- Дата и час: 16 Дек 2024, 21:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Петък е.....
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Петък е.....
или за приятни сънища по бюрата, в унисон с колегата razli4na
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
леле, кой ме уцели с торта?!? веднага да си признава ! пазете се...тук се стреля !!!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
А моето дежурство продължава ... На работното място не се пие ... а в това дъждовно време така добре ще дойде нещо твърдо
- system
- Активен потребител
Имах предвид нещо твърдо за консумация
- system
- Активен потребител
То пак си зависи от вида консумация, колега
Не че се съмнявам каква консумация имате предвид. Аз извадих късмет да участвам в кратко, закъсняло отпразнуване на Тодоровден.
Обаче: след това трябва да се спретнат набързо едни писмени възражения Затова твърдото е под контрол
Не че се съмнявам каква консумация имате предвид. Аз извадих късмет да участвам в кратко, закъсняло отпразнуване на Тодоровден.
Обаче: след това трябва да се спретнат набързо едни писмени възражения Затова твърдото е под контрол
- ykovachev
- Активен потребител
така де и в двата случая те разбрахме правилно
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Леле! Това в средата риба на скара ли е ? Много мерси !
- system
- Активен потребител
Ммм, супер. В този връзка, ianeva, благодаря за идеята - отдавна не сме вечеряли риба вкъщи.
- system
- Активен потребител
На ianeva, не може така лесно да и се диктува какво да е менюто. Въоръжена е, съдейки по новия аватар...и силата е с нея...
- Гост
Круела, с теб на сладолед ли сме...
Янева, наруши форумните пости...ам и на нея ще дадем, приятелче е ...
Янева, наруши форумните пости...ам и на нея ще дадем, приятелче е ...
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
cruel_la написа::? На ianeva, не може така лесно да и се диктува какво да е менюто. Въоръжена е, съдейки по новия аватар...и силата е с нея...
Е тва се казва умен човек, веднага прецени променената ситуация спрямо предходни дни Круела, кво да те черпя? Ако не си работа това, макар че малко попресилих леда, ма то с тая сила, дето отведнъж ми дойде ...
От чалга до чалга разликата е огромна и, Слава Богу, аз нямам идея каква е
-
ianeva - Потребител
Не съм на работа. И го карам на сироп за кашлица... и сладолед. Както знае palimsest, аз от това живея основно.
- Гост
е тогава с мед и витамини...
Последна промяна palimsest на 14 Мар 2009, 16:17, променена общо 1 път
-
cruel_la написа:Не съм на работа. И го карам на сироп за кашлица... и сладолед. Както знае palimsest, аз от това живея основно.
Значи сиропа вече ти го пуснах горе, добавям малко сладолед, щото palimsest с тва сладоледченце, много народ сме тука ...
п.п. Круела, орехите ги махни, не ги яж, че съм чувала, че ядките дразнят гърлото.
От чалга до чалга разликата е огромна и, Слава Богу, аз нямам идея каква е
-
ianeva - Потребител
Aз си полулежа у нас, полумъртва от една пица Работещите му мислете Иначе, ппредложенията са все добри, но несъвместими с дънки
- Гост
Винаги има място за още малко...
-
тъжната истина е, че ни откраднаха съботата
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
...ц, ко им дадем, ша ни вземат съботата, нейсе, не си дадохме съботата
-
Имаше голям пасаж риби в Благоевград - едри калкани, та ходих да похапна натам, няма лошо - невероятно са го направили този град.
Имах чувството, че сънувам - няма една хартиика по улиците, чешмите в градинките работят, няма задръствания, няма паркирали коли, няма, няма, няма.
Утре пак се метам натам - само трябва някой да ме събуди, да не изпусна мачовете.
Трябва да го организират това като туризъм - за един ден отиваш на гости в чужд град.
Хем се изморих, хем видях път - човека е човек, когато е на път.
Имаш чувството, че се раждаш.
А и съда в Благоевград нямаше нищо общо с кошмара в моя град - интелигентни хора, умни, добри, нищо лошо няма в тях.
Само тая стълба ми взе здравето - с вродената клаустрофобия направо щях да се изложа - адвокат пълзи по стъпалата.
Имах чувството, че сънувам - няма една хартиика по улиците, чешмите в градинките работят, няма задръствания, няма паркирали коли, няма, няма, няма.
Утре пак се метам натам - само трябва някой да ме събуди, да не изпусна мачовете.
Трябва да го организират това като туризъм - за един ден отиваш на гости в чужд град.
Хем се изморих, хем видях път - човека е човек, когато е на път.
Имаш чувството, че се раждаш.
А и съда в Благоевград нямаше нищо общо с кошмара в моя град - интелигентни хора, умни, добри, нищо лошо няма в тях.
Само тая стълба ми взе здравето - с вродената клаустрофобия направо щях да се изложа - адвокат пълзи по стъпалата.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
че то си има асансьор в тоз съд, само дето не си го видял...
на мен проблема ми е с асансьора, стълбите ги предпочитам, а и в съдебната палата на Благоевград не са така страшни, фобията ми се корени в асансьора...
на мен проблема ми е с асансьора, стълбите ги предпочитам, а и в съдебната палата на Благоевград не са така страшни, фобията ми се корени в асансьора...
-
|
|