- Дата и час: 16 Дек 2024, 06:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
trash
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: спам
Вече констатирам промените настъпили в лекса, и много ми допадна добавените ....
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
Re: Втора фаза на имуществена делбата – въпросчета .
Ние тук само с неимуществени делби се занимаваме...
- vassilev
- Активен потребител
стигам до извода , че с настъпването на нощтта правото на делба , или делбата изобщо като такава в квоти неудържимо чопли като глисти хората, не могат да спят , полудяват ,влизат и пущат тема от по 7-8 точкови въпроса; ако някой не го мързи да види делбените теми с лексикон въпроси в колко часа се пускат
по темата -мойто ползотворие за днес завърши и не се знае утре дали ще започне , или ще го пиша дъждовен,но дано ви възложат жилището , няма се излагате я
по темата -мойто ползотворие за днес завърши и не се знае утре дали ще започне , или ще го пиша дъждовен,но дано ви възложат жилището , няма се излагате я
- miriam
- Потребител
Илф и Петров (това е известна марка водка) имат такъв изказ - но все пак, изчакайте утрото, то идва - 08 - ми април, 09-та от новия милениум.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
тц, не е така ,водка " Илф и Петров" на бутилката пише: "Утрото идва между 3 и 6 , на лакът , с много цигари"
- miriam
- Потребител
Re: Прехвърляне на имот на дете?
Ще помоля модератора да не изтрива горното мнеие на многоликия по простат причина ,че ни е дал квалификация
"Имам предложение : Да оставим САМО глупаците като palimsest , miriam, kpavlova , sunrise , donna , ivan_lawyer poli_g , palimsest , karanedeff или някой от модераторите да поеме делото на viewtopic.php?f=3&t ... cc42287296 и на " доктора " viewtopic.php?f=27&t=35742 безплатно,както и отговорите на персони като bubolin_a , danailkoev , city24 , popo45 и на други подобни боклуци , че нали те обърнаха форума от място за правни дискусии между юристи в благотворително дружество за нахални скръндзи-муфтаджии и за тъпи и елементарни теми на нивото на новак-първокурсник "
Браво колега ,браво на такива като тебе ...вече доста мръсотии видях от колеги , при все и оня нещастен изпълнителен лист в който дори се мъкне и име на адвокат ,за който писах в една друга тема /но там аз се опитах да защитя правата си / , та сега ми дадоха и квалификация глупак ...
Браво на такива платени викачи като тебе І
От цялата работа трябва да ти стане ясно ,че аз няма да престана да бъда ,човек !
"Имам предложение : Да оставим САМО глупаците като palimsest , miriam, kpavlova , sunrise , donna , ivan_lawyer poli_g , palimsest , karanedeff или някой от модераторите да поеме делото на viewtopic.php?f=3&t ... cc42287296 и на " доктора " viewtopic.php?f=27&t=35742 безплатно,както и отговорите на персони като bubolin_a , danailkoev , city24 , popo45 и на други подобни боклуци , че нали те обърнаха форума от място за правни дискусии между юристи в благотворително дружество за нахални скръндзи-муфтаджии и за тъпи и елементарни теми на нивото на новак-първокурсник "
Браво колега ,браво на такива като тебе ...вече доста мръсотии видях от колеги , при все и оня нещастен изпълнителен лист в който дори се мъкне и име на адвокат ,за който писах в една друга тема /но там аз се опитах да защитя правата си / , та сега ми дадоха и квалификация глупак ...
Браво на такива платени викачи като тебе І
От цялата работа трябва да ти стане ясно ,че аз няма да престана да бъда ,човек !
- donna
- Старши потребител
Няма лошо, глупавичка съм си аз, и други са ми го казвали ?От детската градина още.Тогава си викахме глупаци, без да е ясно дали ще бъдем такива като пораснем.И аз като малка, и не толкова деликатна, виках на другарчетата "глупаци".Откакто пораснах, вече не го казвам, поне не преди да ги опозная отблизо На бой и ...на др.работи,явно и на глупост, няма "най-голям", все ще се намери по -голям глупак от тебе .Та: радвам се, че фигурирам в класацията, няма да се боря за първенство
Понякога е по -добре да си само... глупак и нищо повече.
За протокола - нямам ЛС, не ща ЛС, няма да ги чета.Ще отиде зян писането...Пак, ако бях по-малка, бих казала : посещение при общопрактикуващ и направление за специалист.Но, понеже пораснах, не го казвам.Не бива да се дават непотърсени съвети, особено безплатни.Със здраве
Понякога е по -добре да си само... глупак и нищо повече.
За протокола - нямам ЛС, не ща ЛС, няма да ги чета.Ще отиде зян писането...Пак, ако бях по-малка, бих казала : посещение при общопрактикуващ и направление за специалист.Но, понеже пораснах, не го казвам.Не бива да се дават непотърсени съвети, особено безплатни.Със здраве
- kpavlova
- Активен потребител
Чета ви и дона и павлова....и си мисля , че какъвто и да си , понякога си има моменти да се прояви и човещина.
Да речем , тук личи кой от питащите е хронична муфта , търсеща аванта от акъл за да извлече дивидент или да спести хонорар-такива всички ги бъзикаме и посолваме чат пат .
Ама има и хора , които очевидно са на зор-дали заради некомпетентна защита , дали защото споделят че са получили противоречиви съвети до този момент, дали защото са им засегнати сериозни права и интереси., дали други питащи колеги юристи, които се колебаят измежду алтернативи как да постъпят.Е на такива съм склонна доколкото мога да помогна , па макар и без пари.Гледам че и вие постъпвате по подобен начин.
Колкото до Лютко със сигурност неговото спамене и поведение затвърждава и поражда отвращение както в питащите зорлии , така и в четящите колеги. Като се четем взаимно все нещо научаваме , или поне е релакс , забавление. Той е единствения , който е освен безполезен и натрапливо отвратителен като маниер.Не мисля че е глупак да не го разбира. И стигам до извода че просто не е добре. Поведението му е на неовладян психотичен невротик , който като лепне поредния копи пейст билборд хихика доволно до напикаване и трие потни кунки с доволство.
Предпочитам да съм глупава по неговото определение, пред алтернативата да се държа като малоумен папагал създаващ работа единствено на модераторите.
Но в края на краищата той е без значение-нещо е дотолкова важно , колкото внимание му обръщаме.А на него и без това вниманието му е в повечко
Да речем , тук личи кой от питащите е хронична муфта , търсеща аванта от акъл за да извлече дивидент или да спести хонорар-такива всички ги бъзикаме и посолваме чат пат .
Ама има и хора , които очевидно са на зор-дали заради некомпетентна защита , дали защото споделят че са получили противоречиви съвети до този момент, дали защото са им засегнати сериозни права и интереси., дали други питащи колеги юристи, които се колебаят измежду алтернативи как да постъпят.Е на такива съм склонна доколкото мога да помогна , па макар и без пари.Гледам че и вие постъпвате по подобен начин.
Колкото до Лютко със сигурност неговото спамене и поведение затвърждава и поражда отвращение както в питащите зорлии , така и в четящите колеги. Като се четем взаимно все нещо научаваме , или поне е релакс , забавление. Той е единствения , който е освен безполезен и натрапливо отвратителен като маниер.Не мисля че е глупак да не го разбира. И стигам до извода че просто не е добре. Поведението му е на неовладян психотичен невротик , който като лепне поредния копи пейст билборд хихика доволно до напикаване и трие потни кунки с доволство.
Предпочитам да съм глупава по неговото определение, пред алтернативата да се държа като малоумен папагал създаващ работа единствено на модераторите.
Но в края на краищата той е без значение-нещо е дотолкова важно , колкото внимание му обръщаме.А на него и без това вниманието му е в повечко
- miriam
- Потребител
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
-
karanedeff - Активен потребител
Re: Промяна на фамилно име след сключен брак в UK
poli_g написа::roll: Подвеждат ви...
нейсе, за друго съм в тази тема- имам питане: не ме вълнува де сте/ не ви четох цялата житейска история/ но ме впечатли друго- толкова запетаи, удивителни и въпросителни/ ама запетаите най- ме впечатлиха/- да прощавате, но в коя държава ги ползват толкоз много в изреченията? Интересно ми е- не друго.
В нито една държава не ги ползват по този начин. Просто аз ги използвам, може да се каже неволно. Просто прекалено бях конценрирана в съдържанието на темата, и не толкова в правописа. Приемам критиката.
"Винаги има трети начин и той не е комбинация от другите два, а нов и съвсем различен."
Дейвид Карадайн
Дейвид Карадайн
-
daniela2008 - Младши потребител
Re: правоспособен ли е водача?
този казус май се оказа доста труден за "спецовете" ?
май сам объркал форума?
тук май се използват изрази ,които и "високо"компетентните автори тук трудно могат да обяснят какво означават
ДЕРЗАЙТЕ!!!!!
май сам объркал форума?
тук май се използват изрази ,които и "високо"компетентните автори тук трудно могат да обяснят какво означават
ДЕРЗАЙТЕ!!!!!
- iv_an_73
- Нов потребител
Re: Как се регистрира еднолична фирма в Германия/Англия
vatconsult написа:Тук в тази стая явно няма какво да се научи.
Във фризьорския салон на раздумка можете да научите доста повече !
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Честито Возкресение!
Аре да се борме, с Яйца да се колиме
-
Melly - Старши потребител
ха-ха-ха-ха-хааааааааааааааааааа!!!
...................... ха-ха-ха-хааааааааааааааааа
Последна промяна Melly на 20 Апр 2009, 14:47, променена общо 2 пъти
-
Melly - Старши потребител
Ти пък като ги заразмяташ тези картинки в сложни форматировки ... кажи направо какво имаш предвид - с думи го обясни. Някои нямат нет за изстрелване на совалки, нито пък са толкова хай-лайн ...
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
Сатире! Да не си помисли някой друг, че него споменувам с кафето сутрин .
-
|
|