- Дата и час: 16 Дек 2024, 05:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
АДРЕС 4000
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: АДРЕС 4000
хАдвукат Николов, миската попада ли в крЕтерия -джентълменка?
Последна промяна palimsest на 02 Апр 2009, 14:12, променена общо 1 път
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
ахахахахахаха!!!!! е, именно де, именно... , николов!
ние тук, само се чудим дали е толкова образована, колкото е "красива"....то бива красота, бива.... може би, обаче, вътрешна, а?!? щото ...от никъде взорът надежда не види !!!!!
ние тук, само се чудим дали е толкова образована, колкото е "красива"....то бива красота, бива.... може би, обаче, вътрешна, а?!? щото ...от никъде взорът надежда не види !!!!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Е, не мога да удържа "селянина" в мен :
Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!
Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!
Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.
Дрямах начи и въртях са,
цъках със език,
плюх са дан са уручасам -
тъй са възхитих.
Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...
А, сига де! Дерт!
Са умислих утведнъшки -
как навън ш' въря?
Момцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?
С модна фуста, чи забрадка,
с китка у ръка;
с тос акъл зер за три патки,
кату заблеста...
И къдету койт' ма срещни -
пламна, изгуря
ф разни помисли пугрешни...
Пък ни съм таквас!
Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
и ми са е присънила
буйна красута.
Скуркузъбел съм, мий ясну -
ич дан ма съзреш,
щот ут толкува прикраснус,
мой са пубулейш.
Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
( пу възможнус мъж! )
Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!
Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!
Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.
Дрямах начи и въртях са,
цъках със език,
плюх са дан са уручасам -
тъй са възхитих.
Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...
А, сига де! Дерт!
Са умислих утведнъшки -
как навън ш' въря?
Момцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?
С модна фуста, чи забрадка,
с китка у ръка;
с тос акъл зер за три патки,
кату заблеста...
И къдету койт' ма срещни -
пламна, изгуря
ф разни помисли пугрешни...
Пък ни съм таквас!
Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
и ми са е присънила
буйна красута.
Скуркузъбел съм, мий ясну -
ич дан ма съзреш,
щот ут толкува прикраснус,
мой са пубулейш.
Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
( пу възможнус мъж! )
Поздрави!!!
- jegosan
- Потребител
Аз пък все си мисля, че никой от тук (виртуално) присъстващите не намира Миската за крайно отблъскваща или супер тъпа. Но, предполагам, че и никой от нас не иска да го правят на идиот, а точно това се опитват да направят организаторите на конкурса и самата Миска, като твърдят, че всичко било честно и нямало скрито-покрито. Иначе мадамата си е средна хубост и малко под средното ниво на интелигентност. Силикон, перука (кичури), лещи, ОК - нищо лошо, но ако това не е в противоречие с правилата за избор на Мис и че за тази титла в Перник се е говорело една седмица преди да започне гласуването с СМС-си. Факт е, че до другите момичета от конкурса, въпросната Антония (нали така й беше името?) изглежда леко спаружена, така да се каже.
- amateur
- Младши потребител
хахахахахахахахахахахахахахахаха,браво Това последното беше яко
- lexy_82
- Младши потребител
Ами, да, външността й се понася на моменти, ако потиснем естета в себе си, за словесните й празнодумия също би могъл да се изключи човек, обаче освен, че конкурса е нагласен, най-дразнещ е факта, че тя непрекъснато изтъква колко процента от гласовете била получила, сякаш те се дължат на реално одобрение, как се била доказала, как нямала силикон в бюста, а само лека корекция (каквото и да значи това!), пък колко била интелигентна и как държала на обучението си, та била първата Мис България с такова добро образование и видите ли всички и завиждали!
Why are scientists replacing laboratory rats with lawyers? There are more lawyers than rats. Scientists can become emotionally attached to rats. And there are some things that rats will not do.
- lipstick
- Младши потребител
Божееее, колко мъка има по тоя свят, Боже! /говоря за миската, щото попаднах на клип, в който тя е гост на м. цветков/
Признавам си без бой, че проявих нездрав интерес към миската, само заради дискусията тук, та я потърсих по-щателно из нета...Преди това, просто за пореден път констатирах, че отново ни правят на глупави, твърдейки, че "народът я е избрал"!
Мацката е много зле! Дори и да се откажа от всичкото що е "естет" у мен...еми, извинете много! тя, девойката, много арогантна, освен всичко останало...да не говорим, че за хубост, достойна за една "Мис България" въобще не може и да се говори! да, крайно отблъскваща не е , в смисъл, бих си напазарувала от сергията й...зеленчуци например, но за титла "Мис Б-я" и дума не може да става...
николов, шъ мъ извиниш, ама ако това си ти готините мацки, за които говориш.....живи и здрави да са ти!!! дръж си ги!
Признавам си без бой, че проявих нездрав интерес към миската, само заради дискусията тук, та я потърсих по-щателно из нета...Преди това, просто за пореден път констатирах, че отново ни правят на глупави, твърдейки, че "народът я е избрал"!
Мацката е много зле! Дори и да се откажа от всичкото що е "естет" у мен...еми, извинете много! тя, девойката, много арогантна, освен всичко останало...да не говорим, че за хубост, достойна за една "Мис България" въобще не може и да се говори! да, крайно отблъскваща не е , в смисъл, бих си напазарувала от сергията й...зеленчуци например, но за титла "Мис Б-я" и дума не може да става...
николов, шъ мъ извиниш, ама ако това си ти готините мацки, за които говориш.....живи и здрави да са ти!!! дръж си ги!
-
))))))))) Да, да си напазаруваш може.......
Ами, то това всъщност е дразнещото, че е толкова арогантна, но пък хубавото е че има и хора, които не биха й цепили басма и биха я изгонили да си ходи, нищо че ходи с лентата "Мис България 2009"...
ъъъ....аз Николов повече няма да го коментирам, че това доникъде няма да доведе, той е "one of a kind" ("едното зърно" де казват старите хора))))).
Ами, то това всъщност е дразнещото, че е толкова арогантна, но пък хубавото е че има и хора, които не биха й цепили басма и биха я изгонили да си ходи, нищо че ходи с лентата "Мис България 2009"...
ъъъ....аз Николов повече няма да го коментирам, че това доникъде няма да доведе, той е "one of a kind" ("едното зърно" де казват старите хора))))).
Why are scientists replacing laboratory rats with lawyers? There are more lawyers than rats. Scientists can become emotionally attached to rats. And there are some things that rats will not do.
- lipstick
- Младши потребител
Много си е хубава новата мис - точно такива трябва да се лансират, а не - Фотошоп и Тунинг.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Хаха ,то като гледам и фотошопа ще е безсилен при новата
- lexy_82
- Младши потребител
Този ли е, ако не дай линк, че ми стана и на мене гот , за Николов ни нампопаднах на клип, в който тя е гост на м. цветков
Господари на ефира - Милен Цветков гони от студиото Антония Петрова - новата мис България 16.03.09г.
или този
Милен Цветков изгони Мис-ка
Искала да стане адвокат - тъкмо за Николов
Телевизионната акула Милен Цветков изгони перничанката Антония Петрова от предаването си „Часът по Нова Телевизия. Въпреки, че е ценител на хубавите жени Цветков изтърпя Антония от Перник само за 5 минути, след което я изгони от студиото си. За нейното участие бяха предвидени най малко 15 минути, разбрахме от човек на шоуто.
Антония е финалистка в конкурса „Мис България 2009г. и отиде в предаването за да се рекламира. С нея участваше още една финалистка Габриела Генчева на 17 години от Варна. Разговорът тръгна добре до момента в който Цветков я попита: Кога България е приета в Европейския съюз?
„Аз съм държала над 100 изпита, но за мен лично е унизително да отговарям на въпроси, каза Антония. Водещият и отговори, че няма нищо унизително в това и, че когато човек е тръгнал в конкурси и отива да участва в шоуто му е нормално да отговаря на въпросите. След като мис-ката от Перник отказа да отговори „Кога България е приета в Европейския съюз? Цветков я изгони с думите: Благодаря Ви, тогава може да напуснете студиото!
-
Djidzafka - Потребител
този трябва да е, аз гледах и предаването даже. М/у другото гледах и предаванията (не всички де) с другите момичета и задават им следния въпрос:
1. какво озн. ДНК
2. какво е НАП
3. как е малко име на човека на който е кръстен гр. Сандански
и още все трудни въпроси...за дете в предучилищна възраст и за миски с N броя бивши УбразУвания
1. какво озн. ДНК
2. какво е НАП
3. как е малко име на човека на който е кръстен гр. Сандански
и още все трудни въпроси...за дете в предучилищна възраст и за миски с N броя бивши УбразУвания
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
Стига де, спрете се!
Прочетох повечето ви постове, в началото се забавлявахте, но вече става гадно.
Момичето, каквото и да е, вече е Мис/ не знам дали има друга страна, така да си оплюва миската /, но някъде тук е времето да се постави и границата.
Не, защото е правно издържано, а просто от чисто човешка гледна точка.
И... не забравяйте, че и тя е наш, бъдещ, колега.
Бъдете снизходителни и толерантни, каквито всъщност сте в другите теми.
Прочетох повечето ви постове, в началото се забавлявахте, но вече става гадно.
Момичето, каквото и да е, вече е Мис/ не знам дали има друга страна, така да си оплюва миската /, но някъде тук е времето да се постави и границата.
Не, защото е правно издържано, а просто от чисто човешка гледна точка.
И... не забравяйте, че и тя е наш, бъдещ, колега.
Бъдете снизходителни и толерантни, каквито всъщност сте в другите теми.
- Гост.
- Старши потребител
от Djidzafka на 02 Апр 2009 06:10 pm
Този ли е, ако не дай линк,
Да, този е !
Поли, в известна степен бих се съгласила с теб! Но покрай цялата свобода на словото, поотпуснахме и ние душите тук, в размисли и страсти ! Дали е колега, ще стане ясно по-натам! Поради ред причини, ... , същите като това, че "народът я е избрал" ! Момичето-колега е ужасяващо арогантна, вероятно и преди това не е била лишена от преекспонираното си самочувствие, но сега, направо чупи рекордите! Каквато и да е...мис, немис, колега, неколега....подобно поведение, мен лично, много ми боцка очите....и така..хайде, че се отплеснах!
-
Който разбира от жени, знае отлично че хубавите не са винаги фотогенични - просто няма как, освен ако не са наистина професионални модели.
Освен това на хубавите съдбата е малко странна - не мога да си представя манекен - съпруга, манекен - майка или манекен - събеседник.
Освен това красотата на жените е дадена, за да привлекат някой адвокат и да се оженят по-сметка, а не за да украсяват подиума - няма лошо, но все пак - няма лошо.
Гражданки, след като използвате адвокати, се омъжвайте за ергените.
Освен това на хубавите съдбата е малко странна - не мога да си представя манекен - съпруга, манекен - майка или манекен - събеседник.
Освен това красотата на жените е дадена, за да привлекат някой адвокат и да се оженят по-сметка, а не за да украсяват подиума - няма лошо, но все пак - няма лошо.
Гражданки, след като използвате адвокати, се омъжвайте за ергените.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Странно, аз съм хубава и едновременно с това фотогенична ,но не съм модел Иване ,има и изключения от правилото (но на теб ли да го казвам хаха ) ..... А ...., между другото ,.......ерген ли си ? Хахахахахахахахахахахахахаха
- lexy_82
- Младши потребител
Радвам се, че агенцията ни влиза в старото си русло !!!!
казвай, айвъне, ерген ли си....хихихихихи, отправено е запитване?
казвай, айвъне, ерген ли си....хихихихихи, отправено е запитване?
-
кокетка е той , сигур го е изпусала някоя от контрол някога....според мен е бивал всякак?!
- miriam
- Потребител
778899 а ти ? Хахахаха
- lexy_82
- Младши потребител
Я направо всички мъже да си кажат За да знам да не се хабя хаха
- lexy_82
- Младши потребител
|
|