начало

Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева

Дипломите на всички юристи са невалидни

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Дипломите на всички юристи са невалидни

Мнениеот Imperator » 09 Юли 2009, 08:43

Hidden,
Тук контекстът е съвсем друг. Внимавай, че ще те погнат, че искаш да им анулират дипломите.Аз пиша за съвсем друго и то по смисъл е, че юристите нямат висока политическа култура. И че четат повърхностно, че цитират неправилно и прочее.
Imperator
Потребител

Мнениеот hidden » 09 Юли 2009, 08:57

Съгласен съм само отчасти! Не всички юристи са такива, има много добри професионалисти!
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот Imperator » 09 Юли 2009, 09:03

Добре, кажи тогава, какво съм имал предвид, като съм споменал УЧЕНИЦИ. На това никой не обърна внимание, и почнаха да ме хулят, а една дамичка даже подреди невежеството си в стихотворна форма тук по Форума, като се осмели да се изгаври също така и с ИБДП, изпит, без който не се минава във втори курс. В заключение и като подсказване, и професионалитете не четат ДВ от 1937 г.!
Imperator
Потребител

Мнениеот REVOLUTION » 09 Юли 2009, 09:07

Imperator написа:Hidden,
Тук контекстът е съвсем друг. Внимавай, че ще те погнат, че искаш да им анулират дипломите.Аз пиша за съвсем друго и то по смисъл е, че юристите нямат висока политическа култура. И че четат повърхностно, че цитират неправилно и прочее.

Аз си признавам , че не мога да направя някакъв блестящ анализ на резултатите на изборите и затова като ученик сядам на първия чин , приготвям си тетрадка , в която да си водя записки и с нетърпение очаквам политическия анализ на Император!............Моля за тишиина в класната стая! :mrgreen: :?: :idea: :arrow:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот Imperator » 09 Юли 2009, 09:39

Уважаеми УЧЕНИЦИ и най-вече онзи с тетрадката. Който от Вас донесе утре ДВ от 1937 г. ще получи петица.
Imperator
Потребител

Мнениеот REVOLUTION » 09 Юли 2009, 09:42

Imperator написа:Уважаеми УЧЕНИЦИ и най-вече онзи с тетрадката. Който от Вас донесе утре ДВ от 1937 г. ще получи петица.

Господине , не разбирам този анализ , може ли да обясните по-подробно? :mrgreen:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот system » 09 Юли 2009, 10:22

Imperator написа:Уважаеми УЧЕНИЦИ и най-вече онзи с тетрадката. Който от Вас донесе утре ДВ от 1937 г. ще получи петица.

Кой брой Ви интересува ? В нашия съд се пази ДВ от доста отдавна. А и библиотеката е наблизо ...
system
Активен потребител

Мнениеот Imperator » 09 Юли 2009, 14:17

Драги УЧИНИЦИ,
Фактът, че питатекой точно брой да донесете вече намалява оценката Ви с единица. А ако от библиотеката или от Вашия съд ми донесете брой 1 на ДВ от 1979 г., ще Ви пиша ведната срочната оценка с какъвто знак си пожелаете, масимолно 20/20 а ла фрасез.
Imperator
Потребител

Мнениеот Imperator » 09 Юли 2009, 14:18

Пардон, сгреших... 1879 не 1979 г.
Imperator
Потребител

Мнениеот Julyan » 09 Юли 2009, 14:57

Imperator написа:Hidden,

Какво общо има това с валидността на дипломите?
А какви са критериите и скалата за оценка на "политическата култура", кой е оценяващият по този "предмет"?
Julyan
Потребител

Мнениеот genius75 » 09 Юли 2009, 15:34

Чета, чета цели три старници .............
И си мисля.
А бе, вий луди ли сте, бе ?!?!
Абдали! Няма ли с кво да си чешете езиците.
Хихихи.
Да ви кажа с кво да си напълните устите и
да млъкнете......... :lol:
genius75
Потребител

Мнениеот Imperator » 09 Юли 2009, 22:32

Костов е рядко прав.Но когато е прав е много много прав.
За български политик това е мого добра бележка-5(шестици [color=#FFFF80]няма[/color]). http://www.segabg.com/online/new/articl ... id=0000138

Това е от вестник "СЕГА"
Imperator
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии