![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Не може ли този въпрос да влезе като текст от клауза в предбрачния договор.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
kalahan2008 написа:poli_g написа:Щото всички забравяме, че прекален светец и богу не е драг...
"Чули сте, че е било казано: "Не прелюбодействувай".
Но Аз ви казвам, че всеки, който гледа жена, за да я пожелае, вече е прелюбодействувал с нея в сърцето си."
(Матей 5:27-28)
A така , пък аз си мислех ,че съм праведен , пък то , ами то така и така явно ще се ходи в пъкъла , я да се разпищоля....
kalahan2008 написа::D Той Господ си знае кой му е драг и кой не...Моята съвест е чиста, за вашата не знам
![]()
А виртуалната изневяра и на мен ми се вижда малко пресиленаНо щом половинката е тръгнала в тази посока, значи е на една крачка от "реалната" изневяра. Виждал съм подобни случаи.
donna написа:Я да те питам в ония тема Адвокати бойкотират Тачева ? !, колко пари плати нещастния взискател за ВЛ ,че да оценят вещите без пазарна стойност - леген и килим и прасето ,и ако ти е чиста съвестта що го направи.Голяма фалба беше там колко си човечен .Та по същата логика и съвестта ти по отношение на поставения тук в тая тема въпрос
donna написа:Брях къв светец , като че ли го питам съвестта му чиста ли е или не е чиста .Не го питам ,той сам се натиска ,извода е ...че който твърди ,че е със чиста съвест ,то в действителност не е![]()
![]()
![]()
![]()
kalahan2008 написа::D Той Господ си знае кой му е драг и кой не...Моята съвест е чиста, за вашата не знам
![]()
А виртуалната изневяра и на мен ми се вижда малко пресиленаНо щом половинката е тръгнала в тази посока, значи е на една крачка от "реалната" изневяра. Виждал съм подобни случаи.
donna написа::mrgreen:![]()
Аз закона съм го чела ,ама нещо не ми се връзва с нормалната локига
![]()
![]()
![]()
donna написа:Легена ми е интересен -пласмасовите нови тука са по 3 лв , металните около 10 лв , та колко струва един леген при тебе ,че да дойдем да си купими и да наддаваме .Ей да не си го писал 1000лв , само не ми казвай ,че ходиш по домашни потреби да сравняваш цени и оценяваш легениЗа прасето забрави , не е минало на ветеринарен преглед , така ,че няма кандидати
![]()
![]()
особенно при тоя свински грип
![]()
donna написа:За прасето забрави , не е минало на ветеринарен преглед , така ,че няма кандидати![]()
![]()
особенно при тоя свински грип
kalahan2008 написа: Да зна'ш, имаше и жапанки....
bebitor написа:kalahan2008 написа: Да зна'ш, имаше и жапанки....
Е, това вече е нещо ново. Можеш да ги пласираш в някоя лаборатория, да си тестват лекарствата за гъбички![]()
![]()
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта