начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

trash

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: спам

Мнениеот Melly » 31 Май 2009, 10:57

Агенция "НА ФОКУС" предупреждава!
Темата viewtopic.php?f=6&t=36303 :shock: е попаднала в силно "сеизмична" зона.
Поради безконтролното проявление на явлението "Роксана-Беа999-19000" се наблюдава спокойна евакуация на форумците. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Земните" трусове продължават... с повече от един епицентър. :idea:

viewtopic.php?f=6&t=36401 :shock:
viewtopic.php?f=14&t=36363 :shock:
Аватар
Melly
Старши потребител

Re: - малко смях........

Мнениеот Melly » 09 Юни 2009, 09:38

:D хабер съм нямала , че всеки към когото адресирам ръчливи слова всъщност е модератор....
брях мама му , ама късно ми е да се променям , па и като гледам толкоз списък-явно в лекса се предполага, че пишат само /предимно/ кретени с нужди от коригиране и надзор и поради горното всъщност съм радостна. Милиони вожд , единици индианец :mrgreen:
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Гост » 09 Юни 2009, 11:15

" ... пишат предимно кретени с нужди...", определено ми харесва, особено в последните няколко години, браво на miriam за този пост. :)
Последна промяна cruel_la на 10 Юни 2009, 11:43, променена общо 1 път
Гост

Мнениеот Melly » 09 Юни 2009, 11:25

.... се предполага....
:D
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Гост » 09 Юни 2009, 11:35

"Времето решава всяко съмнение" - е стара поговорка. :)
Гост

Мнениеот Melly » 09 Юни 2009, 14:01

"Времето решава всяко съмнение" - е стара поговорка. :)

Обичам си ги аз поговорките, много мъдрост има в тях.... :wink:
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот riyva_evro » 09 Юни 2009, 15:15

Днес е 9 юни, помните ли какво се е случило на този ден, известен в историята на БГ като деветоюнския преврат? Ако трябва да съм честен съм позабравил и без помощта на ГУГЪЛА щеше да ми е трудно да си спомня какво е станало в далечната 1923 г.
riyva_evro
Потребител

Мнениеот diaida » 09 Юни 2009, 19:07

Днес и Патокът Доналд става на 75 години Изображение :lol: :lol: :lol: Остаря, клетника!

Макар годините да не му личат, Доналд всъщност се появява за пръв път именно на тази дата през 1934 г. в късометражното филмче The Wise Little Hen (Мъдрата малка кокошка). http://www.youtube.com/watch?v=A5dowCyaP7I
През 1947 г. се появява и неприлично богатият, но и безбожно стиснат Чичо Скрудж и неговият всеизвестен девиз: "По-добре богат и здрав, отколкото беден и болен".
Доналд всъщност е много мил и винаги има добри намерения, които обаче често минават на заден план, изместени от недотам благородни каузи. За своите 75 години е сменил стотици професии, като нито една не му се отдава особено, и винаги е без пукната стотинка в джоба. Изображение е, :lol: :lol: :lol: ето, веднага се разсърди, че така говоря за него! :lol: :lol:

Та, ЧРД и на дядо, Доналд ! :D
Изображение
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Re: Имам ли право да наследя бездетната си леля

Мнениеот Melly » 12 Юни 2009, 19:27

Вече ми е все тая .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 02 Юли 2009, 14:39

Та местя музикалното си мнение от музикалната тема winamp по заръка на модераторите.

За меломаните никога не е достатъчно най-доброто.

Такива, като мен, които, ако не вземат шестчасова доза музика дневно стават неконтролируеми и нервни.

Та, ако искате да чуете музиката така както и не сте и сънували направете една разходка до "Германос" и закупете Божествения WALKMAN Phone 995 (W995) by Sony Ericsson.

walkman 4.0

слушалки HPM 88 с невероятния DNC control, т.е. по Ваше желание заглушавате 80 % от външния шум, може и за тапи да ги ползвате, даже с бор машина да работи някой до вас няма да я чувате и ще спите спокойно. А когото пуснете музика от walkman плеера заедно с DNC контролът, ще чуете нещо нечувано и несънувано. Дълбокият бас и невероятно качествения звук на Walkman ще обърне представите за музиката.

Телефонът е снабден с уникалната функция Track ID, т.е. телефонът разпознава името на песента от всички музикални източници. Например, стоите в заведение и чувате някаква песен, която звучи в заведението, харесва ви, но не знаете как се казва. Пускате Track ID, и за секунди имате името на песента+инфо за изпълнителя. Телефонът разполага и с WI-FI, така че ще я дръпнете веднага от нета безплатно. И то много бързо, защото W995, разполага с Turbo EDGE и развива скорост 228 kb/s

Walkman притежава и функцията SensMe, която подбира музиката според настроението ви.

Разполагате и с 8.1 мегапикселова камера със светкавица, автофокус, сталибизатор на изображението, функцията разпознаване на лица, т.е. снима при усмивка от страна на снимания.

Разполагате и с Акселеометър, т.е. въртенето на телефона се въртят и снимките. Walkman притежава Photoshop и цифров зуум.

Имате и GPS and AGPS, т.е. щраквате една снимка и веднага получавате инфо къде се намирате и как да се приберете, ако сте се изгубили.

Walkman е оборудван с 2.6 инча OLED дисплей и Shake control, с едно движение сменяте песента.

Walkman phone 995

Всяка прилика с реклама е случайна. Хубавото трябва да се представи
Последна промяна advokat__nikolov на 02 Юли 2009, 14:50, променена общо 1 път
advokat__nikolov

Мнениеот 778899 » 02 Юли 2009, 14:49

:lol: :lol: :lol: да ти имам проблемите, николов....

аз се чудя как по-бързо да дойде август, че морето.....ах, моретоооо :D :wink: ...ти.... :P телефони, та телефони.... :lol:
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 02 Юли 2009, 14:58

Без Walkman не тръгвам никъде. :D

Та любимото ми хоби са мобилните комуникации. Цяла енциклопедия съм, каквото и да е от мобилния свят.

Даже сега пиша от своя Walkman, и се наслаждавам на музиката с невероятно качество.
advokat__nikolov

Мнениеот 778899 » 02 Юли 2009, 15:02

Жив и здрав да си!!!!!! :D :D :D

радвай му се на живота, момко.... с това, което те радва в него!!!! :D :wink:
...щото, той си е достатъчно красив.... :P :P :P !!!!!!!!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот ianeva » 02 Юли 2009, 15:10

Николов, не съм мислела, обаче дойде момента да науча нещо от теб :) Впечатлена съм от презентацията ти, съвсем честно, макар че, как да ти кажа ... Има два вида телефони - едните свързват хората, другите ... са просто уолкмени.
И не казваш каква музика слушаш по минимум 6 часа на ден. :)
п.п. И да не забравя - имаш някаква тема в Общи, ще почваш да учиш немски - адмирирам идеята, но докато това се случи, да вземеш да си оправиш поста - в немския език съществителните имена се изписват с главна буква - Аufbau е правилното и този термин, касаещ вината също е неправилен. Падежи не съм проверявала, но фрапантно си обезобразил заглавието на научен труд, вземи си бележка :D , докато слушаш музика. Иначе какъв Anwalt ще ставаш? :)
едит: И като пускаш пост в Ампа, що не го пусна примерно с ето това накрая
AC/DC - Rock 'n' Roll Ain't Noise Pollution, щото темата е музикална все пак, а и подозирам, че лошите модове :lol: нямаше да имат чак толкова против ...
От чалга до чалга разликата е огромна и, Слава Богу, аз нямам идея каква е
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 02 Юли 2009, 15:31

Янева, слушам най-разнообразна музика без чалга. Обичам Браян Адамс, Dire Straits (ох как звучи на walkman-a), Eross Ramazzoti, Eruption, Bony M, Smokie и др. В момента слушам летните парчета на 1994.

Мисля, както, прочете да специализирам една година в Берлин при учениците на проф. Коолрауш. Да, Autbau е. Имам две цели - да стана адвокат, а другата ще е изненада. Само една прекрасна една дама от форума знае за нея (целта).
Даже леко съм започнал след толкова труд.
advokat__nikolov

Мнениеот ianeva » 02 Юли 2009, 15:45

advokat__nikolov написа:Янева, слушам най-разнообразна музика без чалга. Обичам Браян Адамс, Dire Straits (ох как звучи на walkman-a), Eross Ramazzoti, Eruption, Bony M, Smokie и др. В момента слушам летните парчета на 1994.

Мисля, както, прочете да специализирам една година в Берлин при учениците на проф. Коолрауш. Да, Autbau е. Имам две цели - да стана адвокат, а другата ще е изненада. Само една прекрасна една дама от форума знае за нея (целта).
Даже леко съм започнал след толкова труд.

Пожелавам ти да осъществиш мечтите и да постигнеш целите, но не забравяй: внимавай какво си пожелаваш! :)
Аз отивам да доработвам, защото не съм студент :) /макар че много ми се иска/ и ти давам нещо, приятно за ухото. :wink:
Dire Straits - Why Worry
От чалга до чалга разликата е огромна и, Слава Богу, аз нямам идея каква е
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 02 Юли 2009, 15:56

Мерси, мадам Янева.

Пише Zum logischen Autbau des Schuldbegaiffs
advokat__nikolov

Мнениеот namakak » 02 Юли 2009, 23:04

Аватар
namakak
Потребител

Re: Видеозапис-доказателство!

Мнениеот Imperator » 06 Юли 2009, 20:48

[quote="poli_g"]197 касае възлагане на експертиза... Но с теб изобщо няма да комуникирам, че днес съм люта, а ти подаваш само ниски топки! 8)

Много форумци са те сложили в списъка с врагове. Аз те махнах от списъка с приятели, защото не умееш да диалогираш с нужните аргументи. Че си малко люта, аз го знам, но твоята лютливост е повече, струва ми се, опърничавост.
Всяка експертиза може да се произнесе върху предоставените и материали. Няма ограничения за конкретния материал "видеозапис" В наказателното право е по-конкретно дефинирано дзопускането на видеозапис, което не означава, че трябва да се изключи експертиза на видеозапис в гражданския процес по реда на чл.197 от ГПК.Дай сега обратния аргумент, давай.
Imperator
Потребител

Re: Видеозапис-доказателство!

Мнениеот bebitor » 06 Юли 2009, 21:45

Imperator написа:Много форумци са те сложили в списъка с врагове. Аз те махнах от списъка с приятели, защото не умееш да диалогираш с нужните аргументи.

По-добре умен враг, отколкото глупав приятел. (из Адигейски пословици и поговорки) :!:
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии