- Дата и час: 16 Дек 2024, 19:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Конкурс "Спамер на форума"
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Конкурс "Спамер на форума"
искрец не сме го видели и продължавамеееее !!!
назад, назад, моме калино, не мой до одиш подиррррр мееееннннн, че у назееееее ииимаааааа гора восооока, не ке можеш да я премиииинешшшш....
ти пееш женската част! айде, ти си!!!
..ке се...
назад, назад, моме калино, не мой до одиш подиррррр мееееннннн, че у назееееее ииимаааааа гора восооока, не ке можеш да я премиииинешшшш....
..ке се...
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
778899 написа:искрец не сме го видели и продължавамеееее !!!
..ке се...
..Кееее се престораааааааа на.............
- REVOLUTION
- Активен потребител
готино пеете и двамата, аахахахх
- Гост.
- Старши потребител
АХАХАХАХАХАХА! МЕРСИ, ПОЛИ....
-
Какво му е лошото на спама - още гърците са го имали - вярно прекаленото дърдорене е досадно, но всички колеги тук - специално адвокатите са специализирани дърдорковци - нямам една излишна дума.
Впрочем няма и кой знае колко сериозни теми, които да са оспамени - например не е паднал тавана още, поради присъствието на четирима - пет като нас.
Хайде и за да попея:
"И аз като вас съм роден от жена,
за нея съм ангел, за вас будала..."
------
Мнението променено граматически.
Впрочем няма и кой знае колко сериозни теми, които да са оспамени - например не е паднал тавана още, поради присъствието на четирима - пет като нас.
Хайде и за да попея:
"И аз като вас съм роден от жена,
за нея съм ангел, за вас будала..."
------
Мнението променено граматически.
Последна промяна ivan_lawyer на 15 Мар 2009, 22:44, променена общо 1 път
- ivan_lawyer
- Старши потребител
браво, ванка !!! дайте да направим хор на пеещите юристи !!!
-
Ми то аз си пея всеки ден - от сутрин до мрак си подсвирквам, понякога наум, когато е възможно - на глас.
Чак за пеене - може, но ще е грозно грачене пред изумената аудитория.
Граждани не се отваряйте,
Ще настинете.
Адвокат,
Район на действие - Инфекциозна болница
Чак за пеене - може, но ще е грозно грачене пред изумената аудитория.
Граждани не се отваряйте,
Ще настинете.
Адвокат,
Район на действие - Инфекциозна болница
- ivan_lawyer
- Старши потребител
А, ти си един юрист...
-
iskrec - Потребител
абе да ви таковам конкурса ,па на вас!
и без това този форум има въпюща нужда от малко цветност и липса на устав , че някои като ги чета тука и ми изтръпват пломбите , толкова сте скучновати и бежови!
Иначе нещата като изключим "спама " вървят в няколко сюжетни линии:
Керелов чел ли е вестници днес и ако ДА ще има ли дузпи?!
Помощ , развърза ми се пъпа! -заглавие на тема, следва бърз професионален отговор да си го върже по чл. еди кой си ал. еди коя си , после следва Лютко с няколкото дежурни писъка срещу наглеца дето търси безплатно на хляба мекото , после следва кратка схватка между два адвоката и два магистрата по тематиката-колко е на хилядата половината?! и темата отива в улука
Единствените интересни и смислени теми са тези , в които хората си изпускат нервите , или им рипват клавиатурите , или става меле и има живец.
Другото е старци берат хмел;
наздраве ,а аз няма да гласувам, щото трябва да си идиот за да не прочетеш милиардните трансформации на нашия любим колега с пикантното име
Лютич , махни ми цитата дето го размахваш , щото съм вещица и ще ти направя магия -да не можеш да пишеш
и без това този форум има въпюща нужда от малко цветност и липса на устав , че някои като ги чета тука и ми изтръпват пломбите , толкова сте скучновати и бежови!
Помощ , развърза ми се пъпа! -заглавие на тема, следва бърз професионален отговор да си го върже по чл. еди кой си ал. еди коя си , после следва Лютко с няколкото дежурни писъка срещу наглеца дето търси безплатно на хляба мекото , после следва кратка схватка между два адвоката и два магистрата по тематиката-колко е на хилядата половината?! и темата отива в улука
Единствените интересни и смислени теми са тези , в които хората си изпускат нервите , или им рипват клавиатурите , или става меле и има живец.
наздраве ,а аз няма да гласувам, щото трябва да си идиот за да не прочетеш милиардните трансформации на нашия любим колега с пикантното име
Лютич , махни ми цитата дето го размахваш , щото съм вещица и ще ти направя магия -да не можеш да пишеш
- miriam
- Потребител
Това не беше, в моя ресор. Но изказването ти е за показ.[b][ Има неща за коитамалко хора знаят и трябва да остане там. Поздрави! /b]
-
iskrec - Потребител
мани, не му прави заклинания, че като спре да пише, направо ще почне от форума да ни говори ! иначе, и аз не съм гласувала!
ама, друго се замислих...пуснали тема за спамерите, а истинските спамери /щото последните дни сЪ съдрах да спамерствам и аз / бързо, бързо се показАхме, та и песни им запяхме!
еми, готини сме си!
искрец, след малко ще ти пусна една песен, може пък и да те приобщим за каузата !!!
ама, друго се замислих...пуснали тема за спамерите, а истинските спамери /щото последните дни сЪ съдрах да спамерствам и аз / бързо, бързо се показАхме, та и песни им запяхме!
еми, готини сме си!
искрец, след малко ще ти пусна една песен, може пък и да те приобщим за каузата !!!
-
Всички знаем "Лютия". 62 % от вас го плюха а, сега с него. Колкото сте смешни . 5565 адвоката са в САК. Смешници. И се казвате юристи .
Бог да ми е на помощ от такива като вас.
-
iskrec - Потребител
Я не се цупете на кОнкурса, че не знаете кой ще е следващият такъв! И дали няма и вие да сте номинирани
Например - "Мрънкало на форума"
Мен пък никой не ще да ме номинира и ни един конкурс не съм печелил. Ами сърдя се пък
Мен пък никой не ще да ме номинира и ни един конкурс не съм печелил. Ами сърдя се пък
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
miriam на 15 Мар 2009 09:58 pm
абе да ви таковам конкурса ,па на вас!
Ох, .. ахаххахах не мога да се спра.
Теб винаги чета с удоволствие! Не е скучно и бежаво, никога!
- Гост.
- Старши потребител
kalahan2008 на 15 Мар 2009 10:31 pm
Я не се цупете на кОнкурса, че не знаете кой ще е следващият такъв! И дали няма и вие да сте номинирани
Не мрънкай!
- Гост.
- Старши потребител
идва и обещаната песен! искрец, нещо против САК ли имаш или така ми се стори?!?
ХАЙДЕ, ИСКРЕЦ, СЪС ЗДРАВЕ.... И С НАЙ-ТОПЛИ ЧУВСТВА!
http://www.vbox7.com/play:38483f6f
ХАЙДЕ, ИСКРЕЦ, СЪС ЗДРАВЕ.... И С НАЙ-ТОПЛИ ЧУВСТВА!
http://www.vbox7.com/play:38483f6f
-
Много моля, ноторно ясно е да съм мрънкалото на форОмО...
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
отивам да симпатикълчигъзивъртичнича в друг форум.
Много скучно тука.
п.п. Някой да ми каже на основание кой член, във вр. с чл? от кой закон трябва пишем простотии.
Много скучно тука.
п.п. Някой да ми каже на основание кой член, във вр. с чл? от кой закон трябва пишем простотии.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
|
|