- Дата и час: 16 Дек 2024, 04:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
trash
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Видеозапис-доказателство!
[quote="poli_g"]197 касае възлагане на експертиза... Но с теб изобщо няма да комуникирам, че днес съм люта, а ти подаваш само ниски топки!
Много форумци са те сложили в списъка с врагове. Аз те махнах от списъка с приятели, защото не умееш да диалогираш с нужните аргументи. Че си малко люта, аз го знам, но твоята лютливост е повече, струва ми се, опърничавост.
Всяка експертиза може да се произнесе върху предоставените и материали. Няма ограничения за конкретния материал "видеозапис" В наказателното право е по-конкретно дефинирано дзопускането на видеозапис, което не означава, че трябва да се изключи експертиза на видеозапис в гражданския процес по реда на чл.197 от ГПК.Дай сега обратния аргумент, давай.
Много форумци са те сложили в списъка с врагове. Аз те махнах от списъка с приятели, защото не умееш да диалогираш с нужните аргументи. Че си малко люта, аз го знам, но твоята лютливост е повече, струва ми се, опърничавост.
Всяка експертиза може да се произнесе върху предоставените и материали. Няма ограничения за конкретния материал "видеозапис" В наказателното право е по-конкретно дефинирано дзопускането на видеозапис, което не означава, че трябва да се изключи експертиза на видеозапис в гражданския процес по реда на чл.197 от ГПК.Дай сега обратния аргумент, давай.
- Imperator
- Потребител
Imperator написа:Много форумци са те сложили в списъка с врагове. Аз те махнах от списъка с приятели, защото не умееш да диалогираш с нужните аргументи.
По-добре умен враг, отколкото глупав приятел. (из Адигейски пословици и поговорки)
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
Права си! По-добре роб на мъдрец отколкото цар над глупаци. Дано Бойко приеме да е Председател на Народното Събрание.От сега му казвам СМЕЛО!!
- Imperator
- Потребител
poli_g написа::roll: Не ми цитирай постовете!
И в бъдеще не се обръщай към мен- без значение повода.
А и ти не се мъчи да вразумяваш един папардак като мен.
- Imperator
- Потребител
Imperator написа:Права си! По-добре роб на мъдрец отколкото цар над глупаци. Дано Бойко приеме да е Председател на Народното Събрание.От сега му казвам СМЕЛО!!
Eй, самозванец, слизай бързо от трона и сдавай всичкия реквизит в гардеробната.
Бойко може да стане председател на 41-то народно събрание колкото аз или ти.
Баси от къде изпълзяхте все такива захлупковци
-
Standbay - Потребител
Standbuy!
А защо ще му трябва на Бойко да оглави едно правителство, на което на всеки шест месеца ще му искат оставката. Че какво порочно има в това да е председател на НС; сега той е нещо подобно само че на по-малко хора-кмет е. А туй за захлупковците, какво ще да бъде, я ме светни повечко.
А защо ще му трябва на Бойко да оглави едно правителство, на което на всеки шест месеца ще му искат оставката. Че какво порочно има в това да е председател на НС; сега той е нещо подобно само че на по-малко хора-кмет е. А туй за захлупковците, какво ще да бъде, я ме светни повечко.
- Imperator
- Потребител
poli_g написа:http://vbox7.com/play:47ed9552 пълно, пълно...
Прати фолма на Snadbuy за да му светне, че НИКЪДЕ не съм казвал, че Бойко може да стане председател на 41 народно събрание, а че може да стане председател на Народното Събрание.Той думата смело не му е позната и за това му кажи, че не става шофьор от него. Явно се вижда, че в една Индия се шофира по различни допирателни и криво-прави.Прати му, прати му филма.
- Imperator
- Потребител
Драги УЧЕНИЦИ,
Звънецът удари, време е за обедна почивка. Има една новина. Днес ще се снима филм за Манчестър-Юнайтед, който води вече 11 дела за промяна на името си. Каня всички Вас да присъствате на малката дискусия след което ще Ви почерпа по изключение с по едно хубаво винце. От избата на Карайсен.Наздраве!
Звънецът удари, време е за обедна почивка. Има една новина. Днес ще се снима филм за Манчестър-Юнайтед, който води вече 11 дела за промяна на името си. Каня всички Вас да присъствате на малката дискусия след което ще Ви почерпа по изключение с по едно хубаво винце. От избата на Карайсен.Наздраве!
- Imperator
- Потребител
-
satir - Активен потребител
Re: Любими думички от " наше село"
Любими думички от " наше село"
Мнение от satir на 25 Юли 2009 08:38 pm
споделете вашите такива...
големшко – малко по-голямо от нормалното, големичко
пълнети чушки – проста работа... пълнени чушки
теена- липса на гмеж празнота, свободно пространство
обиварявам бургани- това всеки го знае, стерилизиране на зимнина в буркани
фръфорна- пъргава, неуморна, върши много за малко време
приоданци- дошли от друго място
ширина- мегдан, площад, форум
Ужасно съжалявам...,
Нямам село
-
Melly - Старши потребител
Re: Получаване на издръжка
Може ли латиносериала да се излъчва по друг канал
Все пак това е правен форум
Все пак това е правен форум
-
естествено че може ,точно защото е ПРАВЕН форум хората се обрщат за помощ ,не че някои иска да седне и да си уплатнява времето през ноща,ако можеш помогни, ако ли не не се подиграваи ..............
- erikaani1
- Младши потребител
Олееееееее,
Започна се.... Нова серия от сериала, епизод 20003.
Къде сте Модове, къде сте - качиха ви се на главата.
Започна се.... Нова серия от сериала, епизод 20003.
Къде сте Модове, къде сте - качиха ви се на главата.
-
много се превземаш
- erikaani1
- Младши потребител
erikaani1 написа:много се превземаш
Не те виждам на първия ред.
-
,ще ти е трудно да ме видиш от толкова високо,...................................
- erikaani1
- Младши потребител
нея бях чувала ,преди много ми харесва
- erikaani1
- Младши потребител
-
satir - Активен потребител
Re: спам
satir написа:спам
Сатире, уникален си бееееее, стана Излиза. Много благодаря. Чакай тука да те спамЦуна, пък съм те поздравила с блусче в уин-а.
- Гост
|
|