Тема: Мълчалив отказnamakak написа:е това:
Вие по закон имате право да поискате и ви мълчат,не ви пращат отговора важен за вас и за такива като вас.Защото..,защото има друг закон който не е бил спазен от колеги или защото новото правителство се съобразява със старото,или защото гарван гарвану око не вади,или защото..Защо?
Защо не се отговори нормално на избирателя или гласоподавателя ,защо неможе да се процедира по неговия зададен въпрос?
Защо не се уволняват държавни и административни служители от предишното правителство,с които гласоподавателя показа,че само си взимат заплатите и никаква работа невършат,ЗАЩО ГЕРБ ГИ ДЪРЖИ НА ДЪРЖАВНА ОТ НАРОДА ЗАПЛАТА ТЕЯ НЕГРАМОТНИЦИ И КОРУМПИРАНИ БЕЗДЕЛНИЦИ???ЗАЩО ПРИВАТИЦАЦИИТЕ НЕ РАБОТЯТ ,А СА СЕ ОБЪРНАЛИ В СКЛАДОВИ БАЗИ?
НАРОДА ЧАКА ОТГОВОРИ И ЗА КОРУПЦИЯТА НА ШЕФОВЕТЕ НА МВР И НЕСАНКЦИОНИРАНЕ НА ВЕЛМОЖИТЕ ВЛОЖИЛИ ПАРИТЕ СИ В ЦЕНТЪРА НА СТОЛИЦАТА,МИТНИЦАТА,ДРОГАТА,ЗДРАВЕТО НА ВСИЧКИ,ЗАКОНИТЕ,ДАНЪЦИТЕ,И не се сещам за какво още,АААА и за двудекаровите къщи на тея от 1989 година насам,за умишлената инфлация и покачването на долара,за убийството на Луканов/жертва на прехода им/,за неспазването на законите от 1992 г. и реституцията,за погиналите,за лекарските грешки,за малките детски надбавки,за това че Карбовски ни залъгва с Очите,вместо да даде на живо Топлото как мие кенефи и жена му как е регистрирана в бюрото по труда..
Всъщност какво работи Жан Виденов,Петър Стоянов?Колко удобен беше негово величество чуждия принц и чуждия Ахмед?
Какво направи ГЕРБ ЗА ИЗБИРАТЕРЛИТЕ И ЗА НАРОДА ДО ТУК ?Да не забравяме и рзс-то,с малки букви защо ли..
ГОЛЕМИТЕ РИБИ ИМАТ ИМУНИТЕТ,ЗА МАЛКИТЕ НИЩО,така видимо изглеждат нещата,че какво се е променило тогава?
Въпросът ми е,има ли правен начин БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОПРАВИ БЕЗ ПАРТИЙНО ВМЕШАТЕЛСТВО,А ПО ЗАКОН?
Питат 80% от българите и половината служили войници,химици,физици,Майки и деца и внуци на непризнати партизави и ятаци.
Аз нямам нищо общо,но не защото не съм и процент ,а защото съм чужденец по кръв,и въобще не ми пука за темата,щото имам температура на изстудяване и корупционни люкарства.
Ако модераторът предцени ,да премахне темата,ако я мисли за шеговита да я остаи,но това е..варода се умори и търси максимално алтернатива на своите въпроси и отговори,в правна форма.
- Дата и час: 16 Дек 2024, 02:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
СТЕНАТА НА СРАМА
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
81 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Мълчалив отказ
-
Melly - Старши потребител
81 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|