- Дата и час: 16 Дек 2024, 19:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Петък е.....
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Петък е.....
ох, мъчно ми стана за теб.... ! будят съжаление думите ти....разбирам те, трудно е, ужасно е трудно да си самотен......милионер!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Кадрите решават всичко....беше казал чичко Сталин, та в тоз ред на мисли, като ти се чупят банкнотоброячните машини...да препоръчам адв. Николов, той е свикнал да прелиства хиляди страници практика и прочее, сигурен съм няма да откаже, освен ако не е зает да брои на Тръмп парите, или не гуляе в Радисън
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
или не пуши, щото ако пушеше, както си му е реда немаше да е толко изтрещел.
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
А така - парите не са сигурна работа.
И без това днеска имах успешен абордаж - какво ли плячка ме чака.
Освен това работя и странична дейност - обирам на граждански договор децата в голямото междучасие.
Обаче съвсем го закъсах - втори път за годината си забравям ПИН-кода, явно трябва да си купя една банка вече.
Тя сама идва, горката, нещо се е обезводнила сигурно, покрай сушата, та й се размътила главата.
И без това днеска имах успешен абордаж - какво ли плячка ме чака.
Освен това работя и странична дейност - обирам на граждански договор децата в голямото междучасие.
Обаче съвсем го закъсах - втори път за годината си забравям ПИН-кода, явно трябва да си купя една банка вече.
Тя сама идва, горката, нещо се е обезводнила сигурно, покрай сушата, та й се размътила главата.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Само десертче липсва за перфектната вечеря.
- donchev
- Потребител
леле, дончееевввв! тази ми е любимата!!!!! на "неделя" плодовата пита е това! взимам си я цялата!!!! ...за другите, дай нещо друго за десерт...тази си е пу за мен!
-
охх, изкушавате ме! янева, ще поискам срам, не срам и от твойта торта малко !!! обожавам торти с шоколад /абе, секви торти обичам /, но тази ...плодовата пита...любима ми е, и една друга с нутела и маскарпоне! ....ммммм, да... лакомия съм си аз, явно!
-
!!!!! ми, добЛе! ...тази си е вас, пък !!!
-
Янева, с такива кулинарни изкушения...глей ко става...
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
Ееей, да му се не види
С тия виртуални торти ще ме накарате довечера да си бия венозно няколко еклера поне
А че утре ще се работи - ще се работи. Който се е напочивАл...
С тия виртуални торти ще ме накарате довечера да си бия венозно няколко еклера поне
А че утре ще се работи - ще се работи. Който се е напочивАл...
- ykovachev
- Активен потребител
Утре, по това време ще си спретна е таквоз тортено парти,
ще е весело,мисля.
ще е весело,мисля.
-
палимсест, какво да става , пада масата, като няма торта на нея!
-
Слънчева цифро( ), не ме разумя...
-
напротив.... , но умея да си затварям очите !!! особено, ако ме чакат тези килограмиииии !!!!
-
Имам само един въпрос
?
?
?
Не е ли скоро петък?!!!
http://2.bp.blogspot.com/_my5OGIJd4kM/R ... 0/0001.jpg
?
?
?
Не е ли скоро петък?!!!
http://2.bp.blogspot.com/_my5OGIJd4kM/R ... 0/0001.jpg
Why are scientists replacing laboratory rats with lawyers? There are more lawyers than rats. Scientists can become emotionally attached to rats. And there are some things that rats will not do.
- lipstick
- Младши потребител
Този юнак вече е започнал . Я виж как е зачервил бузки
Има си и дружка
Този пък е във втората фаза на опиянението... т.н. "сладки сънища"
Има си и дружка
Този пък е във втората фаза на опиянението... т.н. "сладки сънища"
-
Melly - Старши потребител
Ами, така е, май само бебетата имат достатъчно време за такива подвизи...
Why are scientists replacing laboratory rats with lawyers? There are more lawyers than rats. Scientists can become emotionally attached to rats. And there are some things that rats will not do.
- lipstick
- Младши потребител
Граждани,
Сигурно се чудите защо има все повече вицове за адвокати, но адвоката по принцип (когато е в мъжки пол) е гърбав, със сближени очи и голяма уста и дълги (криви за мъжете, прави за жените).
Седалката на мерцедеса обаче е проектирана за друг тип анатомия - германска.
Постоянното усукване на гръбнака води и до перипетии с главния мозък.
Изчислено е научно, че возенето с мерцедес до три минути на ден води до неправилно оросяване на мозъка - и оттам - до проблеми с координацията на поведението.
В крайна сметка адвоката придобива условен рефлекс да взима пари без да върши работа, да говори несвързано, да забравя за срещи, да изпраща месечните си сметки за тока на клиентите си и т.н.
Ето защо много правилно е постъпила една наша колега, като си е поръчала рикша.
Сигурно се чудите защо има все повече вицове за адвокати, но адвоката по принцип (когато е в мъжки пол) е гърбав, със сближени очи и голяма уста и дълги (криви за мъжете, прави за жените).
Седалката на мерцедеса обаче е проектирана за друг тип анатомия - германска.
Постоянното усукване на гръбнака води и до перипетии с главния мозък.
Изчислено е научно, че возенето с мерцедес до три минути на ден води до неправилно оросяване на мозъка - и оттам - до проблеми с координацията на поведението.
В крайна сметка адвоката придобива условен рефлекс да взима пари без да върши работа, да говори несвързано, да забравя за срещи, да изпраща месечните си сметки за тока на клиентите си и т.н.
Ето защо много правилно е постъпила една наша колега, като си е поръчала рикша.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Гражданино ivan_lawyer,
гледам странни постове "поствате" днес ...от много пари ли, от що ли?!? Нали се уредихте с машина за броене, не сте самотен /и това се установи/, котарак си имате , колегата-рикша, и двамата с вас сме "дегенерати"- какво повече от това?!? ... я, по-ведро... петък е, дет се вика!
гледам странни постове "поствате" днес ...от много пари ли, от що ли?!? Нали се уредихте с машина за броене, не сте самотен /и това се установи/, котарак си имате , колегата-рикша, и двамата с вас сме "дегенерати"- какво повече от това?!? ... я, по-ведро... петък е, дет се вика!
-
Колега,
Ако не сте суеверен - грешите - по отношение на екзистенциалното звучене на Добро - Зло - никога не назовавайте по име някого - защото ще кихате.
Адвокатите имаме тренинг - кихаме и кашляме по поръчка, (оставям нарочно запетайка).
Ако не сте суеверен - грешите - по отношение на екзистенциалното звучене на Добро - Зло - никога не назовавайте по име някого - защото ще кихате.
Адвокатите имаме тренинг - кихаме и кашляме по поръчка, (оставям нарочно запетайка).
- ivan_lawyer
- Старши потребител
|
|