начало

Посредникът в потребителското кредитиране и опасните празноти в ЗПК Посредникът в потребителското кредитиране и опасните празноти в ЗПК

Дипломите на всички юристи са невалидни

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Дипломите на всички юристи са невалидни

Мнениеот bebitor » 06 Юли 2009, 20:55

Олеле, не съм очаквала да бъда чак толкова полезна... То упътването беше предназначено само за автора на темата, че негово императорско величество посегна на дипломата ми :lol: :lol: :lol:
Изображение
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот Imperator » 06 Юли 2009, 21:07

ВАСИЛ!
Има, ама ти поставяш ребром въпроса за ...те си го ризбират. Как Иван Костов можа да преведе на по-разбираем език онова, което съм писал за димломите, а тия като Поли, Фани, някакъв си милиционер-инспектор не успяха. Може би само на Революшъна му светна, но днес се е покрил нейде или мълчи многомъдренно. На всички им пиша Слаб(2) по ИБДП. Бас държа, че професор д-р ТОКУШЕВ и той ще им пише двойка, макар и с малко недомлъвки, иначе си е баш факирът на двойките.
Imperator
Потребител

Мнениеот Imperator » 06 Юли 2009, 21:09

bebitor написа:Олеле, не съм очаквала да бъда чак толкова полезна... То упътването беше предназначено само за автора на темата, че негово императорско величество посегна на дипломата ми :lol: :lol: :lol:
Изображение

Не съм ти нинакво императорско величие, както и ти не си името на пощенската си кутия. Тази интернет диплома не е за юрист, а за съвсем друго.Я дай малко повече сметлина за какво е.
Imperator
Потребител

Мнениеот bebitor » 06 Юли 2009, 21:26

Я кажи, ти с проф. Токушев колко пъти се срещна??? :lol: :lol: :lol: Че и занаята му открадна :lol:
Последна промяна bebitor на 06 Юли 2009, 21:28, променена общо 1 път
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот system » 06 Юли 2009, 21:26

Imperator написа: На всички им пиша Слаб(2) по ИБДП. Бас държа, че професор д-р ТОКУШЕВ и той ще им пише двойка, макар и с малко недомлъвки, иначе си е баш факирът на двойките.

Винаги съм подозирал, че съм много прост ... и че преди 18 години Токушев ми писа шестицата по милост :oops: Добре че Imperator ме осветли за истинските ми способности. Стигнах до нирвана ... благодарение на Ваше императорско величество :roll:
Между другото, на въпроса, поставен от bebitor: как минахте при Токушев, Ваше императорско величество (разкажете за всеки път поотделно, можем да ги направим отделни теми :wink: )
system
Активен потребител

Мнениеот razli4na » 06 Юли 2009, 21:37

Ох, недейте, колеги, че вместо на нашия човек, на професора ще му излезе име ДОГУШЕВ!
razli4na
Активен потребител

Мнениеот miriam » 06 Юли 2009, 21:48

колеги, някой ще каже ли защо не ми важи четворката при токушев?!
василевсът защо устройва аутодафе на тапиите , питам?! :mrgreen:
боже, време е за море , народът го напече яко
miriam
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 06 Юли 2009, 21:52

Той Революшън показа на Императора кво значи диплома. Вж. темата в раздел Търговско право относно питане за ЕТ.

Революшън, тъй като само аз раздавам титлата "Лорд", тази вечер официално те обявявам за Лорд, т.е. Лорд Революшън.

Кандидати за титлата Лорд към този момент: system.

Женският вариант на титлата е "Милейди".

Нейн носител засега е kpavlova.

Кандидати към момента: poli_g
advokat__nikolov

Мнениеот system » 06 Юли 2009, 21:58

advokat__nikolov написа:Той Революшън показа на Императора кво значи диплома. Вж. темата в раздел Търговско право относно питане за ЕТ.

Революшън, тъй като само аз раздавам титлата "Лорд", тази вечер официално те обявявам за Лорд, т.е. Лорд Революшън.

Кандидати за титлата Лорд към този момент: system.

Женският вариант на титлата е "Милейди".

Нейн носител засега е kpavlova.

Кандидати към момента: poli_g

Аз - Лорд ? :shock: :shock: :shock: Само това не !!!!!
Николов, имай милост, човече ! Какво искаш от мен ? Аз съм от село, без благороден произход, типичен треторазреден сноб. Не ме навирай във висшето общество - предпочитам си моята кочина. :wink:
Знаеш ли приказката за магарето, дето живяло в златен обор, но пак искало да се търкаля в прахоляка и да пасе тръни ?
Така че - оттеглям си кандидатурата :mrgreen:
system
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 06 Юли 2009, 22:13

Титлата се дава за изключителна юридическа подготовка.

Пример, Върховните съдии са Лордове, в преносен смисъл, по правноорганизационната си форма. Със самото постъпване в Съда придобиват титлата.
advokat__nikolov

Мнениеот 778899 » 06 Юли 2009, 22:24

абе, джанъм, сЯ...не стана ясно....вАжат ли дипломите или не?!? :wink: :lol:

тук вече титулуват... :P ... по право! :wink:
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот Imperator » 06 Юли 2009, 22:33

system написа:
Imperator написа: На всички им пиша Слаб(2) по ИБДП. Бас държа, че професор д-р ТОКУШЕВ и той ще им пише двойка, макар и с малко недомлъвки, иначе си е баш факирът на двойките.

Винаги съм подозирал, че съм много прост ... и че преди 18 години Токушев ми писа шестицата по милост :oops: Добре че Imperator ме осветли за истинските ми способности. Стигнах до нирвана ... благодарение на Ваше императорско величество :roll:
Между другото, на въпроса, поставен от bebitor: как минахте при Токушев, Ваше императорско величество (разкажете за всеки път поотделно, можем да ги направим отделни теми :wink: )

System,
Ще ти дам аз на тебе императорско величество. Много четкаш пощите...що забравяте, че това е пощенската ми кутия. Щом сме в LEX.bg, защо да нямаме и нещо римско, а? Май те е яд за името на кутията ми. Продавам я. Колко даваш?
Imperator
Потребител

Мнениеот bebitor » 06 Юли 2009, 22:54

А, не така, Ваше императорско величество! Кой знае колко благословии си събрал в пощенската си кутия, че сега на търг да я разиграваш. :roll:
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот system » 06 Юли 2009, 23:01

advokat__nikolov написа:Титлата се дава за изключителна юридическа подготовка.

Абе маани тая работа :evil: "изключителна" :? . Тук сме се събрали да обменяме мнения, опит, да се забавляваме и да си оправяме настроението. А не да си ги мерим ... тъй де :wink: . И ако искаш да знаеш, некоректен си към колегите. Мога да ти изброя (неизчерпателно) поне 10 участника във форума, които са не на стъпала, а на етажи над мен по качества. Не преувеличавам, не се превземам и не се подмазвам.
Между другото, ти също не си за подценяване, макар и да си още студент. Само не се възгордявай.
И учи езици, че иначе форумно ще дърпаме уши :wink:
Imperator написа:
System,
Ще ти дам аз на тебе императорско величество. Много четкаш пощите...що забравяте, че това е пощенската ми кутия. Щом сме в LEX.bg, защо да нямаме и нещо римско, а? Май те е яд за името на кутията ми. Продавам я. Колко даваш?

Човече, къде ти е чувството за хумор ? Не разваляй вкуса на бирата ми. Все пак още празнуваме - господин Доган се ... хайде да не казвам какво :mrgreen:
system
Активен потребител

Мнениеот Imperator » 06 Юли 2009, 23:25

System,
Един път съм имал само повод в живота си да се възгордея.Беше през 1986г., когато представихме един устав до комисията за Защита на Обществените Интереси и Правата на Гражданите при 9-то народно събрание. Дали устава на Правната комисия при БАН, които се изказали, че сме ударили уставите на БКП в земята. И толкоз. Сега, моля те, виж какъв въпрос зададох на Standbuy. Дали е порочно Бойко да стане председател на Народното Събрание.Понеже съм бил захлупко, аз му зададох веднага въпроса по чл.95 от НК. И май, че е нужно онова там, че да се оправим.Четири години ще са достатъчно, така мисля. То какво ще кажеш на Стендбай.
Imperator
Потребител

Мнениеот Imperator » 06 Юли 2009, 23:55

razli4na написа:Ох, недейте, колеги, че вместо на нашия човек, на професора ще му излезе име ДОГУШЕВ!

РАЗЛИЧНА,
На млади години бях Догушев...
Imperator
Потребител

Мнениеот Melly » 07 Юли 2009, 00:59

Гледам... и не вярвам на ушите си. :D
А бе, колеги, тоя отворко бил се регнал във форумО в далечната 2001 :roll: :roll: :roll: и забелезАхте ли каква "творческа зрялост" го друса, чак да не повЕрва човек на туй явление. :roll:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот DEKAH » 07 Юли 2009, 11:23

Борисов няма да става председател на Народното събрание а ПРЕМИЕР на Република България, уважаеми Императоре.
През 86-та година каквото и да сте писали няма никакво значение. Повечето от нас знаят точно какво се пишеше по време на комунизма и кой просперираше.

Последно, не разбрах дали дипломата ми е оригинална или е менте. Мисля да отида до мин. на правосъдието и да проверя. Последно като ми я гледаха там ми казаха, че е абсолютно читава.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

п.п. Честито за новата титла на колегата system. Уважаеми колега, приемате ли благородници, които да Ви служат вярно?
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот Imperator » 09 Юли 2009, 00:16

Драги ми ДАКАНЕ,
Аз дотолкова просперирах през ония 45 години, че ме изритаха от работа три седмици преди 10.11.1989 г. за писанията ми...това първо. Не съм император, обиждаш кутията ми като я превъзнасяш, това вмторо.
Дали Бойко може да стане председател на Народното Събрание, аз казвам че може, но риторично попитах Стенбая, дали е порочно по смисъла на чл.95 от НК.
Драги Ми ДЕКАН,
Четете пъвърхностно, защо не обърнахте внимание на думичката "УЧЕНИЦИ" при моя извод за същността на станалото на 05 юли 2009 г.?? Две въпросителни, драги ми другарю Декан.
Imperator
Потребител

Мнениеот hidden » 09 Юли 2009, 08:28

Дипломите на почти всички юристи от последните 10-на години са невалидни, но по други причини. По Закона за висшето образование семестриален изпит може да провежда само хонорован преподавател. Въпреки това масова практика е семестриални изпити да се провеждат от асистенти, а преподавателите само подписват оценките. Поради това дипломите наистина са невалидни, но не само на юристите, защото това е масова практика във висшето образование по принцип.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии