- Дата и час: 16 Дек 2024, 02:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
колеги, тъпи ли сме?!? ;-)))))
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
59 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
колеги, тъпи ли сме?!? ;-)))))
не се стърпях...и ще го постна....това го получих сега.....та, се замислих.....тъпи ли сме или кво?!? ....чак и люти клетви има....ахахахаха!!!!!!!
Тъп/а ли си или ...
Изпратено на: 10 Сеп 2009 02:33 pm
От: pafricio
До: 778899
Тъп/а ли си или... ?!Безплатно е само http://4storing.com/5tqpui/ce45339bb98f ... 86874.html
http://rapidshare.com/files/132029740/M ... _Gheli.rar
Не прави мръсно на колегите си, че ще ти се върне стократно ! Някои чакат хонорар от една консултация, за да купят на децата си храната за деня ... А ти се правиш на велик/а и отнемаш храната на децата им ! То бива тъпоумие , бива самовлюбеност, бива ... но "Бивол курбан не бива " ... И затова да те сполети клетвата ми "Син да ти се роди, зет да ти доведе " !
а, на "смелчагата", дето го е написал това, но без да можеш да му върнеш отговор, ще кажа така-ако това, че помагам на хората ме прави ТЪПА, да докато мога....ще си затъпявам , дерзай.... и още нещо-ако разчиташ само на консултации-СМЕНЯЙ ПРОФЕСИЯТА, РЯЗКО Я СМЕНЯЙ!
Тъп/а ли си или ...
Изпратено на: 10 Сеп 2009 02:33 pm
До: 778899
Тъп/а ли си или... ?!Безплатно е само http://4storing.com/5tqpui/ce45339bb98f ... 86874.html
Не прави мръсно на колегите си, че ще ти се върне стократно ! Някои чакат хонорар от една консултация, за да купят на децата си храната за деня ... А ти се правиш на велик/а и отнемаш храната на децата им ! То бива тъпоумие , бива самовлюбеност, бива ... но "Бивол курбан не бива " ... И затова да те сполети клетвата ми "Син да ти се роди, зет да ти доведе " !
а, на "смелчагата", дето го е написал това, но без да можеш да му върнеш отговор, ще кажа така-ако това, че помагам на хората ме прави ТЪПА, да докато мога....ще си затъпявам , дерзай.... и още нещо-ако разчиташ само на консултации-СМЕНЯЙ ПРОФЕСИЯТА, РЯЗКО Я СМЕНЯЙ!
Последна промяна 778899 на 10 Сеп 2009, 16:06, променена общо 1 път
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Re: колеги, тъпи ли сме?!? ;-)))))
Явно не само аз съм го получил това писмо...
- ch3oh
- Активен потребител
И аз го получих............
Но понеже не мога да му върна съобщението, го поздравих с Азис!
Но понеже не мога да му върна съобщението, го поздравих с Азис!
Последна промяна andy70 на 10 Сеп 2009, 16:10, променена общо 1 път
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
-
andy70 - Потребител
явно лютия и отборчето му, са херметически затворени кютуци.
едит: и гладни въшки- също така
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Мда, аз също го получих това. Какво да се прави, в професиите в които се общува с хора, доста често се попада на "душевно изместени" /определение на проф. Вучков/ персони. Явно не само в реалния живот, но и във виртуалния
- Ntriple
- Младши потребител
satir написа:явно лютия и отборчето му, са херметически затворени кютуци.
Кажи нещо повече за отборчето му, моля.
п.п. Решавате си проблема с опцията- премахни ЛС, но вие знаете.
- Гост.
- Старши потребител
Общо-взето - авторът с псевдонима е прав, а ние сме в нарушение.
Изрично е забранено ползването на адвокат без заплащане - доколкото това девалвира професията. От друга страна може би трябва повече работа на адвокатските съвети, с оглед популяризиране на професията.
А от трета страна - нищо не трябва. Но пък да удряш всички за хонорар - едва ли е разумно.
В крайна сметка ще се наложи и тази опция.
Изрично е забранено ползването на адвокат без заплащане - доколкото това девалвира професията. От друга страна може би трябва повече работа на адвокатските съвети, с оглед популяризиране на професията.
А от трета страна - нищо не трябва. Но пък да удряш всички за хонорар - едва ли е разумно.
В крайна сметка ще се наложи и тази опция.
- ivan_lawyer3
- Потребител
...има и една друга страна....все по-оставаща на заден план...човешката! не знам, но на мен лично ми е важна! честно...не се усещам ощетена щото съм дала две-три изречения някъде, на някой...без пари! виж, тарикатите на мен лично ми изкарват нервичките през ноктите, но това е отделна тема....когато усетя такова нещо...виждал си ме, предполагам, как скачам....
както и да е....
все пак .... "животът не е нито толкова хубав, нито толкова лош колкото си мислим" ....
както и да е....
все пак .... "животът не е нито толкова хубав, нито толкова лош колкото си мислим" ....
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Моля модератора да се заеме кой е този злобар
Тъп/а ли си или ...
Изпратено на: 10 Сеп 2009 02:37 pm
До: nikiboy
Моля модератора да установи кой е този зъл гений, с 15 регистрации, който си позволява да изпраща такива лични съобщения. А ако той е мЪЖ, да вземе да се разкрие а не да се крие като МИШКА.
А това с клетвата - толкова си жалък......
Толкова прости хора да има в нашата държава - прочети правилата на форума и се замисли - какъв е неговият смисъл!!! Нарича се ВЗАИМОПОМОЩ ! Дай си банковата сметка да ти пратя 5 хляба
Изпратено на: 10 Сеп 2009 02:37 pm
До: nikiboy
Моля модератора да установи кой е този зъл гений, с 15 регистрации, който си позволява да изпраща такива лични съобщения. А ако той е мЪЖ, да вземе да се разкрие а не да се крие като МИШКА.
А това с клетвата - толкова си жалък......
Толкова прости хора да има в нашата държава - прочети правилата на форума и се замисли - какъв е неговият смисъл!!! Нарича се ВЗАИМОПОМОЩ ! Дай си банковата сметка да ти пратя 5 хляба
- nikiboy
- Потребител
хахахахаха..... айде да ми е честит първия ПМ от кухата лейка!
куха за три хралупи. дори си мисли, че ще му чета тъпните- ноо си проз и кух.
дел и тва е.
едит: ако някой иска да бъде полезен, нека ми препраща ПМ-ите от лейката- имам за него една изненада. нарича се БАН. щото... не мога да знам с кой ник спами на ПМ. ок?
куха за три хралупи. дори си мисли, че ще му чета тъпните- ноо си проз и кух.
дел и тва е.
едит: ако някой иска да бъде полезен, нека ми препраща ПМ-ите от лейката- имам за него една изненада. нарича се БАН. щото... не мога да знам с кой ник спами на ПМ. ок?
-
Колеги, получих съобщение от ............. с ник-нейм подобен на моя. Не знам кой е лютия и кои са дружината му от комплексари, но фактът, че говори за "интересите ни", е показателен, че ги води "стадното" чувство за самосъхранение.
Тъп/а си - ясно е
Изпратено на: 11 Сеп 2009 08:19 am
От: amdy70
До: andy70
Че си тъп/а вече стана ясно , но и че не подлежиш на еволюция също...
Мисловният ти процес е замръзнал като ледниковата епоха , а мозъкът ти е на ранга " неандерталец" ...
И не забравяй, че " благословията " на колегите ти ще те сполети като цунами !... Със сигурност, защото такива патоци , като тебе , действат против интересите ни . А който действа против интересите ни получава ... няма да ти обяснявам какво ! amdy70
Поздравявам групичката с това:
http://vbox7.com/play:891e14a9
Тъп/а си - ясно е
Изпратено на: 11 Сеп 2009 08:19 am
От: amdy70
До: andy70
Че си тъп/а вече стана ясно , но и че не подлежиш на еволюция също...
Мисловният ти процес е замръзнал като ледниковата епоха , а мозъкът ти е на ранга " неандерталец" ...
И не забравяй, че " благословията " на колегите ти ще те сполети като цунами !... Със сигурност, защото такива патоци , като тебе , действат против интересите ни . А който действа против интересите ни получава ... няма да ти обяснявам какво ! amdy70
Поздравявам групичката с това:
http://vbox7.com/play:891e14a9
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
-
andy70 - Потребител
тоя е зад борда от.... 20-30 минути
-
Оф, от тези няма отърване просто... не знам...не разбирам, не искам да разбирам.
Различни АйПи-та ли позват другарите с клетвите?:)
Различни АйПи-та ли позват другарите с клетвите?:)
- c_welinowa
- Младши потребител
andy70 написа:Колеги, получих съобщение от ............. с ник-нейм подобен на моя.....
И аз бях заклеймен като неподлежащ на еволюция от същото лице
Но пък аз това си го знам, така че не ме обижда. Еволюцията е процес който се развива в продължение на хиляди, дори милиони години. Ако е налице еволюция в рамките на един живот, то това се нарича мутация
- Ntriple
- Младши потребител
Ами аз 'що нямам съобщение
Искам, искам, искааааам
Искам, искам, искааааам
- system
- Активен потребител
system написа:Ами аз 'що нямам съобщение
Искам, искам, искааааам
Споко , за нас като "блюдолизци и дупедавци" модератори , явно това съобщение е прекаленно нежно.Очаквай нещо по серт тия дни!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Впрочем, аз имам трима сина. Според клетвите от това съобщение
аз трима зетя ли да чакам ?
И затова да те сполети клетвата ми "Син да ти се роди, зет да ти доведе " !
- system
- Активен потребител
system написа:Ами аз 'що нямам съобщение
Искам, искам, искааааам
Ако моето ЛС ще те развесели - имаш го.
По повод поста ти- внимавай, какво си пожелаваш!( знаеш максимата)
п.п. Кой от модераторите би ми помогнал да си върна аватара? Някак се изгубих....
- Гост.
- Старши потребител
system написа:Впрочем, аз имам трима сина. Според клетвите от това съобщениеИ затова да те сполети клетвата ми "Син да ти се роди, зет да ти доведе " !
Тц , ти си вън от опасност , защото не отговяряш на първата половина на прокълнявката , а именно твоите синове са вече родени-да са живи и здрави , обаче аз не съм вън от опасност , щото още ергенувам... Ма ще гледам да правя девойки , да се измъкна и аз между капките.
- REVOLUTION
- Активен потребител
REVOLUTION написа:system написа:Впрочем, аз имам трима сина. Според клетвите от това съобщениеИ затова да те сполети клетвата ми "Син да ти се роди, зет да ти доведе " !
Тц , ти си вън от опасност , защото не отговяряш на първата половина на прокълнявката , а именно твоите синове са вече родени-да са живи и здрави , обаче аз не съм вън от опасност , щото още ергенувам... Ма ще гледам да правя девойки , да се измъкна и аз между капките.
и ако дъщерите ти доведат снахи........ твое чудо тогава
-
59 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
|
|