- Дата и час: 16 Дек 2024, 01:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
РС Плевен - тоги?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
РС Плевен - тоги?
Колеги, как стои въпросът в РС Плевен по отношение на тогите? Съдиите имат ли нещо против /не допускат, глобяват?/ влизането без тога?
- inspectora
- Активен потребител
Re: РС Плевен - тоги?
Не знам дали е така при всички състави, но не съм имала проблеми за явяване без тога. Винаги съм си я носила в чантата, но е малко сложно там с ключа за адвокатската стая, та си имам и аргумент.
Успех!
Успех!
- razli4na
- Активен потребител
razli4na написа:Не знам дали е така при всички състави, но не съм имала проблеми за явяване без тога. Винаги съм си я носила в чантата, но е малко сложно там с ключа за адвокатската стая, та си имам и аргумент.
Успех!
Ти да не си от Плееен даге
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:razli4na написа:Не знам дали е така при всички състави, но не съм имала проблеми за явяване без тога. Винаги съм си я носила в чантата, но е малко сложно там с ключа за адвокатската стая, та си имам и аргумент.
Успех!
Не, но имам там една епопея...
- razli4na
- Активен потребител
razli4na написа:advokat__nikolov написа:razli4na написа:Не знам дали е така при всички състави, но не съм имала проблеми за явяване без тога. Винаги съм си я носила в чантата, но е малко сложно там с ключа за адвокатската стая, та си имам и аргумент.
Успех!
Не, но имам там една епопея...
Ми нормално. Там е и Плевенската епопея
- advokat__nikolov
Колеги,време е да разберете,че тогите са задължителни.И няма резон в един съд да ги изискват,а в друг-не.
- sarbijanac
- Активен потребител
sarbijanac написа:Колеги,време е да разберете,че тогите са задължителни.И няма резон в един съд да ги изискват,а в друг-не.
За Адвокатите никакви тоги !
Няма начин да сложиш тога върху костюм на Gianfranko Ferre Е, сега, ако от Ferre правят тоги е друго нещо
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:
Няма начин да сложиш тога върху костюм на Gianfranko Ferre Е, сега, ако от Ferre правят тоги е друго нещо
Костюмчетата ще си ги показваш пред залата и извън съда.В залата СИ ДЛЪЖЕН да си с тогата.Пък под тогата ако искаш костюмче,ако искаш потник-НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.
Съдебния състав ще те преценява не по облеклото,а по свършената от теб работа в самия процес.
- sarbijanac
- Активен потребител
sarbijanac написа:advokat__nikolov написа:
Костюмчетата ще си ги показваш пред залата и извън съда.В залата СИ ДЛЪЖЕН да си с тогата.Пък под тогата ако искаш костюмче,ако искаш потник-НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.
Съдебния състав ще те преценява не по облеклото,а по свършената от теб работа в самия процес.
Еми нема да слагам тога. Аз съм висок и строен мъж и костюмите ми пасват Идеал Петров, къде да се забулвам с тия тоги, като арабин.
Ще ги лъжа. Вземам бележцица от доктора, че имам проблеми с дихателните пътища или раздразнение на кожата от тогата и готово. Къде да се забулвам. Да се забулват съда и прокурора ! За какво се месят в автономията на Адвоката, още повече в автономията на Адвокат Николов
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:
Еми нема да слагам тога. Аз съм висок и строен мъж и костюмите ми пасват Идеал Петров, къде да се забулвам с тия тоги, като арабин.
Ще ги лъжа. Вземам бележцица от доктора, че имам проблеми с дихателните пътища или раздразнение на кожата от тогата и готово. Къде да се забулвам. Да се забулват съда и прокурора ! За какво се месят в автономията на Адвоката, още повече в автономията на Адвокат Николов
Ти първо стигни до предпоставките,които ще ти позволяват да си поръчаш тога /било адвокатска или магистратска/,пък после ще му мислим за бележките от доктора и
- sarbijanac
- Активен потребител
В Плевен без тога не може. Няма да се скарат, макар че наказателните състави дори гонели без тога, но е препоръчително. А в коридора е по-добре да си с тога, защото ромите имат респект от нея. Дори и други граждани. Иначе ще те блъснат, та ще те отнесат, а така те заобикалят...
Аз не слагам обаче вратовръзката. Така, както си се черпехме за новите тоги от "Женистил", се наведох да си взема мезе и фризето ми се натопи в чашата с червено вино. Та от тогава ходя без фризе...
Аз не слагам обаче вратовръзката. Така, както си се черпехме за новите тоги от "Женистил", се наведох да си взема мезе и фризето ми се натопи в чашата с червено вино. Та от тогава ходя без фризе...
- Ivailo5rov
- Активен потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|