начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

лека телесна повреда

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

лека телесна повреда

Мнениеот anintg » 01 Сеп 2009, 13:34

аз с1м на 14 преди няколко месеца по възрастна от мен жена(по фал6иф сигнал подаден и от 7-8 годи6ният и внук,които и казал 4е съм го била..а аз дори не го бях виждала...) ми нанесе поредица от удари които съдебна медицина определи като лека телесна повреда.о6те с16тия ден подадох жалба подкрепена с медицинско и свидетел.месец след това жената с ли4ния си адвокат поиска о4на ствка, на която не каза дори една истина,минават ве4е два месеца от тогава...страх ме е 4е ако сега не я накажат тя 6те продължи, за6тото това не и е за първи път.
дъ6теря и ме запла6и с това 4е има връзки.какво имам право да направя?каква би била присъдата и?ако напражи не6то подобно,как да реагирам?това бе голям стрес за мен и родителите ми,искам да направя така 4е да не се повтаря...помогнете ми
anintg
Нов потребител

Re: лека телесна повреда

Мнениеот anintg » 01 Сеп 2009, 13:47

не съм иурист,извинявам се ако ви занимавам с "глипости" :(
anintg
Нов потребител

Мнениеот me4opyx » 01 Сеп 2009, 15:23

Как може да сте толкова неграмотни бе???Не съм юрист,и аз като теб заради поставен проблем във връзка с мен съм тук,ама прави страшно грозно впечатление,неграмотноста на младите.
me4opyx
Младши потребител

Мнениеот marek972 » 01 Сеп 2009, 17:35

me4opyx написа:Как може да сте толкова неграмотни бе???Не съм юрист,и аз като теб заради поставен проблем във връзка с мен съм тук,ама прави страшно грозно впечатление,неграмотноста на младите.

по неприятното е техния стремеж по всякакъв начин да я изтъкват, особено по форумите ...
marek972
Потребител

Назад към Наказателно право