![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Вие си направете равносметката КАКВО всъщност не е наред в БГ......
|
|
... когато прокурорът не се е доверил на преценката й и не е прибрал бащата, преди да стане циркът.
plamen_penev написа:Яд ме е на мене си, че ви реагирам neprofesionalist!... когато прокурорът не се е доверил на преценката й и не е прибрал бащата, преди да стане циркът.
Пак не сте в час! Бащата не е възпрепятствал изпълнението на СР и прокурорът е нямал правно основание да го задържа. Бащата се намеси едва когато бясната рускиня, с неясно правно участие в скандала (не майката!) започна да насилва децата му. Припомням, че след това полицаите се нахвърлиха върху него...
Защо ли се хабя Есхиле!
atanasovv написа:С учудване констатирам, че мненията на cocose еволюират!?
Естествено, че съм длъжен да поздравя колегата Пенев!
Уважаема cocose, несъвършенствата на законовата процедура пораждат мигновено тази асоциация:http://www.youtube.com/watch?gl=GB&hl=en-GB&v=_qWNisU7UlQ
Аз така го почувствах , гледайки репортажа за двете деца от Асеновград. Разбира се, че не е нормално едно дете да извика " Помощ " и българските полицаи да са безучастни!? За да изглежда така тази процедура, значи не е съвършена....
И нека противниците на дадената гласност да замълчат! Ролята на " четвъртата власт " в едно гражданско общество е от голямо значение! Нека има повече журналисти като уважавания от мен Мартин Карбовски!
atanasovv каза:
За да изглежда така тази процедура, значи не е съвършена....
cocose написа: Вземи си свали шапката, и изчети мнооооого внимателно как хората три пъти са се опитвали да вземата децата, и как и трите пъти ония, в присъствието на съседи и телевизия!!!!, ПОВТАРЯМ, ТЕЛЕВИЗИЯ, която снима, кадрите даже са пуснати в интернет........СХВАНА ЛИ ВЕ ИЛИ ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ КАТО НА ..........
КОЙ булкан херо демонстрира безпрепятстване на предаването на децата като се е обградил със ТЕЛЕВИЗИЯ СЪСЕДИ РОДА, и тем подобна паплач, КОЙ!!!!!!
И ти ли....вуте????
cocose написа:При нормална процедура, НИКОГА не би се стигнало дотам въобще да се допусне каквато и да е телевизия, съседи, рода, РОДИТЕЛИ дори, които да възпрепятстват връщането на полските деца. Но понеже в БГ закони има, но не и законност, аз на нейно място бих наел мутри да го пребият от бой, да си взема децата, и да се върна в Полша, а по нататък, каквото съдът каже.
А да, не съм жена, мъж съм![]()
Спорите дали бащата отвел деца законно или незаконно, ми то си пише защо е незаконно, всичко си пише!!!
Нали ви постнах цялото решение, защо господа не го коментирате?
... но въпреки всичко подлагаш под съмнение факти и решения описани в делото
"....ТЕЗИ деца са родени в Полша,
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта