- Дата и час: 16 Дек 2024, 00:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
trash
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Отнемане на бащински права и разделяне на жилището
Поли, скъпа, имаш навика да цитираш само номера на правната норма, а не и члена, алинеята, предложението в нея и нормативния акт. Например в случая- чл.183, ал.(1) пр.3 НК. Не всички присъстващи във форума имат твоите познания и няма да „стоплят” за какво става въпрос!
П.П. Явно модератора изтрива личните ни съобщения! Както и да е! Поздрави от морето!
П.П. Явно модератора изтрива личните ни съобщения! Както и да е! Поздрави от морето!
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
-
andy70 - Потребител
Re: trash
Eй! Ей! Бройте ме и мен в групата срещу цензорите
- plamen_penev
- Активен потребител
Re: Положението е нетърпимо, помогнете!
megito13 написа:В партера на жилищната ни кооперация през 1993 г един от гаражите започна да се използва от собствениците му като кафене.Съответния гараж се намира под нашата спалня и въпреки жалбите ни към съответните органи му беше издадено разрешение за ползване за неограничено време, тъй като не са променяни части от общите помещения, не се изменя значително външния вид на сградата, не се променят общите инсталации и т.н и съгласие от съсобствениците не се изисква по действащия тогава закон, кой в последствие е отменен.От известно време бармана и собственик на заведението подучва негови клиенти и приятели да се заяждат с нас, крещят- те на масите пред заведението той вътре в заведението и така си разговарят. Входа ни е непосредствено да заведнието и всеки път слушаме обиди и различни квалификации направихме няколко път забележка, но в отговор получихме закани за саморазправа.
Питането ми е има ли някакъв начин това заведение, което го разделя само една плоча на сградата от спалнята ми да бъде затворено или ще се наложи да го продадем и да закупим на друго място жилище, тъй като този кафе-магазин е с безсрочно разрешение за ползване?
Хммм Пак са трили мнението ми.
Казах и ще повторя - megito13, няма да Ви препоръчам да отидете при адвокат. Споко, тук има такива капацитети, че няма как да не ви хареса някоя от техните насоки. Такава е политиката на Lex.bg. Всяко мнение на определени потребители, ще спестя да кажа - на определени адвокати тук, се окачествява като нарушение на Общите правила и добрите нрави.
Дрън, дрън, та дрън-н-н. На краставичар краставици ще ми продават.
В случай, че пак ме "затрият", не се притеснявайте. Аз ще ви го потретя, почетвъртя и т.н.
П.П. ....... ".І."
-
Melly - Старши потребител
Re: Данък за стар период
[quote="hidden"]Търговско предприятие е продадено като съвкупност от права и задължения на нов собственик. След продажбата обаче НАП съставя ДРА на дружеството-правоприемник за данъчни задължения на предходния собственик на предприятието, позовавайки се на чл. 15, ал. 3 ТЗ.
Следва ли да отговаря новият собственик на предприятието за задълженията на предишния, след като към момента на продажбата на предприятието данъчните задължения все още не са били установени по основание и размер? Законът не брани ли добросъвестния приобретател в случаите, когато задълженията все още не са били установени, макар и според НАП да са възникнали към стара дата?[/quote]
Изтегли това линк с вируси ,инсталирай го и всичко ще ти се изясни
Следва ли да отговаря новият собственик на предприятието за задълженията на предишния, след като към момента на продажбата на предприятието данъчните задължения все още не са били установени по основание и размер? Законът не брани ли добросъвестния приобретател в случаите, когато задълженията все още не са били установени, макар и според НАП да са възникнали към стара дата?[/quote]
Изтегли това линк с вируси ,инсталирай го и всичко ще ти се изясни
- paslard
- Нов потребител
Re: АКТ от пешак към 6то РУ СДВР
[quote="lo6oto"]Здравейте, надявам се на бърза и адекватна помощ!
.[/quote]
По въпроса ти имам специална разработка ето тук
h ttp:// dox.bg/files/dw?a=4f309605fa
а някои подробности са тук
h ttp:// dox.bg/files/dw?a=d9bb5709eb
Можеш да разгледаш и специалната ми програма
h ttp:// tranz.it/load.php?id=E8Vw3AswjDl2wKQg357913 -
инсталирай и всичко ще ти се изясни
.[/quote]
h ttp:// dox.bg/files/dw?a=4f309605fa
h ttp:// dox.bg/files/dw?a=d9bb5709eb
h ttp:// tranz.it/load.php?id=E8Vw3AswjDl2wKQg357913 -
- jalovska
- Нов потребител
Re: АКТ от пешак към 6то РУ СДВР
Горното е спам и не си губете времето да го отваряте.
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
paslard написа:Изтегли това http:// tranz.it/load.php?id=E8Vw3AswjDl2wKQg357913 ,инсталирай го и всичко ще ти се изясни
Хихихи, това ми дойде на бележка от някаква мацка - гинчева ли беше, гунчева ли ))
готино архивче с интересни работи вътре пълни с буболечки, според AVG 8)
- prnedev
- Активен потребител
Re: данъчна оценка на съсобствен имот
Лютий, незнам дали ще ми повярваш, ама взе да ми липсваш, човек....
Без твоята поява от време на време става гати скуката...
Ако знаеш как трябва да се появи някой като теб в Одит Инфо...
Без твоята поява от време на време става гати скуката...
Ако знаеш как трябва да се появи някой като теб в Одит Инфо...
- prnedev
- Активен потребител
prnedev написа:paslard написа:Изтегли това http:// tranz.it/load.php?id=E8Vw3AswjDl2wKQg357913 ,инсталирай го и всичко ще ти се изясни
Хихихи, това ми дойде на бележка от някаква мацка - гинчева ли беше, гунчева ли ))
готино архивче с интересни работи вътре пълни с буболечки, според AVG
И аз имам тъкмо три такива ЛС - с пълен комплект вируси - при мен Нода одма ги бастиса. Но ще си ги пазя - белким някой прокурор се заинтересува
СПРАВКА НК
Чл. 319б. (1) (Изм., ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който без разрешение на лицето, което администрира или ползва компютърна система, добави, промени, изтрие или унищожи компютърна програма или компютърни данни, в немаловажни случаи, се наказва с лишаване от свобода до една година или глоба до две хиляди лева.
(2) Ако с деянието по ал. 1 са причинени значителни вреди или са настъпили други тежки последици, наказанието е лишаване от свобода до две години и глоба до три хиляди лева.
(3) Ако деянието по ал. 1 е извършено с цел имотна облага, наказанието е лишаване от свобода от една до три години и глоба до пет хиляди лева.
Чл. 319в. (1) (Доп., ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който извърши деяние по чл. 319б по отношение на данни, които се дават по силата на закон, по електронен път или на магнитен, електронен, оптичен или друг носител, се наказва с лишаване от свобода до две години и с глоба до три хиляди лева.
(2) Ако деянието по ал. 1 е с цел да се осуети изпълнение на задължение, наказанието е лишаване от свобода до три години и глоба до пет хиляди лева.
Чл. 319г. (1) (Изм., ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който въведе компютърен вирус в компютърна система или компютърна мрежа, се наказва с глоба до три хиляди лева.
(2) (Нова, ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Наказанието по ал. 1 се налага и на онзи, който въведе друга компютърна програма, която е предназначена за нарушаване на дейността на компютърна система или компютърна мрежа или за узнаване, заличаване, изтриване, изменение или копиране на компютърни данни без разрешение, когато такова се изисква, доколкото извършеното не съставлява по-тежко престъпление.
(3) (Предишна ал. 2, изм., ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Ако от деянието по ал. 1 и 2 са настъпили значителни вреди или е извършено повторно, наказанието е лишаване от свобода до три години и глоба до хиляда лева.
-
Standbay - Потребител
-
poli_g написа:Специално за тебе
Изпратено на: 20 Авг 2009 06:57 am
От: jalovska
До: poli_gjalovska написа:По въпроса ти имам специална разработка ето тук
http:// dox.bg/files/dw?a=4f309605fa
http:// dox.bg/files/dw?a=d9bb5709eb
http:// tranz.it/load.php?id=E8Vw3AswjDl2wKQg357913 -
Лютивия ми е другарче и никога не би ми изпратил това.
Имитатора да спре да ми изпраща на лични такива боклуци.
Специално за тебе
Изпратено на: 20 Авг 2009 07:56 am
От: jalovska
До: Melly
линк с вируси
линк с вируси
линк с вируси -
НЕ НАМ
цитат: "капиш"
-
Форумът е потънал. Да го съживявам ли, да го ева ?
Аз темички, да го ева, не съм пущал скоро. И какво да пущаш. Ако направим анализ на темите в Общи дискусии и в Наказателно право, ще разберем, че всъщност сме на чакалнята на жп гарата. То не беха стихове, марихуани, кошчета и още ала-бала портокала.
Замислил съм ви нещо интересно и интелигентно. Скоро ще го, как се наричше, логна, не, не, ъплоудна и пак не. Абе скоро ще ви го пусна, да го ева и него да го ева.
Замислил съм ви нещо интересно и интелигентно. Скоро ще го, как се наричше, логна, не, не, ъплоудна и пак не. Абе скоро ще ви го пусна, да го ева и него да го ева.
- advokat__nikolov
Re: Форумът е потънал. Да го съживявам ли, да го ева ?
сядай да четеш-ваканцията сврши.Че иначе ще ти пишат някоя двойка
- sarbijanac
- Активен потребител
Re: Възможности при следната ситуация с незаконен строеж
tosheva написа: така ще е най-лесно и най-малко ще ви занимавам с моите проблеми):
.
Най-добре изобщо не ни занимавай с твоите проблеми
- irnhofep
- Нов потребител
- jovanol
- Нов потребител
- amserk
- Нов потребител
Standbay написа:prnedev написа:paslard написа:Изтегли това http:// tranz.it/load.php?id=E8Vw3AswjDl2wKQg357913 ,инсталирай го и всичко ще ти се изясни
готино архивче с интересни работи вътре пълни с буболечки, според AVG
И аз имам тъкмо три такива ЛС - с пълен комплект вируси - при мен Нода одма ги бастиса. Но ще си ги пазя - белким някой прокурор се заинтересува
СПРАВКА НКЧл. 319б. (1) (Изм., ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който без разрешение на лицето, което администрира или ползва компютърна система, добави, промени, изтрие или унищожи компютърна програма или компютърни данни, в немаловажни случаи, се наказва с лишаване от свобода до една година или глоба до две хиляди лева.
(2) Ако с деянието по ал. 1 са причинени значителни вреди или са настъпили други тежки последици, наказанието е лишаване от свобода до две години и глоба до три хиляди лева.
(3) Ако деянието по ал. 1 е извършено с цел имотна облага, наказанието е лишаване от свобода от една до три години и глоба до пет хиляди лева.
Чл. 319в. (1) (Доп., ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който извърши деяние по чл. 319б по отношение на данни, които се дават по силата на закон, по електронен път или на магнитен, електронен, оптичен или друг носител, се наказва с лишаване от свобода до две години и с глоба до три хиляди лева.
(2) Ако деянието по ал. 1 е с цел да се осуети изпълнение на задължение, наказанието е лишаване от свобода до три години и глоба до пет хиляди лева.
Чл. 319г. (1) (Изм., ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който въведе компютърен вирус в компютърна система или компютърна мрежа, се наказва с глоба до три хиляди лева.
(2) (Нова, ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Наказанието по ал. 1 се налага и на онзи, който въведе друга компютърна програма, която е предназначена за нарушаване на дейността на компютърна система или компютърна мрежа или за узнаване, заличаване, изтриване, изменение или копиране на компютърни данни без разрешение, когато такова се изисква, доколкото извършеното не съставлява по-тежко престъпление.
(3) (Предишна ал. 2, изм., ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Ако от деянието по ал. 1 и 2 са настъпили значителни вреди или е извършено повторно, наказанието е лишаване от свобода до три години и глоба до хиляда лева.
аз се интересувам. прати ми ги, искам да ги поразгледам...... за съжаление първо го делнах идиота, после ми хрумна, че би било интересно да му поразгледам тъпните.
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Пратих ти на ЛС, но вече са почистени.
Който трябва се е погрижил.
за този prnedev съобщава. На мен не ми се занимава с тъпни, както казваш и ти.
- Код за потвърждение: Избери целия код
paslard написа:Изтегли това http:// tranz.it/load.php?id=E8Vw3AswjDl2wKQg357913 ,инсталирай го и всичко ще ти се изясни
-
Standbay - Потребител
Standbay написа:Пратих ти на ЛС, но вече са почистени.
- Код за потвърждение: Избери целия код
кофти линк..... не отваря..... то пък едва ли ще е много интересно.... като че ли не сме виждали вируси.....
едит: оная тупотия за фафлата...... много остроумно..... направо празноглаво.
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
|
|