, за себе си реших. Няма да отказвам цигарите, не, няма дори да ги намалявам. Ако ги намаля ш'се чална като тоя и ш'ви дойдеме множко, двамата на един ф0р0м.http://learnfree.eu/what-is-lfu/langswitch_lang/bg
На тебе ако! Ма на мене оти?
solved
satir
Лично съобщениеICQ
-
iskrec - Потребител
Админст. спиш ли? Да ти дам линк?
-
iskrec - Потребител
|
|